![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Problema la internet
Last Updated: Feb 06 2020 23:35, Started by
Shukerboy19
, Jan 11 2020 00:30
·
0

Posted 11 January 2020 - 00:30

Inainte de a incepe vreau sa va spun ca sunt la Digi!
De 1 luna si ceva tot imi da batai de cap laptopul meu Lenovo, nu imi merge bine internetul wireless, insa pe celalalt laptop merge destul de ok (80 mbps),consola, telefonul, toate fiind conectate la internet wireless si merge internetul struna. Laptopul meu este destul de incarcat, nu stiu daca ar fi o problema acest lucru, nu am incercat pana acum sa reinstalez windowsul dar daca asta este solutia am sa fac, internetul merge ok pe browser am 5/5 linii la internet, in schimb pe jocuri, de exemplu pe Counter Strike 1.6, Imi ramane pingul 20-30 pentru 4-5 secunde si dupa sare la 300 de vreo 3-4 ori pentru o secunda, la fel si pe CS:GO, sa nu mai zic la Minecraft, 200 ms, nici mai mult nici mai putin, in opinia mea cred ca reinstalarea windowsului ar fi o solutie dar vreau si alte pareri. Daca ar fi o solutie va rog sa mi-o scrieti! ![]() |
Posted 11 January 2020 - 00:38

inchide torentele sau celelalte aplicatii cand te joci
|
Posted 11 January 2020 - 00:54

Posted 11 January 2020 - 03:05

Ceva îți lucrează în spate.
Windows nou, cu licență + antivirus bun (BitDefender) e soluția mea. |
Posted 11 January 2020 - 08:16

Joace pe wireless...., oare cand s-o invata minte lumea?
Nu au treaba torrentele? daca te pricepi asa de bine pt ce ai deschis topic? si pe enterprise.... |
Posted 11 January 2020 - 11:04

Ce naiba de legătură are topicul asta cu aria Enterprise?!
Ai primit ban pe tpu si ai zis sa incerci si aici? Edited by MembruAnonim, 11 January 2020 - 11:05. |
Posted 11 January 2020 - 13:31

Ceva îți lucrează în spate. Windows nou, cu licență + antivirus bun (BitDefender) e soluția mea.
Joace pe wireless...., oare cand s-o invata minte lumea? Nu au treaba torrentele? daca te pricepi asa de bine pt ce ai deschis topic? si pe enterprise....
Ce configuratie ai la laptop? |
Posted 16 January 2020 - 04:01

Posted 28 January 2020 - 10:42

Dau bine pe-un CV pentru angajare in sfera Enterprise cunostintele avansate despre Counter Strike 1.6, CS:GO si Minecraft?
Mai cunosc si eu cativa programatori care stiu din astea. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users