![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cetățenie în Germania, reședință secundară (Nebenwohnsitz) în Germania, reședință principală România (Hauptwohnsitz)
Last Updated: Feb 03 2020 12:16, Started by
LudwigWan
, Dec 30 2019 09:02
·
0

Posted 03 February 2020 - 12:16

Am locuit câțiva ani în Germania. După ceva vreme m-am mutat în România. Încă sunt înregistrat în Germania, am Anmeldung acolo. Vreau să vă întreb, pot aplica pentru cetățenie? Practic, eu am Anmeldung circa 8 ani, deci sunt eligibil pentru a aplica pentru cetățenie, dar nu locuiesc acolo mereu. Reședința mea principală (Hauptwohnsitz să spun așa) e în România, iar reședința mea secudnară (Nebenwohnsitz) e în Germania. Din moment ce am Anmeldung neîntrerupt, pot aplica pentru cetățenie? Am luat testul acela despre politică. Nu am luat încă B-ul la limba germană, dar știu că trebuie să îl iau pentru cetățenie. Mă interesează să știu dacă pot aplica pentru cetățenie, în condițiile în care am Nebenwohnsitz în Germania, și nu Hauptwohnsitz. Cand completezi documentele pentru a primi cetatenia ai cateva chestii pe care tu nu le poti furniza: - istoricul de la Rentenversicherung: suni la ei si iti trimit un formular in care iti spune in fiecare an cat ai cotizat. Daca nu ai venituri constante in DE in ultimii ani poti avea probleme. - trebuie sa trimiti copii dupa fluturasii de salar , in total 6. Cand aplici le dai fluturasii din ultimele trei luni, inainte sa iti acorde cetatenia (dureaza pana la 1 an) te mai cheama odata cu fluturasii de salariu din ultimele trei luni. - copie dupa contractul de inchiriere ( cumparare imobil daca stai in casa ta) |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users