![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Păreri în legătură cu Facultatea de Limbi Străine
Last Updated: Jan 20 2020 09:50, Started by
Andrei098
, Jan 19 2020 21:33
·
0

Posted 19 January 2020 - 21:33

Bună ziua! Sunt elev în clasa a IX-a și de vreo câteva luni mă tot gândesc să dau la Facultatea de limbi străine, secția Traduceri și Interpretări (engleză-fraceză). Cu toate că abia am început să studiez limba franceză, aș vrea să cred că pot "recupera" în 3-4 ani. Așa ca aș avea câteva întrebări legate de această facultate în legătură cu următoarele aspecte:
1. În primul rând cum sunt profesorii? (ca mod de predare, cerințe, etc.) 2. Cum este materia (dacă aveti informații in legătura cu aceste două limbi)? 3. Este această facultate utilă in privinta perspectivelor de viitor? 4. Mi-ar placea și chiar m-ar ajuta mult să aflu câteva opinii sincere de la cei care învața sau au învățat la această facultate, în special legat de propria voastră experiență în cadrul facultății, dacă regretați sau nu că ați urmat-o, precum și (cred că cel mai important aspect) dacă mi-ați recomanda această facultate. Mulțumesc anticipat pentru toate răspunsurile și aștept cu nerăbdare să citesc toate părerile voastre. |
Posted 19 January 2020 - 22:59

Abia ce ai inceput clasa 9, eu zic sa te bucuri de anii din liceu, sunt cei mai smecheri, ai tu timp sa te gandesti si la facultate,inca nu e momentu absolut deloc, sunt sigur ca pana in 12-a, o sa iti mai "schimbi" 3,4 facultati, sau cel putin iti vin alte idei, stai lin.
Edited by Calypsso, 19 January 2020 - 23:04. |
Posted 19 January 2020 - 23:15

Posted 19 January 2020 - 23:49

De intrat se intra greu....Dupa ce termini te poti face profesor (depinde de limba caci de ex japoneza nu se preda in scoli), traducator etc...Sper sa nu faci ca marea majoritate ce termina limbi straine si se apuca de un master la ase ca mor de foame dupa...
La ora actuala merita: ingineria-toate specialitatiile caci e grea si la final poti lucra in multe domenii, marina comerciala, medicina, politie-armata-sri-spp, pilot, teologie caci popa esti bine vazut....Restul le faci cam degeaba... |
Posted 20 January 2020 - 08:58

cristian_e, on 19 ianuarie 2020 - 23:49, said:
La ora actuala merita: ingineria-toate specialitatiile caci e grea si la final poti lucra in multe domenii, marina comerciala, medicina, politie-armata-sri-spp, pilot, teologie caci popa esti bine vazut....Restul le faci cam degeaba... Sincer cred că mai sunt si alte domenii de viitor decât cele pe care le-ai enumerat tu |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users