![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Pareri UBB Litere - Ce profil/Cat este de greu?
Last Updated: Jan 26 2020 12:44, Started by
jules42
, Jan 24 2020 15:10
·
0

Posted 24 January 2020 - 15:10

Sunt clasa a 12-a si am decis sa ma indrept spre UBB pentru o viitoare facultate. Inainte sa curga toate parerile despre facultatea pe care o vreau - sunt la filologie, altceva nu-mi place si nu stiu. Am ales profilul pentru a evita matematica, fizica samd. Am o mare ura pentru literatura romaneasca, dar am mers si m-am conformat cu ce se cerea. Mai bine decat calculele.
Am cateva intrebari despre UBB Litere. Imi dorest Limba A Engleza, este pasiunea mea si imi doresc sa lucrez in invatamant dupa ce termin. Problema este alegerea materiei B. Nu ma incanta limbile celelalte, am vazut B Spaniola, dar nu sunt sigura ca am ce cauta pe acolo daca nu vreau sa o utilizez dupa ce termin facultatea. Romana, asta este una dintre optiuni (chiar daca, mentionez din nou, nu ma prea inteleg eu cu programa sau literatura.) O ultima optiune este Literatura Comparata. Daca ma duc pe literatura comparata, o sa am mai mult de lucru? Caut o specializare B simpla, sa nu-mi dea batai de cap. Vreau sa ma axez pe optiunea A. Cat de greu este, defapt, la UBB Litere? Pareri? Am auzit pareri impartite in legatura cu facultatea. Am avut o studenta in ultimul an care a venit la noi la clasa si a scris interbelig in loc de interbelic. Se intelege de ce ma intreb. Examenele cum sunt? De profesori ce-mi puteti spune? Tips, pareri despre orice, vreau sa aud cat mai multe pentru a ma putea decide. Ori asta, ori sa o iau in alta directie. |
Posted 24 January 2020 - 18:56

jules42, on 24 ianuarie 2020 - 15:10, said:
Imi dorest Limba A Engleza, este pasiunea mea si imi doresc sa lucrez in invatamant dupa ce termin. jules42, on 24 ianuarie 2020 - 15:10, said:
Cat de greu este, defapt, la UBB Litere? Examenele cum sunt? De profesori ce-mi puteti spune? Edited by neagu_laurentiu, 24 January 2020 - 18:56. |
Posted 24 January 2020 - 20:16

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users