Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...

Detectare posibile dispozitive de...
 suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal

De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB
 Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient

Pistol care sa pulverizeze vopsea...

Cursuri inot apa netratata
 Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...

[UNDE] reciclare cd / dvd
 

Care este viteza maxima Digi Cablelink sau Fiberlink Popular?

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
54 replies to this topic

#37
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,556
  • Înscris: 16.12.2006
Primesti ONT in custodie si asta are si functie de router wireless, nu primesti si router Kaon cu 5 lei pe luna chirie lunara. ;)

Tu ai deja net de la RDS sau vrei sa iti bagi acum ?

#38
Tudor112

Tudor112

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 664
  • Înscris: 17.06.2018
Vreau sa se extinda la mine in zona! :( Sau sa se faca mai repede preluarea de la akta! :((((

#39
luckas

luckas

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 18.12.2004
Pot lua doar internet la oferta pentru rural? Știe cineva?

#40
Tudor112

Tudor112

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 664
  • Înscris: 17.06.2018
Da, poti lua!

#41
rednicv

rednicv

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 26.06.2008

View Postcatalinman, on 01 martie 2020 - 14:20, said:

Avem un nou abonament de internet fix disponibil pe oferta Popular (zona rurala din tara).

Pe langa Fiberlink Popular la 17 lei cu 300 Mbps, avem disponibil si Fiberlink Gigabit Popular la 25 de lei.

Practic, este netul de 1000 Mbps, dar, la pret de 25 de lei fata de 40 de lei cat este pe Urban.

Am facut si eu trecerea la Fiberlink Gigabit Popular. inainte aveam normal la 40 lei. Acum vitezele s-au schimbat la 1000/250. Care sunt de fapt parametrii?

#42
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,556
  • Înscris: 16.12.2006
Fiberlink 1000 Mbps 40 de lei download 1000 Mbps, upload 500 Mbps.

Fiberlink Gigabit Popular 25 de lei download 1000 Mbps, upload 250 Mbps.

#43
Tudor112

Tudor112

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 664
  • Înscris: 17.06.2018
Deci nu le putem avea pe toate :D

#44
sysleo

sysleo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 30.04.2013
Ciao ,

Am internet FL1000 de la Digi , am primit in custodie si un router de la ei.

Mentionez ca din router semnalul merge intr-un switch care imparte semnalul in toate prizele din casa.

La Desktop conexiunea se face prin cablu.

Din testele de viteza facute nu trec de 90 download si 87 upload.

De pe FList downloadez cu mai mult de 10-12Mega. Any help please?

https://imgur.com/urjbPhe

https://imgur.com/oQnJVyh

#45
carlo7

carlo7

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 517
  • Înscris: 13.08.2012
Ce switch ai?

#46
tenie5022

tenie5022

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 11.08.2009
Daca desktopul este conectat la switch verifica daca nu cumva switch-ul are porturi de 100 Mbps .

#47
sysleo

sysleo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 30.04.2013
Ciao , asta e switch-ul pus in camera de sus intre priza de net si Desktop

https://www.emag.ro/...5/pd/DTK4G7BBM/

L-am pus deoarece mai am sus un router pentru acoperire wireless la etaj.

Merci

Edited by sysleo, 14 May 2020 - 19:44.


#48
carlo7

carlo7

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 517
  • Înscris: 13.08.2012
Poti incerca sa schimbi cablul (daca ai unul de rezerva) si/sau sa folosesti alt port al switch-ului.
Switch-ul negociaza 100Mbps in loc de 1000.
La Duplx ar trebui sa scrie 1000M in loc de 100M si atunci vei avea 1Gbps.

#49
sysleo

sysleo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 30.04.2013
Ciao,

La Duplx ar trebui sa scrie 1000M in loc de 100M si atunci vei avea 1Gbps.

Poza cu Duplx 100 este luata din Router-ul primit de la RDS din setarile lui. Sa sun la RDS?

Acolo din pacate nu am posibilitatea sa schimb nimic.

Daca de acolo nu vine , nu are nici o vina switch-ul dinainte de Desktop.

#50
carlo7

carlo7

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 517
  • Înscris: 13.08.2012
Nu e de la router-ul Digi. Problema e intre router si switch.
Poti lega switch-ul direct la router fara priza intermediara?

#51
sysleo

sysleo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 30.04.2013
Am sunat la ei si au zis sa verific conexiunea direct din ONT de la ei.

Download sub 100 , upload a ajuns si la 400 MB.

O sa mai sun maine sa vina sa verifice ONT , sa imi arata ei pe echipamentele lor ca am 700-800 MB

Merci de ajutor pana acuma

#52
sysleo

sysleo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 30.04.2013
Ciao,

am vorbit cu cei de la technic de dimineata , au verificat si ei , ONT negociaza intr-o 1000 dar download nu sare de 100 , lucru confirmat si de ei.

O sa trimita pe cineva pe la 15:00 sa verifice ce se intampla...

Merci de sfaturi

#53
Tudor112

Tudor112

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 664
  • Înscris: 17.06.2018
au venit?
ce s-a intamplat?

#54
sysleo

sysleo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 30.04.2013
Ciao,

da au venit , si intradevar cum ziceau unii dintre colegii de aici , ONT de la ei era in parametrii cu laptop-ul lor de test .

problema era switch-ul meu de dupa ONT care nu stia mai multe de 100 , l-am inlocuit cu unu care stie si mai jos rezolvarea

https://imgur.com/4cNLDul

Merci

Edited by sysleo, 17 May 2020 - 23:40.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate