Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cui pe bon PFA

Laptop cu procesor echivalent i7 ...

Giorgio Mazonakis-Gucci Forema

Zgarieturi in diferite locuri
 Ajutor inlocuire LCD masuna de ca...

Ce impozite , taxe platesc daca c...

Range Rover Evoque, 2020, Hibrid,...

Pompa erbicidat p100
 [CUM] Pot sa ajung la Impact Hub ...

Apartament in bloc nou.

Tantari uriasi

lenovo ideapad 1 15alc7
 caut cablu lvds(video-invertor) p...

Adobe premiere pro, problema seta...

Ochelari distanta intermediara

Cum pot sa montez un SSD Sata in ...
 

Digital sau analogic?

- - - - -
  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#19
vizicris

vizicris

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 12.02.2010

View PostDaculScoril0, on 01 ianuarie 2020 - 22:11, said:

dacă tu nu-ți dai seama dacă te uiți la un program HD sau SD, ce rost are întrebarea?
Desi mi-am propus ca pe forum sa nu dau curs unor obraznicii, am sa-ti raspund:
-privind la TV, diferenta dintre HD si SD este vizibila in special la transmisiunile in direct, mai mult televizorul afiseaza pt. scurt timp rezolutia, asa ca si daca nu-mi dau seama, imi arata el.
-intrebarea am pus-o mai mult pentru faptul ca la RCS abonamentul analogic este 26 de lei,iar digital 30 de lei. Cum toata lumea este pusa pe facut bani , cat mai multi, m-am gandit ca
poate trebuie sa platesc ceva in plus pt. digital. Acum am inteles,(m-a lamurit domnu' Fane si-i multumesc) daca ai un televizor care nu stie DVB-C si vrei digital, dai 30 de lei si furnizorul iti da un decodor si TV-ul devine monitor.

#20
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Șah la bărboși.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,879
  • Înscris: 13.06.2004

View PostIon_de_la_Raion, on 01 ianuarie 2020 - 17:55, said:

Oare djl are abonament analogic sau digital ?

View Postmyshyk, on 01 ianuarie 2020 - 18:24, said:

N-are importanta, el se uita doar la analogice, ca are televizor pe tuburi.

Ambele am. Că am acel media box cu convertor digital - analogic, deşi în mare parte stau pe cablu analogic. Din păcate javrele tot scot posturi interesante din analogic şi le bagă exclusiv pe digital. Am 2 televizoare C.R.T., dar doar un decodor.
La cât mă uit la tv (mai bine zis nu mă uit), ce rost are să-mi iau unul nou?

#21
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,352
  • Înscris: 05.06.2002
nu cunosc meniul de la sony, dar ar trebui sa-ti permita sa editezi canalele. la ale mele le-am facut cate o lista de favorite si am pus canalele la care se uita in mod curent utilizatorul televizorului respectiv. am trei marci de televizoare si la toate am gasit posibiltatea sa fac lista de favorite.

#22
DaculScoril0

DaculScoril0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,677
  • Înscris: 03.12.2014

View Postvizicris, on 02 ianuarie 2020 - 13:46, said:

Desi mi-am propus ca pe forum sa nu dau curs unor obraznicii, am sa-ti raspund:
-privind la TV, diferenta dintre HD si SD este vizibila in special la transmisiunile in direct, mai mult televizorul afiseaza pt. scurt timp rezolutia,
adică cu alte cuvinte tu nu-ți dai seama doar privind o imagine dacă e sau nu HD, trebuie să-ți fie afișat undeva acest lucru. Unde e obrăznicia mea că am întrebat?
Și ca să fiu obraznic până la capăt cu ce te încălzește dacă te uiți la o imagine SD ”ridicată” la rezoluție HD? Adică te simți mai bine că scrie undeva HD?
Poți rezolva ușor, și ca fii și mai bengos, pune un abțibild cu 4K într-un colț al ecranului și vei avea tot timpul imagine 2xHD.

#23
vizicris

vizicris

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 12.02.2010

View PostDaculScoril0, on 02 ianuarie 2020 - 17:07, said:

adică cu alte cuvinte tu nu-ți dai seama doar privind o imagine dacă e sau nu HD, trebuie să-ți fie afișat undeva acest lucru. Unde e obrăznicia mea că am întrebat?
Și ca să fiu obraznic până la capăt cu ce te încălzește dacă te uiți la o imagine SD ”ridicată” la rezoluție HD? Adică te simți mai bine că scrie undeva HD?
Poți rezolva ușor, și ca fii și mai bengos, pune un abțibild cu 4K într-un colț al ecranului și vei avea tot timpul imagine 2xHD.

Domnule, esti in continuare obraznic si faci pe desteptu'.
Pe forum are dreptul sa posteze orice persoana decenta, dar asta nu inseamna ca daca este mai putin priceputa la noile tehnologii, trebuie sa fie luata la ''misto'', de unul ca tine.
Sa stii ca exista foarte multa lume care priveste la TV si nu face diferenta intre SD, HD, ultra HD, etc. Eu postez pe forumuri pentru a ma informa, pentru a rezolva o problema pe care
au intalnit-o si altii si au rezolvat-o. Daca pot sa ajut pe cineva cu un sfat, o fac cu toata placerea, dar nu am luat niciodata pe cineva in batjocura.
Cu toate astea pe toate forumurile, am intalnit persoane ca tine  care se dau supercunoscatoare, dar nu sunt in stare sa dea un sfat util.
Acestea fiind spuse, am incheiat orice alta discutie cu tine.
Multumesc.

Edited by vizicris, 17 January 2020 - 12:07.


#24
K-Bobby

K-Bobby

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,737
  • Înscris: 28.02.2010

View Postdjl, on 02 ianuarie 2020 - 14:08, said:





Ambele am. Că am acel media box cu convertor digital - analogic, deși Ăźn mare parte stau pe cablu analogic. Din păcate javrele tot scot posturi interesante din analogic și le bagă exclusiv pe digital. Am 2 televizoare C.R.T., dar doar un decodor.
La cĂąt mă uit la tv (mai bine zis nu mă uit), ce rost are să-mi iau unul nou?
Scot din ele pentru ca Analogicul e învechit, era vorba ca de 3-4 ani sa dispară analogicul din România dar vad ca tot au amânat, la cat sunt televizoarele acum oricine isi permit 3-400 de lei pe un tv cu diagonala de 81cm si vezi 160 de posturi la aceeasi bani,decat sa platesti aparatul lor in custodie mai bine faci rata si iei un tv de 81cm si nu mai ai probleme ca scot posturi  si in plus ai și imagine de calitate.

#25
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Șah la bărboși.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,879
  • Înscris: 13.06.2004
Da' poate nu mă interesează să dau banii pe un televizor nou.
Şi dacă tot scot posturi, să scoată din alea care nu-s interesant. Învechit nu e. Învechite cred că-s multe posturi, la ce aberaţii sunt. Degeabea ai 50-100 de posturi, dacă numai maxim 20 sunt interesante.

#26
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Pai si care ar fi problema sa te uiti la digital folosind un receiver?

#27
K-Bobby

K-Bobby

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,737
  • Înscris: 28.02.2010

View Postdjl, on 18 ianuarie 2020 - 12:34, said:

Da' poate nu mă interesează să dau banii pe un televizor nou.
Și dacă tot scot posturi, să scoată din alea care nu-s interesant. Învechit nu e. Învechite cred că-s multe posturi, la ce aberații sunt. Degeabea ai 50-100 de posturi, dacă numai maxim 20 sunt interesante.
Pai la si la receiver nu dai bani, dai si la ala ca e inclus in abonament, eu ziceam spre binele tau, mai bine un tv decat receiver sa stai cu doua telecomenzi si nici macar nu le poti aranja cum vrei, dar o sa te muti sigur cand o sa dispară analogicul.

#28
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Șah la bărboși.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,879
  • Înscris: 13.06.2004
Ba dau banii. Dacă am 2-3 televizoare trebuie să dau banii pentru mai mult recivere.
P.S. Acum văd că discuţia e la Digigi. Eu sunt la "U.P.C."

Edited by djl, 18 January 2020 - 13:08.


#29
K-Bobby

K-Bobby

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,737
  • Înscris: 28.02.2010

View Postdjl, on 18 ianuarie 2020 - 13:08, said:

Ba dau banii. Dacă am 2-3 televizoare trebuie să dau banii pentru mai mult recivere.
P.S. Acum văd că discuția e la Digigi. Eu sunt la "U.P.C."
Inseamna ca tu ai 50 de posturi în analogic,la digi cred ca sunt 60.

#30
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,563
  • Înscris: 16.12.2006
58 de canale la DIGI pe analogic in Bucuresti, 43 la UPC.

#31
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Șah la bărboși.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,879
  • Înscris: 13.06.2004
Sunt, dar lipesesc unele esenţiale, precum V.H. 1 sau C.B.S. Reality.

#32
DaculScoril0

DaculScoril0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,677
  • Înscris: 03.12.2014

View Postvizicris, on 17 ianuarie 2020 - 11:57, said:

Domnule, esti in continuare obraznic si faci pe desteptu'.
Pe forum are dreptul sa posteze orice persoana decenta, dar asta nu inseamna ca daca este mai putin priceputa la noile tehnologii, trebuie sa fie luata la ''misto'', de unul ca tine.
Sa stii ca exista foarte multa lume care priveste la TV si nu face diferenta intre SD, HD, ultra HD, etc. Eu postez pe forumuri pentru a ma informa, pentru a rezolva o problema pe care
au intalnit-o si altii si au rezolvat-o. Daca pot sa ajut pe cineva cu un sfat, o fac cu toata placerea, dar nu am luat niciodata pe cineva in batjocura.
Cu toate astea pe toate forumurile, am intalnit persoane ca tine  care se dau supercunoscatoare, dar nu sunt in stare sa dea un sfat util.
Acestea fiind spuse, am incheiat orice alta discutie cu tine.
Multumesc.

deci, ce importanță are că-i SD sau HD dacă nu faci diferența? La ce te ajută? Ce problemă încerci să rezolvi?
Și de ce ești așa țâfnos?

#33
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,876
  • Înscris: 07.07.2009

 djl, on 18 ianuarie 2020 - 14:53, said:

Sunt, dar lipesesc unele esențiale, precum V.H. 1 sau C.B.S. Reality.
Atenție la off-topic. Aici se discută despre altceva, nu UPC.

#34
Maryorock

Maryorock

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.11.2016

 vizicris, on 02 ianuarie 2020 - 12:52, said:


As vrea sa fac asta, dar nu ma lasa televizorul.
Numai la semnal analogic imi permite sa  le ordonez cum vreau eu, la cel digital
mi le pune asa cum le transmite furnizorul, adica RCS. Este neplacut, dar n-am cum sa
remediez, cred ca asa e softul la acest Sony Bravia KDL7805.
Multumesc de sugestie.


#35
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,462
  • Înscris: 03.04.2007
La operator, în loc de Digi, alege Alții!

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate