Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Surse de unde se pot afla informa...

Full backup ?

achizitie oculus

Romanii, cei mai fericiti din UE ...
 Educatie financiara in scoli de u...

Optiune Garmin distanta in km

Tractor New Holland tl 90 proble...

Joc de societate
 Filmul Netflix nu se vede tot ecr...

Telefon pentru fotografii

Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...
 Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...

program conversie documente EXCEL...

Căte pachete de posturi se pot crea.

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

auto4115

auto4115

Junior Member

• Grup: Members
Bună ziua!.Am și eu o nedumerire.La cablu digital,căte pachete se pot crea,de exemplu pachete de documentare,știri,muzică,etc?.

Shercan

Shercan

Junior Member

• Grup: Junior Members
Daca te referi la extra,destul de multe

auto4115

auto4115

Junior Member

• Grup: Members
Avănd în vedere că în pachetul de bază sunt multe posturi mediocre ,ar trebui să facem o campanie de impărtire a grilei în pachete pe care să le putem achiziționa separat și nu la grămadă ca acum.Un pachet generalist ,unul de stiri,muzică,sport ,documentare,etc
.

Edited by auto4115, 11 January 2020 - 11:11.

KLM2009

KLM2009

The Punish3r

• Grup: Moderators

View Postauto4115, on 11 ianuarie 2020 - 10:07, said:

Bună ziua!.Am și eu o nedumerire.La cablu digital,căte pachete se pot crea,de exemplu pachete de documentare,știri,muzică,etc?.
Chestiile astea au fost cândva și la noi. Nu prea a mers deci acum operatorii au de obicei 2 pachete de bază + câteva extra (Maxpak, pentru adulți, canale ungurești).
Nu o să vezi niciodată opțiunea de a crea pachetele tale preferate. Operatorul îți oferă un pachet de bază pentru care semnezi un contract (există un număr minim de canale). Nu semnezi pentru anumite canale. Nici în alte țări nu prea mai există ce dorești tu. Sunt doar anumite canale care sunt scumpe deci automat intră în pachet extra.
Poți să faci câte campanii vrei. Ar trebui susținut și promovat eliminarea analogicului, cred că e mai important.

Edited by _-KALMAN-_, 11 January 2020 - 11:21.

eugeniusro

eugeniusro

Senior Member

• Grup: Senior Members
De regulă pachetul general este compus din canalele din lista must carry care este obligatoriu să fie transmisă prin lege plus câteva canale cu cerință la public care depind de viziunea de marketing a furnizorului de cablu, în rest pachetele extra sunt astfel compuse ca să maximizeze profitul furnizorului de cablu nu ca să maximizeze satisfacția clientului.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate