Cum se pot face niste cornulete cu brinza?
Last Updated: Jan 06 2020 13:32, Started by
obelea
, Jan 06 2020 07:45
·
0
#1
Posted 06 January 2020 - 07:45
am cumparat din supermarket niste foi de placinta semicongelata care expira pe 30 ianuarie
as vrea sa le intrebuintez pentru un fel de semipateuri cu brinza, insa tot ce am gasit pe net nu se pupa cu logica, pot sa dau link cine a reusit asa ceva, as vrea sa stiu cum ? |
#2
Posted 06 January 2020 - 08:12
cornuletele nu se fac din foietaje. cred ca de asta iti si da cu virgula.
apoi, pateurile nu au treaba cu cornuletelwe. nu stiu ce vrei sa faci acolo, dar m ai mult ca sigur nici tu nu stii ce vrei |
#3
Posted 06 January 2020 - 08:30
obelea, on 06 ianuarie 2020 - 07:45, said:
am cumparat din supermarket niste foi de placinta semicongelata care expira pe 30 ianuarie as vrea sa le intrebuintez pentru un fel de semipateuri cu brinza, insa tot ce am gasit pe net nu se pupa cu logica, pot sa dau link Le umpli cu branza amestecata cu ou si le bagi la cuptor. Daca ai posibilitatea poti folosi si carne tocata amestecata cu ou. Le lasi in cuptor 20 de minute sau mai mult daca e nevoie. |
#4
Posted 06 January 2020 - 09:04
Rade niste branza/parmezan deasupra, presara putin chimen, si taie-le in fasii subtiri si lungi. Apoi la cuptor, cum a spus colegul.
|
#6
Posted 06 January 2020 - 11:19
obelea, on 06 ianuarie 2020 - 07:45, said:
am cumparat din supermarket niste foi de placinta semicongelata care expira pe 30 ianuarie as vrea sa le intrebuintez pentru un fel de semipateuri cu brinza, insa tot ce am gasit pe net nu se pupa cu logica, pot sa dau link cine a reusit asa ceva, as vrea sa stiu cum ? Sau chiar placinta... Pentru pateuri îți trebuia foietaj, nu foi de placinta. |
#7
Posted 06 January 2020 - 11:33
Asculta-l pe cardinal ca stie ce spune. Hai sa-ti zic si cum se face. Amesteci branza dulce, telemea si oua(poti pune si ceapa sau praza, ori spanac) Se iau 2-3 foi de placinta, se ung cu ulei cu ajutorul pensulei(daca nu ai pui uleiul in fir subtire pe intreaga suprafata a foii si intinzi cu mana, ai grija sa nu pui prea mult ca devine placinta gretoasa). Apoi pui compozitia de branza pe toata suprafata foii si o rulezi. Pui rulourile pe o tava acoperita cu hartie de copt si lasi in cuptorul incins la 160-180 de grade timp de 40-50 min. Daca faci placinta doar cu branza, dupa ce o scoti din cuptor poti pu e zahar pudra peste ea.
Se pot face si semipateuri, stai sa caut link-ul pe youtube. Edited by Freddy12, 06 January 2020 - 11:35. |
#8
Posted 06 January 2020 - 12:04
Am gasit. Uita-te de la minutul 8.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ppuCSKxogRc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#9
Posted 06 January 2020 - 13:32
O reteta de trigoane cu branza:
https://pofta-buna.c...-reteta-simpla/ Poti sa faci trigoanele mai mici decat Gina Bradea. Si inca o reteta de placinta cu branza dar pusa in tava rotunda. https://www.lauralau...ri-de-casa.html Nu te impacienta ca nu ai aluat de casa, merge si cu aluat din comert. Pui doar 2 foi, le rulezi mai subtire decat cele pentru tava patrata si le arajezi in tava rotunda iar deasupra pui smantana amestecata cu ou batut dar nu de la inceput ci cu vreo 5-6 minute inainte sa fie gata. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users