![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Este T.N.ul mai fiabil decat I.P.S.ul ?
Last Updated: Feb 04 2020 23:00, Started by
N0Trust
, Jan 23 2020 22:24
·
0

Posted 30 January 2020 - 16:00

Sunt foarte populare și VA.
Televizoarele Samsung sunt predominant VA. |
Posted 30 January 2020 - 16:01

Update la poveste, am sunat din nou la ei, am fost pus in legatura cu seful de la departamentul de suport, si au zis ca mai incearca sa-mi trimita un model care sa respecte caracteristicile celui care s-a defectat, pentru ca cel defect nu mai este disponibil.
Acum astept sa vad ce-mi vor trimite. |
Posted 30 January 2020 - 18:49

Posted 30 January 2020 - 19:04

Daca esti cel mai bun, verifici modelele pe care le trimiti ca inlocuitoare celor defecte.
Puteau sa verifice daca acest monitor care v-a pleca spre client este OK. |
Posted 31 January 2020 - 11:44

Azi am sunat la DELL si mi s-a spus ca luni voi primi modelul SE2719HR.
Am uitat sa spun modelul asta vine cu 60 de luni (5 ani), garantie. |
Posted 31 January 2020 - 13:34

Pana la urma PANELUL IPSul din punct de federe FIABIL este mai prost decat TNul ? ti-am dat 2-3 monitoare calumea, doar ca trebuie sa mai pui ceva banuti.
Eu de Lg ma feresc pentru ca am vazut si telefoane de la ei cu pixeli morti, intotdeauna am preferat Acer sau Aoc. Edited by shmu, 31 January 2020 - 13:35. |
Posted 31 January 2020 - 14:36

Posted 31 January 2020 - 14:46

Eu stiu ca AOC produce paneluri inclusiv pentru ACER. https://technology.i...arket-dominance Edited by elbjorn, 31 January 2020 - 14:49. |
Posted 31 January 2020 - 15:15

ti s-a raspuns de 1000 de ori dar vad ca nu bagi la cap. nu are nici o treaba tipul de panel cu faptul ca tu cumperi cele mai ieftine chestii. . Daca si asta vine defect am sa primesc banii inapoi, si atunci pot vorbi de alt monitor NOU ca azhizitie. |
|
Posted 04 February 2020 - 23:00

...................................... Acum revenind la subiect s-a rezolvat azi de dimineata mi-au trimis monitorul DELL SE2719HR dar acesta are pixelii foarte stridenti mai ales pe culoarea albastru se vede aliniamentul vertical, nu stiu daca este defect, deoarece se manifesta doar in desktop, in gaming, poze si filme nu dispare problema, momentan l-am acceptat, si in viitor ii sun si discut cu ei daca vreau altceva. La DELL se lucreaza in modul asta la monitoare: Suni ca ai un defect, le dai service TAGul din meniul monitorului, dupaia le dai poze cu defectul, dupa verificare, iti cer adresa si datele de contact si iti trimit un alt monitor, si dupaia vine un curier si ti-l ridica pe cel vechi. Va atasez o poza cu bara albastra a browserului si repet acest aliniament se vede doar in modul desktop si in special pe culoarea albastru deschis si portocaliu, in rest nu se manifesta. Modelul SE2719H in schimb se vede foarte clar panelul zici ca-i 4K si are o super iluminare, dar are 60Hz si 8ms. CORECTURA in poze, filme , youtube si altele nu se vede aliniamentul, se vede doar in desktop. Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users