![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
De ce ajung protestantii in iad

Posted 01 January 2020 - 17:17

Sunt ateu, enervat rău de abuzurile bisericii și mă amuz făcându-l pe păgânul greco-latin. Dar nu l-aș acuza pe Constantin de mișelie. (poate de lipsă de viziune politică pe termen lung). Știam că "Sfântul" Constantin și-a condamnat la moarte fiul uneltitor de mai multă vreme. Ce am aflat recent e că după asta a fost primul legiuitor roman care a incriminat puericidul, echivalându-l chiar cu paricidul(considerat cea mai gravă formă de ucidere). Or, cam asta indică o persoana cu serioase mustrări de conștiință. Am facut referire la faptul ca nu si-a asumat pacatele si a cautat sa le acopere, prin botez. |
Posted 01 January 2020 - 17:18

Posted 01 January 2020 - 17:19

Absolut toti oamenii in afara de penticostali sunt rataciti si vor merge-n iad!
Nimeni nu trebuie sa se supere, va rog sa nu o luati ca pe o excludere sau ca pe o pedeapsa care vi se aplica. Dimpotriva vă puteti bucura nespus de mult pentru ca acum stiti adevarul si va puteti planifica niste obiective clare pentru douazeci douazeci. La multi ani! |
Posted 01 January 2020 - 17:24

Tu acolo ai gasit raspunsul intrebarilor tale ? Și nu ne duce pe noi în ispită... Și ne izbăvește de "penticostalul" din avatar. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri niciodată. Crezi lucrul acesta?” „Da, Doamne”, I-a zis ea. N-așa Dorele? Livoluția din `89 nu ar fi fost posibilă fără contribuția zvonerilor și răspândacilor care s-au tratat la spitalul Obregia de "psihopupu". E foarte simplu. Cine crede în "psihopupu" ajunge în iad. Să nu faci ce face popa, să faci ce zice popa! Și preoții (indiferent de confesiune) sunt păcătoși dar încă mai au timp să se căiască. Căci de nu..., iese cu livoluțieee! PS. Ban la ban și GOZ la GOZ trage. Ai semnat cu sângele meu..., Tudorele. Edited by yagi, 01 January 2020 - 17:26. |
Posted 01 January 2020 - 17:27

Marele Constantin s-a botezat smechereste, inainte sa moara. El unde a ajuns ?
Absolut toti oamenii in afara de penticostali sunt rataciti si vor merge-n iad! |
Posted 01 January 2020 - 17:28

Absolut toti oamenii in afara de penticostali sunt rataciti si vor merge-n iad! Adică Dumnezeu nu mai are nici o valoare, importantă e interpretarea lor a Bibliei. Adică blasfemia e la loc de cinste! |
Posted 01 January 2020 - 17:28

[...] Dorel are dreptate, in sensul ca ortodoxia, oricat de pompos ar suna, este singura urmatoare si pastratoare a succesiunii apostolice. Ea a pastrat intacta invatatura de credinta si nu a adaugat nimic nou. [...] Ai dreptate, nu a adaugat nimic nou in afara de "cateva" invataturi din traditie care se contrazic cu ceea ce scrie in Scripturi. Iar atunci traditia are intaietate. Avem atatea dovezi in Biblie ca nu exista viata dupa moarte. Ca atare, orice invatatura care sustine nemurirea sufletului si se bazeaza pe acesta minciuna, este de asemenea o minciuna. Dar e o minciuna frumoasa care ne place. Cand mor, mortii dorm indiferent ca sunt buni sau rai. Nu mai sunt constienti. Dorm pana in ziua invierii. Pentru cei buni invierea va avea loc la revenirea lui Hristos. Pentru ceilalti, invierea are loc mai incolo. Edited by radurus, 01 January 2020 - 17:30. |
Posted 01 January 2020 - 17:34

Posted 01 January 2020 - 17:41

De aceea, cat inca mai respirati, dragilor, intoarceti-va la Trupul lui Hristos, intoarceti-va la Ortodoxie! Doamne ajuta-le! Ce folos ar mai avea? La felul în care interpretați voi ”există un singur botez”, absolut toată populația planetei care nu a fost botezată ortodoxă în pruncie, va merge în iad. Mă întreb ce rost mai are Judecata de Apoi? Cred că e suficient să arăți ”legitimația de ortodox” și iei liftul. Restul, la metrou băieți. |
Posted 01 January 2020 - 17:42

Nu conteaza ce respecta. Singura conditie necesara si suficienta pentru a ajunge in Rai e sa fii botezat la penticostali. Daca nu respecti nimic sfant si moral in timpul vietii, dar esti botezat la penticostali, tot vi se zice ca ajungeti in rai? |
|
Posted 01 January 2020 - 17:43

toti ereticii : catolici,greco-catolici,protestanti ,neo-protestanti ajung in iad,nu se mantuiesc decat cei care traiesc in credinta ortodoxa Sfintul Cuvios Teodosie de la Pecerska (+1073) “ Numai cel ce traieste in Credinta Ortodoxa isi va mintui sufletul. Fiindca nu exista o alta credinta mai buna, decit curata si sfinta noastra Credinta Ortodoxa … De asemenea, fiule, nu se cade sa lauzi o credinta straina. |
Posted 01 January 2020 - 17:45

Nu conteaza ce respecta. Singura conditie necesara si suficienta pentru a ajunge in Rai e sa fii botezat la penticostali. |
Posted 01 January 2020 - 17:48

Ce folos ar mai avea? La felul ĂŽn care interpretați voi âexistă un singur botezâ, absolut toată populația planetei care nu a fost botezată ortodoxă ĂŽn pruncie, va merge ĂŽn iad. Mă ĂŽntreb ce rost mai are Judecata de Apoi? Cred că e suficient să arăți âlegitimația de ortodoxâ și iei liftul. Restul, la metrou băieți. |
Posted 01 January 2020 - 17:50

Auzi domnu, e un rai special pentru ei sau e ala comun?
|
Posted 01 January 2020 - 17:51

Adică îți faci de cap toată viața, ba mai ești și o mare jigodie cu semenii tăi, cu familia, probabil zbori creierii unuia și hoc poc iluminarea...mă fac penticostal. Hocus pocus mântuitus! Raiule țin-te bine că vin! Bun așa! Duhul Sfânt îți cercetează sufletul și vede că pocăința ta, credința ta e fake. Dar da, dacă e curată, atunci ești salvat. La fel ca tâlharul de pe cruce de lângă Iisus.
Auzi domnu, e un rai special pentru ei sau e ala comun? ![]() |
|
Posted 01 January 2020 - 17:52

Voi chiar nu realizați că penticostalul a scris asta în sens ironic, pe ideea lui Dorel, schimbând doar numele cultului ?
|
Posted 01 January 2020 - 17:53

Trebuie sa intelegeti si faptul ca mantuirea e o taina.
Asa ca nu mai puneti atatea intrebari! |
Posted 01 January 2020 - 17:59

Protestantii cred ca, daca se boteaza in numele lui Hristos, ajung in Imparatia lui Dumnezeu.
Absolut toti oamenii in afara de penticostali sunt rataciti si vor merge-n iad! Prietenul meu imaginar e mai smecher. Ba nu, prietenul meu imaginar e mai smecher. Ca doi copii la gradi ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users