Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...
 Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata
 Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura
 Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici
 

capacitatea electrica a fotonului in vid

- - - - -
  • Please log in to reply
78 replies to this topic

#19
calahan

calahan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 809
  • Înscris: 09.04.2015
presura

Quote

In momentul cand incepi sa arunci formule, pe care nu le legi de ceea ce se invata la facutlatea de fizica intr-un mod corect, sa intelegi clar despre ce e vorba.... Energia fotonului (a cuantei) " de la anihilarea electronului, este distribuitǎ într-un numǎr de unde, care compun trenul de unde al fotonului, fiecare undǎ conţinând (purtând) energia unei singure unde"

Dl Presura, postarea dumneavoastra, care este o mare surpriza pentru mine, m-a dezamagit complet. Poate ma lamuriti dumneavoastra cum ar trebui intelese acele formule. Nu sunt scrise corect formulele energetice de la anihilarea electronului sau din paranteza lui Poynting?. Imi pare ca am vazut acele formule prin manualul de fizica si prin brosuri de popularizare si am zis ca sunt valide, logice, corecte si verificate. Sunteti amabil sa luati fiecare formula si sa imi aratati cum se scriu corect acele ecuatii.

ggelu

Quote

Pai daca are capacitate tre'be sa aiba si sarcina , nu-i asa ?  Si ajungem la definitia capacitatii C=Q/V  ( sarcina electrica / tensiunea electrica )  de unde rezulta ca fotonul nu are doar sarcina ci si potential/tensiune  electrica.  De unde tensiune (  tensiunea e diferenta de potential  intre ceva ( aici fotonul ) si un potential  de referinta ) ?  Pentru ca sarcina  si capacitatea trebuie sa fie constante   nu-i asa ?
Pai nu sunt date in fisierul cu parametri fizici ai fotonului in vid? Si nu rees acestea toate din formulele cu legile fizicii??

#20
calahan

calahan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 809
  • Înscris: 09.04.2015
maccip

Quote

-Capacitatea e marime care se aplica corpurilor care pot acumula sarcina. -Electronul are sarcina electrica dar nu capacitate electrica.
Mie imi pare ca ideile astea ale dumitale se contrazic una cu alta. Eu nu cred ca poate sa existe asa ceva. Dar poate ne lamureste Dl Presura, daca poate exista o sarcina electrica fara sa existe si o capacitate electrica asociata.

Edited by calahan, 27 January 2020 - 12:40.


#21
mdionis

mdionis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,337
  • Înscris: 18.05.2009

View Postpresura, on 27 ianuarie 2020 - 10:37, said:

Corect! Buna observatie...
[...] Revenind la subiectul postarii, am citit ecuatiile lui Calahan si e pseudostiinta pura. In momentul cand incepi sa arunci formule, pe care nu le legi de ceea ce se invata la facutlatea de fizica intr-un mod corect, sa intelegi clar despre ce e vorba, eu o consider o maniera de a aburi oamenii cu praf. Orice student care a facut fizica are probleme cu primele randuri. Iata ce citesc in punctul 2) al lucrarii: Energia fotonului (a cuantei) " anihilarea electronului este distribuitǎ într-un numǎr de unde, care compun trenul de unde al fotonului, fiecare undǎ conţinând (purtând) energia unei singure unde" Cu asta te pica la exeman la facultate de nu te vezi! [...]

I-a fost explicat cu varf si indesat in alte topicuri dedicate (in principal aici, in urma cu doi ani si ceva, dar si cu alti doi ani inainte de acel moment in care, profetic, il intrebam "Peste doi ani ai sa revii cu aceleasi intrebari sau reusesti sa inveti ceva intre timp?"). Anii au trecut si ne gasim in continuare la punctul de plecare, utilizatorul continua sa polueze aria de Stiinta teoretica cu exact aceleasi intrebari, fara sa dea vreun semn ca ar fi gasit calea catre intelegerea corecta a raspunsurilor date. Continuarea discutiei mi se pare inutila.
O zi buna.

#22
presura

presura

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 24.09.2008

View Postcalahan, on 27 ianuarie 2020 - 12:22, said:

Sunteti amabil sa luati fiecare formula si sa imi aratati cum se scriu corect acele ecuatii.
Va dati seama ca nu o voi face. Este de datoria dumneaviastra sa scrieti clar, pentru ocine student de la fizica, si sa lamuriti clar fiecare termen si semnificatie. Acum textul este ilizibil pentru un student la fizica, care recunoaste cate o formula pe ici colo, dar nu intelege de ce le puneti sub forma respectiva, care e interreptarea lor si asa mai departe. E nevoie de explicare clare si chair de desene pentru a lamuri in ce sistem scrieti. Eu primesc multe astfel de cereri si imi este imposibil sa ma uit pe ele, de aceea nu aleg decat cateva, 2-3, care sunt scrise suficient de clar pentru a respunde detaliat. pana acum, insa, niciuna nu a trecut de zidul pseudo-stiintei.
Hai uite, sa dau doar un exemplu :". În raportul ..    avem sarcina electricǎ elementarǎ (sarcina electronului)    şi raza electronului". Cum adica raza electronului???? Electronul NU are raza! ceea ce numiti dumneavoastra "raza" este un parametru derivat din atla formula, iar asta nu scrieti explicit. Apoi vorbiti de un potential q/C. What??? Numai putin, cum asa? Nu inteleg nimic, spune creierul meu... Ce model folositi, se itnreaba? banuiesc ca folositi modelul unei sfere incarcate, iimi spun, O fi modelul Poincare? Analiza ce continua imi arata ca probabil asa e, dar chiar nu am nicio idee. De ce nu ati spus asta de la inceput? Daca e Poincare, ce relevanta are? Elecronul nu este o bila! Folositi un model in copilaria mecanicii cuantice... Citesc apoi ca ". Rezultǎ cǎ factorul electric  k  este fizic doar un adimensional. Şi s-a vǎzut cǎ este egal cu numǎrul de unde conţinute în cuanta de la anihilarea electronului.". What imi spun? A, da, s-a mentionat un numar de cuante intr-un mode atat de simplicat incat nu are relenavata practica. Este anihilarea electronului urmata de un numar de cuante egale? Care este spectrul anihilarii electron-pozitron, imi spun? Nu este este o distributie care incepe de la de doua ori masa de repaus a electronului? Cum poate sa vorbeasca autorul de cuante egale? Va spun sincer, totul devine o varza in creierul meu de ajung sa ma mai si enervez ... Complet ilizibil imi spun, in viata mea nu voi mai citi asa ceva.
Concluzie: va rog sa scrieti CLAR, explicati CLAR conceptele folosti, raportati-va la conceptele cunsocute de stundetii la fizica, faceti DESENE, in asa fel incat sa nu se itnrebe cel ce citeste ce vreti sa spuneti. Abia daca reusiti sa faceti asta veati sansa ca macar articolul sa fie citit cu atentie de un fizician. Daca dupa asta trece de barajul de foc al pseudo-stiintei este o cu totul alta intrebare. In cazul de fata, nu vreau sa va dau sperante desarte, nu cred ca va trece.

numai de bine,
cristi

View Postmdionis, on 27 ianuarie 2020 - 14:58, said:

I-a fost explicat cu varf si indesat in alte topicuri dedicate (in principal aici, in urma cu doi ani si ceva, dar si cu alti doi ani inainte de acel moment in care, profetic, il intrebam "Peste doi ani ai sa revii cu aceleasi intrebari sau reusesti sa inveti ceva intre timp?"). Anii au trecut si ne gasim in continuare la punctul de plecare, utilizatorul continua sa polueze aria de Stiinta teoretica cu exact aceleasi intrebari, fara sa dea vreun semn ca ar fi gasit calea catre intelegerea corecta a raspunsurilor date. Continuarea discutiei mi se pare inutila.
O zi buna.
M-am uitat acum pe articolul vechi "PARAMETRII FIZICI AI STRUCTURII DINAMICE A
FOTONULUI (AI CUANTEI DE LUMINĂ) AFLAT ÎN
TRANSLAŢIE PRIN ETER (ÎN PROPAGARE ÎN VID)"
si ai dreptate. Tot asa e scris, ilizibil si de neinteles pentru orice student la fizica.
ma zambit insa la observatia ta de acum doi ani

Quote

Dumneata nu ai spus ca ar fi vorba de o relatie dimensionala: "se scrie energia cinetica  W=m*v2". Energia cinetica uzuala nerelativista este mv2/2. Deci din punct de vedere formal, dumneata ai afirmat ceva gresit.
Este aceeasi greseala pe care a facut-o Robert Mayer si apoi Eminescu, asa cum explicat in ultimul meu video... Alte Cuvinte profetice ale tale , poate ca trebuie sa te gandesti la o cariera in asta :)

#23
maccip

maccip

    45 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,208
  • Înscris: 06.01.2007
Domnule presura, daca esti profesorul de pe youtube, nu cred ca ar trebui sa-ti pierzi vremea cu certuri inutile cu un anume moderator. Parerea mea e ca tre sa-ti vezi de treaba. Daca iti iei un punct ca ai facut reclama la nush ce sait, il iei si gata. Aici esti un user si tre sa respecti ce vor astia de la fiecare dintre noi. La 10 abia esti out, pana atunci, n-are rost sa-ti pierzi vremea cu dispute cu moderatorii sau chiar cu conducerea forumului.
Eu personal consider ca e nevoie de oameni care stiu fizica si mai ales de oamei care stiu sa explice fizica. Pe mine de exemplu existenta lui mdionis m-a determinat sa mai invat cate ceva, m-a ofticat ca el stie.. chestii si eu nu stiu. Si uite asade 10 ani in care interactionam pe-aici consider ca am mai invatat cate ceva, din pasiune eu  nu-smi castig existenta din fizica sau matematica sau stiinta(din pacate)
Insa in opinia mea mdionis nu prea se pricepe sa explice fizica unor diletanti ca noi. Posted Image
El si-ar dori studenti, insa astia nu stau pe forum decat eventual sa-si rezolve un exercitiu, o tema, ceva.
Tu vad ca esti mai cu youtubele, cu chestii mai prozaice. Asta daca esti Presura ala de pe youtube, am vazut si eu cateva filmulete.

Daca reusesti sa-l scoti si pe calahan din mocirla, imi fac tatuaj cu tine.
Tre s-l ajutam si pe baiatul asta sa-si stabilizeze un pic alonja stiintifica, deocamdata e praf. Ma ocup eu cu aspectele emotionale, sa- fac sa-si doreasca sa fie mai destept, tu ocupa-te sa-l faci destept.
Asta daca n-ai altceva mai bun de facut. Eu n-am.
:D

Edited by maccip, 27 January 2020 - 16:39.


#24
calahan

calahan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 809
  • Înscris: 09.04.2015
presura

Dupa cum spuneti dumneavoastra, ceace scrie in fisiere ar fi ilizibil si neinteligibil. Mi se pare foarte ciudat, fiindca din toate teoriile originale postate pe internet, astea au fost singurele care am putut sa le inteleg, ca nespecialist, la nivel de liceu sa zic. Va rog acum sa ne referim la ceva concret. Raportul  qe/re este tensiune sau potential  U? Raportul  qe/tf  este curent  I ? Iar produsul  U*I*tf  este sau nu energia continuta intr-o singura perioada  tf  sau unda a fotonului in vid Wlufv ? Care sunt erorile stiintifice aici?  Nu trebuie sa luati in considerare ce spune -maccip-, findca dumnealui este un fel de inginer special arogant, care are doar ghiveci in postari si chiar esuari in trivial. Eu vroiam sa profit de prezenta dumneavoastra la dezbatere, ca sa incerc sa afluu de la dumneavoastra, daca stiti postat pe undeva sistemul acela de 10 ecuatii, cu derivate partiale, nerezolvat, al lui Einstein si daca stiti cumva, care sunt dimensiunile fizice ale termenilor de acolo.

Edited by calahan, 27 January 2020 - 17:37.


#25
presura

presura

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 24.09.2008

View Postmaccip, on 27 ianuarie 2020 - 16:38, said:

Daca iti iei un punct ca ai facut reclama la nush ce sait, il iei si gata. Aici esti un user si tre sa respecti ce vor astia de la fiecare dintre noi.
Normal! De asta am iesit si n-am mai intrat zece ani pe aici. Si nici nu cred ca voi mai intra peste 10 ani. Acum cateva saptamani mi-am luat ban si de la reddit Romania, ca am pus videoul  cu eminescu  (da, eu sunt ala!) la ei. A fost consdierata reclama, chair daca era despre Romania si era chiar ziua lui Eminescu. Dar, regulile sunt reguli, asta am invatat de la olanedezi, asa ca, nu-mi convine pa si la revedere, reddit sau softpedia :) Ma duc acolo unde ma simt bine, ca suntem oameni si nu traim o mie de ani sa ne permitem sa nu ne simtim bine :)

#26
presura

presura

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 24.09.2008

View Postcalahan, on 27 ianuarie 2020 - 17:32, said:

presura
Eu vroiam sa profit de prezenta dumneavoastra la dezbatere, ca sa incerc sa afluu de la dumneavoastra, daca stiti postat pe undeva sistemul acela de 10 ecuatii, cu derivate partiale, nerezolvat, al lui Einstein
Nu, nu stiu

#27
maccip

maccip

    45 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,208
  • Înscris: 06.01.2007
clahane, e vorba desre ecuatiile de camp ale lui Einstein.
https://en.wikipedia...field_equations

E o singura ecuatie in forma tensoriala, dupa cu ti-am mai spus dar n-ai vrut sa pricepi. Ecuatie tensoriala care genereaza 16 ecuatii distincte (care incep cu R11, R12, .., R44)
Parabelum a completat si a spus ca sunt doar 10 ecuatii independente, ceea ce e corect. Le poti lua pe cele de pe  diagonala principala a matricei (in numar de 4) si cu restul de 6 din triunghiul superior al matricei. Mai exact inlocuiesti miu niu pe rand cu 11 12 13 14 22 23 24 33 34 44 si ai obtinut toate cele 10 ecuatii. Apoi te duci sa vezi fiecare tensor din ce e alcatuit. Asta daca vrei neaparat sa exprimi ecuatia in componente. Si apoi poti sa te pisi pe ele pentru ca dupa cum ti-am spus insa, nu-ti foloseste la nimic si te complici enorm. Pentru ca toate marimile de pe-acolo sunt definite unitar in termenii algebrei tensoriale. Descompusa pe componente nu mai exprima nimic si rezulta o complicare inutila a pronblemei.


Si au grija ca ecuatiile respective sunt cu derivate partiale, solutiile nu sunt numere ci functii algebrice, familii de functii. Nu e corect spus ca nu au fost rezolvate, corect spus e ca nu exista o  forma algebrica compacta a solutiei lor. Nu exista si nu o vei descoperi nici tu, nici altcineva. Ecuatiile diferentiale au un alt regim de intelegere. Faptul ca ceva nu exista intr-o forma compacta, nu presupune ca vei veni tu sa demonstrezi contrariul.
Familia de solutii e destul de complicata, are un anumit numar de grade de libertate, asa e in general cu ecuatiile astea diferentiale.
Subiectul ma depaseste si pe mine, pe tine te depaseste insa cu ani lumina, esti la genunchiul broastei.

View Postpresura, on 27 ianuarie 2020 - 17:53, said:

Si nici nu cred ca voi mai intra peste 10 ani. Acum cateva saptamani mi-am luat ban si de la reddit Romania, ca am pus videoul  cu eminescu  (da, eu sunt ala!) la ei.
Ei, nu pot spune decat ca-mi pare rau. Aci comunitatea e mai mica decat pe youtube. Si oamenii mai plictisiti, te poti trezi cu flateartheri pe cap, tot felul de denielsi si oameni care sa-ti conteste cunostintele, afirmatiile, calitatea, etc..
Adica e mai neplacut.

Reddit sincer nu stiu ce este, am auzit, dar n-am avut niciodata curiozitatea sa sap mai mult. Zici ca nu le place Eminescu? Sa le fie rusine!
:D

#28
calahan

calahan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 809
  • Înscris: 09.04.2015
mdionis

Dl profesor imi cer scuze ca de abia acum am vazut postarea dumneavoastra. Eu am inteles ca, de la stiintificii nostri nu pot afla un link cu postarea sistemului de ecuatii al lui Einstein.  Si nu mi-ati raspuns daca am aratat ca ecuatia relativista a gravitatiei este o ecuatie de presiuni, acest fapt ar produce ceva incoerente sau deranjamente. Eu vin acum la dumneavoastra cu alta rugaminte. Fiindca userii de aici, vad ca evita sa raspunda. Cum explica relativitatea translatia substantei, inertia substantei, presiunea de strivire a corpurilor la impact, sarcina, masa, densitatea, presiunea, forta, energia? Adica toate aceste chestiuni elementare care in teoria d-lui inginer, imi pare ca sunt explicate la modul simplu si accesibil pentru toata lumea.

Edited by calahan, 28 January 2020 - 08:48.


#29
calahan

calahan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 809
  • Înscris: 09.04.2015
presura

Quote

Energia fotonului (a cuantei gama) de la" anihilarea electronului este distribuitǎ într-un numǎr de unde, care compun trenul de unde al fotonului, fiecare undǎ conţinând (purtând) energia unei singure unde" Cu asta te pica la exeman la facultate de nu te vezi! [...]
Inteleg ca dumneavoastra respingeti categoric aceasta idee, care mie mi se pare de bun simt. Si atunci ar insemna ca sustineti ca energia fotonului este concentrata doar intr-o singura unda? Eu am inteles ca aceasta situatie se gaseste doar in cazul fotonilor structurati ca particule. Reiau acum intrebarile din postarea anterioara. Fiindca acele rapoarte sunt componente ale constantei de actiune h. Daca h este constant, atunci si componentele lui h sunt constante. Este corect ce spun aici sau nu?

Quote

Raportul  qe/re este tensiune sau potential  U? Raportul  qe/tf  este curent  I ? Iar produsul  U*I*tf  este sau nu energia continuta intr-o singura perioada  tf  sau unda a fotonului in vid Wlufv ? Care sunt erorile stiintifice aici?
Am ajuns sa deschid acest topic fiindca niste useri imi cereau, pe alt topic, sa fac niste demonstratii a ideilor postate acolo. Acolo se punea problema sa explic eu cum ar aparea fluxul eteric de aspiratie al substantei. Flux care ar explica atractia gravifica intre corpurile cosmice, dar si caderea corpurilor pe Pamant cu aceeasi viteza. Si pentru aceasta se pleca de la structura dinamica a electronului, vazut ca rotor bipolar si apoi se trecea, prin analogie, la rotorul foarte multipolar al neutronului, care prin rotatia foarte rapida, s-ar comporta ca un ventilator centrifugal, care aspira eterul cu viteza foarte mica pe langa axa de rotatie si il refuleaza cu viteza foarte mare pe la periferie. Viteza fluxului eteric de aspiratie al planetei, la nivelul solului, ar trebui sa fie evidentiata in experimentul Pound-Rebka. Vorba este ca nu se da nicio data viteza masurata, la care deviatia de frecventa a fotonului in campul gravific, este compensata prin efect Doppler, la emitator sau la receptor.

Edited by calahan, 28 January 2020 - 09:44.


#30
ggelu

ggelu

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 7,316
  • Înscris: 21.01.2009

View Postcalahan, on 27 ianuarie 2020 - 12:22, said:

ggelu

Pai nu sunt date in fisierul cu parametri fizici ai fotonului in vid? Si nu rees acestea toate din formulele cu legile fizicii??
1) Poate imi si arati unde anume  -  sau transcrii formulele direct aici .
2) este ca nu intelegi nimic din implicatiile practice ale intrebarii puse ?    Doar cu formule goale ( desprinse de continut ) si te punandu-te la adapost cu " spune-mi tu unde e greseala  ca eu oricum nu ma pricep " nu vei convinge pe nimeni sa desluseasca salata ta de  formule si cuvinte '" ce din coada au sa sune" .

#31
calahan

calahan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 809
  • Înscris: 09.04.2015
ggelu

Eu nu pot decat sa iti dau linkul si numarul formulei din fisier. Dar cum se pot transcrie (edita) formule direct aici, habar nu am. Cauti in linkul de mai jos formulele 39 si 44.

https://forum.softpe...agare-prin-vid/

#32
parabellum

parabellum

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,453
  • Înscris: 06.01.2010
Too much ado about nothing.

O particula cu sarcina electrica e altceva, nu foton, asa ca fotonul nu poate acumula sarcina electrica.

Asta lasand la o parte alte caracteristici definitorii care ar trebui sa se schimbe.
Si asta se aplica pentru orice particula elementara. Prin definitie. Particulele elementare sunt definite de numerele cuantice, printre care si sarcina electrica (zero pentru foton, si nici o alta aberatie cu acumulari de sarcini). Nu cred ca are rost sa mai spun de cuantificare, de simetrii, U(1), faza, etc.

calahanianul are sansa s-o inteleaga pe aia cu reprezentarile ireductibile la cateva miliarde de ani dupa ce timpul se termina.

End of story.

Edited by parabellum, 29 January 2020 - 18:39.


#33
ggelu

ggelu

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 7,316
  • Înscris: 21.01.2009

View Postparabellum, on 29 ianuarie 2020 - 18:38, said:


calahanianul are sansa s-o inteleaga pe aia cu reprezentarile ireductibile la cateva miliarde de ani dupa ce timpul se termina.

End of story.
De acord !
LE : Nu inteleg de ce nu se pot scrie formule de clasele 7-8 aici  dar ramane la latitudinea initiatorului de a-si promova studiile . Parca nici Einstein nu s-a coborat la discutii cu pulimea ( ii trimitea la cartile nepublicate ) sau ma insel ? N-are a face , spiritele alese prin asta se deosebesc de restul muritorilor .

#34
calahan

calahan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 809
  • Înscris: 09.04.2015
parabellum

Quote

printre care si sarcina electrica (zero pentru foton,
  Asadar dupa dumneata fotonul este o sarcina electrica nula care insa produce si camp electric si camp magnetic. Chiar nu inteleg cum ar fi posibil asaceva.

#35
parabellum

parabellum

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,453
  • Înscris: 06.01.2010
Sunt sigur ca nu intelegi. N-ai trecut nici macar prin fizica elementara, probabil daca vezi ecuatiile Maxwell te uiti ca ... la poarta noua, fara sa pricepi cum pot sa existe campuri electromagnetice in locuri unde nu exista sarcini. Daca te-as pune sa deduci ecuatia undelor (electromagnetice, bineinteles, in acel caz) din ecuatiile Maxwell, fii onest si recunoaste, cum te-ai uita la ecuatiile alea? Fara sa te uiti pe net, sa gasesti deductia si sa mai 'deduci' ceva absolut pe langa si aiuristico-salata-de-cuvinte.

Din afirmatiile tale e clar cum te-ai uita. Ca ala la poarta noua, pentru ca undele alea sunt bine mersi chiar si in spatiul unde nu exista sarcini.

#36
calahan

calahan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 809
  • Înscris: 09.04.2015
parabellum

Quote

fii onest si recunoaste, cum te-ai uita la ecuatiile alea? Fara sa te uiti pe net
. Iti spun cinstit ca m-as uita la cele ecuatii, ca mata in calendar. Si eu am recunoscut intotdeauna ca sunt ageamiu la matematici. Tot asa mi se intampla cand ma uit la desenul acela cu modelul ondulator al undei e-m. Nu pot sa pricep de fel cum se naste un camp in succesiunea celuilalt (asa cum cere legea inductiei electromagnetice) cand amandoua sunt deodata in maxim si deodata in zero. Zau daca pot sa pricep asa ceva. Si se vede ca nici domnii universitari, nu vor sa lamureasca acest lucru, fiindca este in afara manualului.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate