![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Legislație ajutor umanitar (haine)
Last Updated: Jan 14 2020 16:13, Started by
AdCrys20
, Jan 14 2020 11:08
·
0

Posted 14 January 2020 - 11:08

Salut!
![]() Suntem mai multe persoane care am strâns haine și încălțăminte pentru a le trimite în Georgia, într-o zonă defavorizată și doresc să știu dacă mă poate ajuta (sfătui) careva în legătură cu legislația pentru transportul acestor haine. Traseul pe care îl vom urma este România - Bulgaria - Turcia - Georgia. România, Bulgaria și Georgia se supun legislației UE în vigoare dar eu nu o cunosc, de aceea întreb, dacă mă puteți ajuta cu sfaturi sau concret ce documente ar trebui să prezint la vamă astfel încât să nu fiu nevoit să plătesc taxe vamale sau să îmi fie confiscate lucrurile donate. Vă mulțumesc frumos ![]() Adrian. |
Posted 14 January 2020 - 11:47

Ajutoarele umanitare se acorda doar prin intermediul organizatiilor si agentiilor internationale si beneficiaza de scutiri de taxe.
Daca sunteti doar un grup de voluntari inimosi, puteti participa doar ca voluntari in cadrul unei astfel de organizatii. In caz contrar. patesti taxe ca orice alta persoana fizica. |
Posted 14 January 2020 - 12:17

Posted 14 January 2020 - 12:20

Posted 14 January 2020 - 15:59

Posted 14 January 2020 - 16:13

Ajutoarele umanitare se acorda doar prin intermediul organizatiilor si agentiilor internationale si beneficiaza de scutiri de taxe. Daca sunteti doar un grup de voluntari inimosi, puteti participa doar ca voluntari in cadrul unei astfel de organizatii. In caz contrar. patesti taxe ca orice alta persoana fizica.
Cauta la tine in oras sau in orice alt oras asemenea oriagnizatii, da citeva telefoane. Mulțumesc frumos pentru sfaturi! ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users