![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Recomandare tastatura wireless
Last Updated: Jan 08 2020 21:32, Started by
Ann0nyym0us
, Jan 08 2020 19:46
·
0

Posted 08 January 2020 - 19:46

Salutare. Sunt in cautarea unei tastaturi wireless care sa intruneasca urmatoarele conditii:
- Numpads - Taste plate (musai). - de preferabil culoare neagra - rezistenta (tastez undeva la 10.000 cuvinte / zi) - optional rezistenta la lichide - preferabil alimentata cu baterii nu acumulator. Bugetul e limitat undeva la 150 de lei. Daca se gaseste ceva ca pachet tastatura+mouse, nu e problema. Edited by Ann0nyym0us, 08 January 2020 - 19:47. |
Posted 08 January 2020 - 20:44

Uite aici: https://www.amazon.f...
Au o tastatura qwerty la warehouse deals. 32 de euro ca noua. Tastatura fenomenala, taste plate, silentioasa, merge si bluetooth si radio cu dongle usb, se poate conecta la 3 device-uri. Eu am cumparat doua bucati si erau ca noi. Pret mai bun ca asta la asemenea tastatura nu o sa gasesti. Attached FilesEdited by abac, 08 January 2020 - 20:45. |
Posted 08 January 2020 - 21:32

Io am un set de tastaura +mouse HP original. Cu baterii. HP Part Number: 690500-L33
Indeplineste conditiile tale. Super multumit. Am uitat cand am pus bateriile in ele. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users