Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Reteta mancare fritoza
Last Updated: Jan 12 2020 15:32, Started by
radu889
, Jan 11 2020 21:05
·
0
#1
Posted 11 January 2020 - 21:05
Am o reteta care mie imi place.
Se ia niste ceapa si se taie marunt. Apoi niste ardei si se taie marunt. Se pune ceapa la prajit in tigaie. Apoi se pune ardeiul peste. Cand se fac moi se adauga oua si se amesteca. Dar cum se prepara aceasta reteta in fritoza cu aer cald in loc de tigaie? Care sunt pasii de urmat? Pe fritoza zice ca temperatura este 180 C si ca nu se pune decat o lingurita de ulei. La tigaie temp sigur e mai mare si se pune ulei la greu. Edited by radu889, 11 January 2020 - 21:07. |
#3
Posted 11 January 2020 - 21:19
Ce e aia FRITOZA?
Ce mancare se face din ea? Macar ai avut curiozitatea sa cauti pe net cum se numeste aparatul la care vrei sa faci referire? Vrei sa te faci bucatar cu atestat sau doar sa gatesti acasa pentru tine? |
#4
Posted 11 January 2020 - 21:20
Nici la tigaie nu trebuie sa fie temperatura mai mare, ca altfel risti sa arzi uleiul.
Iar mai mult de 2 lingurite de ulei, iese omleta super gretoasa. |
#5
Posted 11 January 2020 - 21:23
Nu este omleta.
Oule se adauga la sfarsit si se amesteca marunt.Nu se lasa sa se intinda. E ca un fel de ghiveci. F bun. mmmm |
#6
Posted 11 January 2020 - 21:24
Tot omleta e, chiar daca e sparta.
Merge mai bine cu ceapa verde si la sfarsit cu ceva telemea de oaie, rasa peste. Edited by pasilla, 11 January 2020 - 21:27. |
#7
Posted 11 January 2020 - 21:26
Eu cred ca ai un fel de cuptor cu gatire in aer cald., nicidecum friteuza.
E foarte bun mai ales ca nu folosesti ulei. Data viitoare bate ouale separat intr-un vas cu 50 ml lapte si le pui peste fara s le mai amesteci. Pui peste ceva cascaval ras si lasi asa. Cand s-a topit cascavalul sunt gata de mancat. Edited by keta, 11 January 2020 - 21:29. |
#11
Posted 11 January 2020 - 21:35
#12
Posted 11 January 2020 - 21:37
Este mare si scrie Tefal Actefery pe ea.
Am bagat in ea naggeti de pui congelati si cartofi pai congelati si au iesit ok, dar eu vreau sa stiu daca pot sa fac si mancare normala in ea? |
#17
Posted 11 January 2020 - 21:58
ursamajor, on 11 ianuarie 2020 - 21:33, said:
Mai bine le bei crude. Poate îți faci band. PS: să-ți faci la vară omletă cu ouă și roșii. Aia bunătate! Eu stiam reteta la omleta asta fara oua. OP cuck: Stripteuza daca e cu aer. O sa ti le lipeasca oule, eu zic sa nu incerci. |
#18
Posted 11 January 2020 - 21:59
pasilla, on 11 ianuarie 2020 - 21:24, said:
Tot omleta e, chiar daca e sparta. Merge mai bine cu ceapa verde si la sfarsit cu ceva telemea de oaie, rasa peste. Nu e omleta se numeste "scrambled eggs" radu889, on 11 ianuarie 2020 - 21:34, said:
Bun, deci se poate face la fritoza sau nu? O sa-ti iasa ca omleta Daca vrei sa incerci pune intai ceapa si ardeiul cu o lingurita de ulei Cand legumele se inabuse, arunci oulele si mai le tii nitelush Edited by Tsunnnami, 11 January 2020 - 21:59. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users