![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Pixel verzi pe ecran.
Last Updated: Jan 11 2020 23:03, Started by
Giani18
, Jan 10 2020 15:12
·
0

Posted 10 January 2020 - 15:12

Am aceasta problema uneori, a mai aparut odata cand am zduncinat putin biroul a disparut habar n am cum, acum a aparut din cauza bass-ului si nu a mai disparut de 2 saptamani am facut mai multe poze ca sa vedeti mai bine problema.
https://imgur.com/a/tydTJVe |
Posted 10 January 2020 - 15:26

Bagă mufele bine la loc. Scoate și placa video și vezi să nu fie praf pe acolo. O fi început de sfârșit la placă / monitor / cablu.
|
Posted 10 January 2020 - 15:34

Pixel verzi pe ecran
Bine ca nu-s cai ON: e posibil sa ai ceva probleme de driver sau de contact/incalzire la placa video. |
Posted 10 January 2020 - 16:31

Posted 10 January 2020 - 16:42

Scos mufele si eventual inversat cablul - mufa de la monitor la PC si invers, apoi stranse cu grija.
Daca mai face e problema ori cu monitorul - ceva contacte aiurea in el, ori cu placa video. |
Posted 10 January 2020 - 16:50

Dacă ai verificat cablurile și placa video, iar problema persistă, te poți aventura să desfaci monitorul și să verfici conexiunea între controller și panou. Pățeam asta mai demult cu un laptop a cărui conector de display nu făcea corect contactul, deși nu s-a umblat în el.
|
Posted 10 January 2020 - 17:25

Multumesc pentru raspunsuri am schimbat si mufa dintre pc/monitor si tot la fel face, maine pe zi o sa incerc sa l curat de praf atat pc-ul cat si monitorul si o sa vad solutia. Am pus intrebarea pentru ca am crezut ca se poate sa fie ceva din driver ori setari display.
|
Posted 10 January 2020 - 19:46

Am aceasta problema uneori, a mai aparut odata cand am zduncinat putin biroul a disparut habar n am cum, acum a aparut din cauza bass-ului si nu a mai disparut de 2 saptamani am facut mai multe poze ca sa vedeti mai bine problema. https://imgur.com/a/tydTJVe Sincer sa fiu n-am vazut nimic. Facand o gluma,verdele este asociat de obicei mucegaiului.O fi mucegait bietul monitor. ps. Un pixel,indiferent de culoare,nu apare datorita bass-ului. |
Posted 10 January 2020 - 20:20

Sincer sa fiu n-am vazut nimic. Facand o gluma,verdele este asociat de obicei mucegaiului.O fi mucegait bietul monitor. ps. Un pixel,indiferent de culoare,nu apare datorita bass-ului. ![]() |
|
Posted 11 January 2020 - 17:47

Ce e acolo e contact imperfect. Mai curand undeva in monitor s-a busit ceva si nu mai face contact corect.
Daca era placa video sau eventual din driver aveai niste patratele mai mari compuse din mai multi pixeli. Daca poti pune un monitor de la altcineva ai rezolva cu identificarea problemei. |
Posted 11 January 2020 - 23:03

Aparent monitorul acela a murit
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users