Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Reteta mancare fritoza
Last Updated: Jan 12 2020 15:32, Started by
radu889
, Jan 11 2020 21:05
·
0
#19
Posted 11 January 2020 - 22:12
Tsunnnami, on 11 ianuarie 2020 - 21:59, said:
Nu e omleta se numeste "scrambled eggs" Tsunnnami, on 11 ianuarie 2020 - 21:59, said:
Nu, pentru ca nu ai luxul sa mesteci tot timpul O sa-ti iasa ca omleta Edited by pasilla, 11 January 2020 - 22:14. |
#20
Posted 11 January 2020 - 22:25
initiator - in ultima vreme ai inceput sa scrii tot mai deformat cuvintele, din cate se pare, cu buna stiinta. lasa-te de acest sport. e valabil pe intreg forumul, nu doar pe acest topic.
|
#21
Posted 12 January 2020 - 04:31
Lake ce spui tu acolo e mancare machidoneasca. piperchi targasit.
|
#22
Posted 12 January 2020 - 08:10
#24
Posted 12 January 2020 - 08:35
primordial este sa intelegi diferenta dintre prajit, fript si copt.
in ulei se PRAJESTE. pe gratar se FIRGE. in cuptor se COACE. fiecare mod de preparare are avantajele si dezavantajele lui, implicit gustul si textura finala difera. am incercat sa fac dovleac la microunde. NU VA IESI IN VECI CA LA CUPTOR. |
#25
Posted 12 January 2020 - 08:43
#26
Posted 12 January 2020 - 09:02
De atunci taiai o ceapa un ardei puneai scula la lucru si te lamureai singur daca merge au ba
|
#27
Posted 12 January 2020 - 09:22
#28
Posted 12 January 2020 - 10:26
radu889, on 11 ianuarie 2020 - 21:05, said:
Am o reteta care mie imi place. Se ia niste ceapa si se taie marunt. Apoi niste ardei si se taie marunt. Se pune ceapa la prajit in tigaie. Apoi se pune ardeiul peste. Cand se fac moi se adauga oua si se amesteca. ...... Ceapa taiata marunt pusa la prajit , se face crocanta , uscata ( este ok ) Ardeiul tocat isi lasa apa la greu , inmoaie ceapa si se face " bors " din cauza apei lasate ... Daca pui ouale deasupra , iese terci , nu omleta , nu mincare . Deci ce naiba este chestia asta ???? Mai bine faci oua cu ceapa prajita , ca alea au un gust si o consistenta .... Ce spui tu , este mai praf si insipid decit oua cu rosii , daca cel ce gateste nu stie sa scada rosiile " la greu " .... |
|
#29
Posted 12 January 2020 - 15:32
Dacă pui ardeiul cu maxim 2 minute înainte de a turna ouăle, nu se întâmpla nimic rău. Rămâne ușor aldente și da savoare deosebita oualor
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users