Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Mai nou dupa ce se scoala PC-ul d...

DVB-I in teste comerciale din 202...

Harry & Meghan
 Ventilator carcasa PC

Ce este romanesc? Ce ne diferenti...

MARIA TANASE - 2022

Nevaccinatii, ati devenit valoros...
 Ce am invatat din Batalia pentru ...

Nissan Qashqai,Probleme,Sfat Achi...

alocatie copil roman nascut afara

Schimbare Furnizor Energie Prin P...
 Retete compensate

Proba la alegere a profilului la ...

Exploziile din blocurile romanesti.

Polizor unghiular mediu
 

Femeia apocalipsei

* - - - - 1 votes
 • This topic is locked This topic is locked
1822 replies to this topic

#55
Silika

Silika

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,776
 • Înscris: 14.08.2006

View PostDude_2nd, on 29 ianuarie 2020 - 09:04, said:

Iar confunzi revelatiunea(apocalipsa) cu ghicitu... Posted Image
Indiciile profetice sunt atat de tari incat NU pot fi deconspirate de ghicitori, SILIKA. Posted Image

Revelatia este un aspect de interes pentru toti.

Numa' ca atunci cand apostolii au avut curiozitatea aceasta a cunoasterii revelatiei, au primit un raspuns transant, sec si direct:

6. Deci apostolii, pe cand erau stransi laolalta, L-au intrebat: "Doamne, in vremea aceasta ai de gand sa asezi din nou Imparatia lui Israel?"

7. El le-a raspuns: "Nu este treaba voastra sa stiti vremurile sau soroacele; pe acestea Tatal le-a pastrat sub stapanirea Sa.


Nu e nici o rusine in a nu cunoaste viitorul, din moment ce tocmai inaintasii credintei mele nu l-au stiut. Iar ce au stiut ne-au zis.

Si nu au spus nicaieri ca SUA = cornul cel mic, iar femeia = Biserica. :)

Frate Dude. :)

#56
Xlander

Xlander

  Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,071
 • Înscris: 24.11.2016

View Postcriztu, on 29 ianuarie 2020 - 12:05, said:

timpul Bisericii Protestante.
Nu e timpul nici unei Biserici Protestante, ironie inutila. Biserica lui Hristos incepe sa ia fiinta imediat dupa Inviere, acum 2000 de ani.

View PostDude_2nd, on 29 ianuarie 2020 - 13:23, said:

Biserica lu Hristos e definita prin acest aspect:
'Aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus." (Apoc.14:12)'
Deci NU e nici una din sectele/bisericile organizate astazi , platite de la bugetu lu Herod. :)
E totalitatea indivizilor dispersati in intreaga lume, din orice natiune, caracterizati de versu ala de mai sus.
Adica nici voi, asta rezulta. Ca si voi sunteti chiar "foarte organizati" si pe langa o suma alocata de la buget, sunteti hiperfinantati din afara. Biserica lui Hristos sunt acei oameni pe care doar Dumnezeu ii stie, din toate gruparile crestine, din toate secolele, catolici, ortodocsi, protestanti, neo-protestanti. Dumnezeu judeca, nu noi, cine va fi in Biserica (logodnica virgina) ce asteapta Mirele, nu voci derutate de la ortodocsi, mormoni etc.

View PostDude_2nd, on 29 ianuarie 2020 - 13:43, said:

Dumnezeu n-a facut osebire intre evreu credincios si necredincios: tot poporu a plecat in diaspora, aka pustia despre care vorbea Moses:
Pai vezi ca stii ? Misterul incredintat lui Pavel, ca uniunea dintre iudei (crestinati) si cei din neamuri (crestinati) este aceeasi Biserica. Efeseni 3:1-11
Pai uite ca asta ai intrebat, am raspuns si aici s-a ajuns. S-a stricat discutia cu acuze din o parte in alta ca aia e Biserica, ba la Martori, ba la nu stiu cine, sa fim seriosi. Am cazut de acord ca "femeia" este Israelul, iar Ioan face referire doar la Israel in capitol, deci unde vezi cuvantul "femeie" traduci Israel. Eu mai cred de asemenea, ca Dumnezeul crestin va face diferenta intre evreul kosher si cel crestinat la Judecata, tu ce crezi ? :)#57
criztu

criztu

  imbarligator

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,298
 • Înscris: 03.09.2002

View PostXlander, on 29 ianuarie 2020 - 20:14, said:

Nu e timpul nici unei Biserici Protestante, ironie inutila. Biserica lui Hristos incepe sa ia fiinta imediat dupa Inviere, acum 2000 de ani.

Pai deci cine e Biserica lui Hristos? aia din Biserica Ortodoxa sunt Biserica lui Hristos? sau aia din Biserica Protestanta sunt Biserica lui Hristos? sau aia din Biserica Penticostala?
Marea confuzie care o facem cand vorbim de Biserica in cercetarea Bibliei, e ca confundam pe burtosii de la Corporatia numita Biserica Ortodoxa Romana, cu Biserica lu Cristos.
e fix acelasi tip de confuzice care o facem cand ne inchipuim ca Banca Nationala a Romaniei sau Banca Americii ar fi cumva banca poporului roman, pt ca scrie Romania pe ea..
deci te intreb si pe tine: cine e Biserica lui Hristos? in interpretarea ta a Bibliei, apocalipsei, astea...

Edited by criztu, 29 January 2020 - 20:50.


#58
Xlander

Xlander

  Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,071
 • Înscris: 24.11.2016
Criztule, ironiile isi au locul si timpul lor. Stiu ca stii, dar nu te poti abtine, ai intrat si tu fara sa-ti dai seama in discutii sterile.
Mai citesti asa la rubrica monden:cutare X, 70 de ani, pensionar cu stare a decedat de infarct, in pat cu cutare Y, 16 ani, duduie liceeana, libera-cugetatoare. Cutare X era ortodocs, frecventa duminical biserica locala etc. Acum, daca ma intrebi pe mine daca acel om va fi in Trupul lui Hristos nu stiu.

Asta mai cu perdea asa, nu trecem la exemple de homosexuali sau femei lesbiene la amvon predicand in bisericutele neoprotestante. Lumea crestina a fost diversa si devine in ziua de azi un Babel, asa ca nu stiu. Poti intalni oameni curati oriunde, in orice grupare. Cunosc exemple de catolici care nu dau 2 bani pe ce zice papa azi si tin de invataturile Bisericii primare. Sau cunosc ortodocsi care cand deschid gura, debiteaza erezii la foc continuu. Nu stiu.

#59
Silika

Silika

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,776
 • Înscris: 14.08.2006
Daca citim in Scriptura ca mantuirea este individuala, atunci intelegem ca Biserica are 2 intelesuri in Scriptura:

- Biserica lui Hristos (cea cereasca)
- Biserica institutionala (cea pamanteasca) a lui Hristos

Cand spune in Scriptura Biserica din Antiohia, sau Biserica din Efes, sau de oriunde alta parte, se refera la comunitatea religioasa din acea zona, sau localitate. Iar comunitatile religioase pot avea intre membrii ei si persoane necredincioase.

1. Ingerului Bisericii din Sardes scrie-i: "Iata ce zice Cel ce are cele sapte Duhuri ale lui Dumnezeu si cele sapte stele: "Stiu faptele tale: ca iti merge numele ca traiesti, dar esti mort.

2. Vegheaza si intareste ce ramane, care e pe moarte, caci n-am gasit faptele tale desavarsite inaintea Dumnezeului Meu.

3. Adu-ti aminte, dar, cum ai primit si auzit! Tine si pocaieste-te! Daca nu veghezi, voi veni ca un hot, si nu vei sti in care ceas voi veni peste tine.

4. Totusi ai in Sardes cateva nume care nu si-au manjit hainele. Ei vor umbla impreuna cu Mine, imbracati in alb, fiindca sunt vrednici.


Biserica cereasca = cei imbracati in alb
Biserica pamanteasca = Sardes, Efes, etc

Ele sunt Bisericile lui Hristos, caci il reprezinta pe Hristos in lume la fel cum Israelul il reprezenta pe Dumnezeu in lume din pozitia de popor ales, popor Sfant, poporul Domnului. Chit ca, la nivel individual, multi erau pacatosi din cale afara.

Edited by Silika, 29 January 2020 - 21:07.


#60
criztu

criztu

  imbarligator

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,298
 • Înscris: 03.09.2002

View PostXlander, on 29 ianuarie 2020 - 20:55, said:

Lumea crestina a fost diversa si devine in ziua de azi un Babel, asa ca nu stiu.

Crestin = Cristos.
tu nu stapanesti cuvintele acestea. N-ai cum sa fie "lume crestina" care sa "devina un babel". Tu practic imi zici ca Cristos(crestinul) devine Babilon.

View PostXlander, on 29 ianuarie 2020 - 12:01, said:

5. Ea a nascut un fiu, un copil de parte barbateasca. El are sa carmuiasca toate neamurile cu un toiag de fier. Copilul a fost rapit la Dumnezeu si la scaunul Lui de domnie
Deci am zis ca de aici incepe timpul Bisericii (temporal vorbind) in capitol, de cand copilul este rapit la Dumnezeu si la scaunul lui de domnie. Adica de la învierea lui Isus Hristos. Durerile nasterii sunt definite ca perioada de timp intre profetiile VT despre nasterea lui Isus si nasterea Lui.
Tu zici ca Hristos este intreaga Biserica si El (copilul de parte barbateasca) capul ei. Aici sunt foarte circumspect ca textul spune chiar asta, ca trebuie sa includem si Biserica.

Circumspectia ta vine tocmai din cauza ca nu stii ce e aia Biserica. A nu include Biserica cand vorbesti de Hristos, inseamna ca nu intelegi spiritual, ci profan, lumesc.
Biserica lui Hristos e individul care il are pe Hristos.
Cine nu il are pe Hristos, nu e Biserica. Nu vă daţi seama că Isus Cristos este în voi? - 2cor 13:5

deci Corporatia numita Biserica Ortodoxa Romana, nu are nici o treaba cu Biserica lui Cristos din Biblie
In Petru este zidita Biserica - Matei 16:18, adica in individ. iar nu intr-o corporatie - o fictiune inregistrata la casa de comert si alte abominatii babiloniace.
nota: in matei 16:18 - "pe aceasta piatra imi zidesc biserica" se refera la individul Petre = greaca antica πέτρα 'petra' - piatra

Edited by criztu, 29 January 2020 - 21:34.


#61
Xlander

Xlander

  Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,071
 • Înscris: 24.11.2016
Ok, deci tu ce zici pana la urma. Ca un om care il are in el pe Hristos e o Biserica a lui Hristos sau toti oamenii ca el sunt o Biserica ? Trec peste lucrurile pe care NU le-am spus dar tu insinuezi ca le-as fi spus, ca e timp pierdut.

#62
criztu

criztu

  imbarligator

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,298
 • Înscris: 03.09.2002

View PostXlander, on 29 ianuarie 2020 - 21:34, said:

Ok, deci tu ce zici pana la urma. Ca un om care il are in el pe Hristos e o Biserica a lui Hristos sau toti oamenii ca el sunt o Biserica ? Trec peste lucrurile pe care NU le-am spus dar tu insinuezi ca le-as fi spus, ca e timp pierdut.

pana la urma iti zic un lucru simplu: cand zici Biserica, sa nu faci eroarea sa te referi la Corporatia Biserica Ortodoxa Romana, sau Corporatia Vatican - sau cum s-o numi
in Biblie nu e vorba de Vatican sau BOR sau Penticostali(care o fi denumirea lor in acte)
deci in Apocalipsa, pe care o interpretezi tu, nu e vorba de fictiunile babiloniace pe care colocvial le numim Biserica Catolica, Biserica Ortodoxa, Biserica Protestanta, etc. toate acestea nici macar nu exista, si din pacate nici nu stiu cum se intituleaza cu adevarat, caci toate aceste Corporatii sunt facute in asa mare secret, ca ai de sapat pana sa ajungi la statutul lor adevarat.
deci noi cand zicem "Biserica Catolica" vorbim asa... cum ai zice "America". stai si explica-i ca nu exista America, ca exista Federatia Statelor Unite, si pe langa Federatie mai exista Washington DC care e incorporat ca cetate, si tralala dam in benga, da crezi ca e usor?... pai nu e usor..

uite ca exercitiu, da-i pe google dupa City of London, sa vezi ca e cu totu altceva decat Greater London. nici macar nu e din aceeasi poveste cu Marea Britanie, pana noastra, cand se duce Regina Marii Britanii in vizita in City of London, e ca si cum s-ar duce in alta tara. si ala e un petec de asfalt doar vreo 9000 de cetateni.. deci e greu.. e complex..

Edited by criztu, 29 January 2020 - 22:02.


#63
criztu

criztu

  imbarligator

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,298
 • Înscris: 03.09.2002
sau gandeste-te la "Guvernul Romaniei" care prin Legea 28/1991 e constituit ca membru al Corporatiei Financiare Internationale.
deci il iei pe un trecator pe strada il intrebi "ce e Guvernul Romaniei", si o sa-ti zica "e reprezentantu poporului"...
falsh, deci, Guvernul Romaniei nu e "reprezentantul poporului" ci e un madular al Corporatiei Financiare Internationale, cu cuvintele lu George Bush sr. - A New World Order.
cam asa e si cu "Biserica" - catolica, ortodoxa, penticostala, ce vrei tu. Doar pt ca isi zice "Domnu Popescu", nu inseamna ca e domn al vreunei domnii. deci cuvintele.. e greu..
doar pt ca se impopotzaneaza cu titlul Inalt Prea Sfintia Sa Paros Burtosu, nu inseamna nici ca e inalt, nici ca e sfintit. e un madular al unei corporatii, nici o treaba cu Cristos.

Edited by criztu, 29 January 2020 - 22:23.


#64
Dorel666

Dorel666

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 9,869
 • Înscris: 17.04.2016

View Postcriztu, on 29 ianuarie 2020 - 20:37, said:

Pai deci cine e Biserica lui Hristos? aia din Biserica Ortodoxa sunt Biserica lui Hristos? sau aia din Biserica Protestanta sunt Biserica lui Hristos? sau aia din Biserica Penticostala?
Marea confuzie care o facem cand vorbim de Biserica in cercetarea Bibliei, e ca confundam pe burtosii de la Corporatia numita Biserica Ortodoxa Romana, cu Biserica lu Cristos.
e fix acelasi tip de confuzice care o facem cand ne inchipuim ca Banca Nationala a Romaniei sau Banca Americii ar fi cumva banca poporului roman, pt ca scrie Romania pe ea..
deci te intreb si pe tine: cine e Biserica lui Hristos? in interpretarea ta a Bibliei, apocalipsei, astea...

Asa este, ”burtosii” ortodocsi sunt Biserica si Mireasa lui Hristos.

View PostXlander, on 29 ianuarie 2020 - 20:55, said:

Criztule, ironiile isi au locul si timpul lor. Stiu ca stii, dar nu te poti abtine, ai intrat si tu fara sa-ti dai seama in discutii sterile.
Mai citesti asa la rubrica monden:cutare X, 70 de ani, pensionar cu stare a decedat de infarct, in pat cu cutare Y, 16 ani, duduie liceeana, libera-cugetatoare. Cutare X era ortodocs, frecventa duminical biserica locala etc. Acum, daca ma intrebi pe mine daca acel om va fi in Trupul lui Hristos nu stiu.

Asta mai cu perdea asa, nu trecem la exemple de homosexuali sau femei lesbiene la amvon predicand in bisericutele neoprotestante. Lumea crestina a fost diversa si devine in ziua de azi un Babel, asa ca nu stiu. Poti intalni oameni curati oriunde, in orice grupare. Cunosc exemple de catolici care nu dau 2 bani pe ce zice papa azi si tin de invataturile Bisericii primare. Sau cunosc ortodocsi care cand deschid gura, debiteaza erezii la foc continuu. Nu stiu.

Oricat de tampit as fi, tot fiul lui tata raman!

#65
pufonel

pufonel

  Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 27,031
 • Înscris: 28.11.2006

Quote

'In cer s-a aratat un semn mare: o femeie invaluita in soare, cu luna sub picioare si cu o cununa de douasprezece stele pe cap.'  Apoc: 12:1
Aia era Uniunea Europeana, si Brexitul e dovada ca  vine apocalipsa :P

#66
Dorel666

Dorel666

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 9,869
 • Înscris: 17.04.2016

View PostSilika, on 29 ianuarie 2020 - 21:06, said:

Daca citim in Scriptura ca mantuirea este individuala, atunci intelegem ca Biserica are 2 intelesuri in Scriptura:

- Biserica lui Hristos (cea cereasca)
- Biserica institutionala (cea pamanteasca) a lui Hristos

Cand spune in Scriptura Biserica din Antiohia, sau Biserica din Efes, sau de oriunde alta parte, se refera la comunitatea religioasa din acea zona, sau localitate. Iar comunitatile religioase pot avea intre membrii ei si persoane necredincioase.

1. Ingerului Bisericii din Sardes scrie-i: "Iata ce zice Cel ce are cele sapte Duhuri ale lui Dumnezeu si cele sapte stele: "Stiu faptele tale: ca iti merge numele ca traiesti, dar esti mort.

2. Vegheaza si intareste ce ramane, care e pe moarte, caci n-am gasit faptele tale desavarsite inaintea Dumnezeului Meu.

3. Adu-ti aminte, dar, cum ai primit si auzit! Tine si pocaieste-te! Daca nu veghezi, voi veni ca un hot, si nu vei sti in care ceas voi veni peste tine.

4. Totusi ai in Sardes cateva nume care nu si-au manjit hainele. Ei vor umbla impreuna cu Mine, imbracati in alb, fiindca sunt vrednici.


Biserica cereasca = cei imbracati in alb
Biserica pamanteasca = Sardes, Efes, etc

Ele sunt Bisericile lui Hristos, caci il reprezinta pe Hristos in lume la fel cum Israelul il reprezenta pe Dumnezeu in lume din pozitia de popor ales, popor Sfant, poporul Domnului. Chit ca, la nivel individual, multi erau pacatosi din cale afara.


Unde scrie in Scriptura ca mantuirea este individuala?

#67
Xlander

Xlander

  Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,071
 • Înscris: 24.11.2016
Sper sa-ti revii si tu la nivelul de plutire normal, sa poti raspunde la intrebari simple, eventual sa construiesti raspunsuri care sa nu fie dizertatii despre cate in luna si stele. Pana atunci esti trecut si dumneata la ignore total, e mai bine asa...

#68
Dorel666

Dorel666

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 9,869
 • Înscris: 17.04.2016

View Postcriztu, on 29 ianuarie 2020 - 21:21, said:

Crestin = Cristos.
tu nu stapanesti cuvintele acestea. N-ai cum sa fie "lume crestina" care sa "devina un babel". Tu practic imi zici ca Cristos(crestinul) devine Babilon.Circumspectia ta vine tocmai din cauza ca nu stii ce e aia Biserica. A nu include Biserica cand vorbesti de Hristos, inseamna ca nu intelegi spiritual, ci profan, lumesc.
Biserica lui Hristos e individul care il are pe Hristos.
Cine nu il are pe Hristos, nu e Biserica. Nu vă daţi seama că Isus Cristos este în voi? - 2cor 13:5

deci Corporatia numita Biserica Ortodoxa Romana, nu are nici o treaba cu Biserica lui Cristos din Biblie
In Petru este zidita Biserica - Matei 16:18, adica in individ. iar nu intr-o corporatie - o fictiune inregistrata la casa de comert si alte abominatii babiloniace.
nota: in matei 16:18 - "pe aceasta piatra imi zidesc biserica" se refera la individul Petre = greaca antica πέτρα 'petra' - piatra

Cine zice ca il are pe Hristos in el, dar nu este ortodox, se minte si se amageste pe el insusi.

View Postcriztu, on 29 ianuarie 2020 - 21:57, said:

pana la urma iti zic un lucru simplu: cand zici Biserica, sa nu faci eroarea sa te referi la Corporatia Biserica Ortodoxa Romana, sau Corporatia Vatican - sau cum s-o numi
in Biblie nu e vorba de Vatican sau BOR sau Penticostali(care o fi denumirea lor in acte)
deci in Apocalipsa, pe care o interpretezi tu, nu e vorba de fictiunile babiloniace pe care colocvial le numim Biserica Catolica, Biserica Ortodoxa, Biserica Protestanta, etc. toate acestea nici macar nu exista, si din pacate nici nu stiu cum se intituleaza cu adevarat, caci toate aceste Corporatii sunt facute in asa mare secret, ca ai de sapat pana sa ajungi la statutul lor adevarat.
deci noi cand zicem "Biserica Catolica" vorbim asa... cum ai zice "America". stai si explica-i ca nu exista America, ca exista Federatia Statelor Unite, si pe langa Federatie mai exista Washington DC care e incorporat ca cetate, si tralala dam in benga, da crezi ca e usor?... pai nu e usor..

uite ca exercitiu, da-i pe google dupa City of London, sa vezi ca e cu totu altceva decat Greater London. nici macar nu e din aceeasi poveste cu Marea Britanie, pana noastra, cand se duce Regina Marii Britanii in vizita in City of London, e ca si cum s-ar duce in alta tara. si ala e un petec de asfalt doar vreo 9000 de cetateni.. deci e greu.. e complex..

Daca te-ai nascut in Romania, esti roman! Daca te-ai nascut in Ortodoxie, esti Trupul lui Hristos!

View Postcriztu, on 29 ianuarie 2020 - 22:20, said:

sau gandeste-te la "Guvernul Romaniei" care prin Legea 28/1991 e constituit ca membru al Corporatiei Financiare Internationale.
deci il iei pe un trecator pe strada il intrebi "ce e Guvernul Romaniei", si o sa-ti zica "e reprezentantu poporului"...
falsh, deci, Guvernul Romaniei nu e "reprezentantul poporului" ci e un madular al Corporatiei Financiare Internationale, cu cuvintele lu George Bush sr. - A New World Order.
cam asa e si cu "Biserica" - catolica, ortodoxa, penticostala, ce vrei tu. Doar pt ca isi zice "Domnu Popescu", nu inseamna ca e domn al vreunei domnii. deci cuvintele.. e greu..
doar pt ca se impopotzaneaza cu titlul Inalt Prea Sfintia Sa Paros Burtosu, nu inseamna nici ca e inalt, nici ca e sfintit. e un madular al unei corporatii, nici o treaba cu Cristos.

Nu se impopotoneaza singur, ci poporul pe care il conduce ii zice asa. Si ce zice poporul este suveran!

#69
Xlander

Xlander

  Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,071
 • Înscris: 24.11.2016

View Postpufonel, on 29 ianuarie 2020 - 22:51, said:


Aia era Uniunea Europeana, si Brexitul e dovada ca  vine apocalipsa :P
Gandire pufoasa. :P

#70
Silika

Silika

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,776
 • Înscris: 14.08.2006

View PostDorel666, on 29 ianuarie 2020 - 22:52, said:

Unde scrie in Scriptura ca mantuirea este individuala?

"Si cel neprihanit va trai prin credinta" - Evrei 10:38#71
Dorel666

Dorel666

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 9,869
 • Înscris: 17.04.2016

View PostSilika, on 29 ianuarie 2020 - 23:16, said:


"Si cel neprihanit va trai prin credinta" - Evrei 10:38


Ai uitat continuarea:

”38 Şi cel neprihănit* va trăi prin credinţă, dar, dacă dă înapoi, sufletul Meu nu găseşte plăcere în el.””

Ca si problema bogatului, in focul Gheenei, nu consta in faptul ca era mort, ci tocmai in faptul ca era viu! Chiar si prorocul Samuel nu este deloc incantat cand este sculat din somn.

Asa ca mantuirea nu inseamna doar sa traiesti, ci conteaza unde traiesti. Sa fii mantuit nu inseamna sa fii viu, ca si Core de viu a fost coborat in Locuinta Mortilor! Sa fii mantuit inseamna sa ajungi in Imparatia lui Dumnezeu. Si iata cum se ajunge in aceasta Imparatie:

Matei 11:12 Din zilele lui Ioan Botezătorul până acum, Împărăţia cerurilor se ia cu năvală, şi cei ce dau năvală pun mâna pe ea.

Deci, iubite Silika, mantuirea, dupa cum vezi, se face la gramada, nu individual!

#72
Silika

Silika

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 5,776
 • Înscris: 14.08.2006
Ti-am mai spus ca 2 neprihaniti = gramada.

Dar aia 2 sunt mantuiti individual, nu la gramada.

Adica ei formeaza o gramada, dar nu-s mantuiti la gramada. :)

Nust cum sa-ti zic ca sa pricepi.... :)

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate