Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Livrarea DHL Express dureaza neju...

Cea mai buna masina PHEV

temperatura necorespunzatoare cup...
 Panouri solare - acoperis plat, g...

Terasa neacoperita

Achiziție imobil U3 cu credi...

Mentinere memorie Radio AKAI APR-...
 Masuri combatere inflatie - topic...

Daca duce pompa de apa

Care a fost cea mai performanta a...

Casare autovehicul fara proprieta...
 Inca un contor pentru prosumatori...

Senzor de miscare PIR PNI SafeHou...

Reglaj motocoasa. BaiKal

Cum isi mai petrec romanii vacant...
 

J5 2017 rootat

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
xGe0rGe

xGe0rGe

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 05.02.2017
Salut, am cumparat un j5 2017 rootat, si nu are 4g. Am intrat in setari, am ales optiunea LTE, dar tot nu prinde 4g. Un mic ajutor, stie cineva care e problema?

#2
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Nu cred ca are legatura cu root.
Poate daca are custom ROM, unul nasol, care nu are activate benzile respective.
Ce cartela, in ce retea ?
Ai semnal 4G in locatia respectiva ?
Daca dai cautare manuala retele, ce gaseste ?
La mine, pe un P Smart 2019, cautare manuala, apar toate cele 4 companii 2G, 3G si 4G separat.

Edited by trollerul_de_serviciu, 15 January 2020 - 13:59.


#3
xGe0rGe

xGe0rGe

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 05.02.2017
Este o cartela de la digi, pe un huawei prind 4g dar pe j5 nu, sa instalez un alt rom, poate se schimba ceva? Nu stiu uubde dau sa caut alte retele.

#4
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Da, poti sa incerci alt ROM, dar cu grija: https://forum.xda-de...her-development

Setari > retele mobile > date mobile sau retele > date mobile > retele..... > dezactivezi automat, cauta citeva zeci de secunde....
Ar trebui sa fie linga optiune de unde ai activat 4G

#5
xGe0rGe

xGe0rGe

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 05.02.2017
Am sa dau sa caut retele mai intai.
Imi poti spune un ROM bun, nu vreau sa il stric de tot.

#6
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Nu stiu ROM bun.
Citesti pe XDA, vezi la fiecare ce merge si ce nu merge, vezi parerile mai departe....
Sau apelezi la cineva care se pricepe.
Oricum, daca ai pus unul si merge, poti sa pui altele 180 dupa aia...

#7
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,105
  • Înscris: 25.10.2008

Vizualizare mesajxGe0rGe, pe 15 ianuarie 2020 - 14:12, a scris:

Este o cartela de la digi, pe un huawei prind 4g dar pe j5 nu, sa instalez un alt rom, poate se schimba ceva? Nu stiu uubde dau sa caut alte retele.

atunci cand spui ca merge in alt telefon, da modelul exact ca sa ne dam seama care e problema.
poti verifica pe acel huawei, la ce banda se conecteaza. cel mai problema te conectezi in banda 38, banda pe care j5 nu o are.
instaleaza network cell info lite

#8
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Pai, daca nu are banda 38, nu ar trebuie sa se conecteze pe cealalta ?!

#9
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,105
  • Înscris: 25.10.2008
poate in zona in care foloseste abonamentul nu exista decat 38 pt 4g. atata timp cat nu stim si unde reclama. eu, in centrul bucurestiului, de exemplu am semnal. nu stiu daca el foloseste tot in bucuresti sau in varf de munte.
idel ar fi ca pe toate antenele sa fie active toate celulele, dar din varii motive, nu se poate

Edited by kopilu_198, 15 January 2020 - 15:17.


#10
xGe0rGe

xGe0rGe

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 05.02.2017
Nu stiu ce am facut ieri, am bagat cartela am fau sa caute banda manual, am selectat Digi.Mobil RO si am prins LTE, am instalat mtk enginneer sa aleg LTE only si a mers.
Cand am restart telefonul, nu mi mai gasea LTE deloc iar cand dadeam sa aleg in setarile telefonul Lte/3g/2g se deconecta cartela si trebuia sa fac chestia aia cu Change IMSI ca sa isi revina. Sunt in Sibiu

Poza la network cell info

Attached Files


Edited by xGe0rGe, 16 January 2020 - 16:17.


#11
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Ia pune cartela pe SIM1

#12
xGe0rGe

xGe0rGe

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 05.02.2017
Tot nu merge, face la fel, am numai H+ si cand dau LTE only apare doar apeluri de urgenta, deconecteaza cartela

SiM 1, acum s a nutat pe banda 8

Attached Files


Edited by xGe0rGe, 16 January 2020 - 16:53.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate