Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
stabilizator tensiune problema lu...

Voi raportati undeva tentativele ...

Cat timp se pierde cu fisa medica...

Ce se poate face intr-o balta de ...
 Jaluzele sau rolete interior

Imagine cu tenta galbuie

Noul Suzuki Swift 2024

Parere ac sh
 Dividende - Cat am de plata la st...

Teren de vanzare. O agentie imobi...

Alegere tableta

Cine poate lamuri extra-judiciar ...
 Cum se numeste boala de piele ?

Pompa submersibila pe 12 v

M-am saturat de cei care distrug ...

telefon fix cu cartela SIM plus e...
 

Router cu intrare pe Fibra Optica

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
Strimareanu

Strimareanu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 04.05.2009
Am un router .. SFG3000 cu intrare pe Fibra Optica, printre altele pe WAN sau ADSL.

Intrebare... pot sa-l folosesc le vreun operator de la noi ?
Nu am intrebat pana acum la DIGI unde si am abonament si unde-mi intra in casa cu FO.... dar ... poate stie cineva si il folosesc la nmine acasa... caci dupa Gpon de la DIGI tre sa pun un router de al meu ca sa am management !

#2
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 123,293
  • Înscris: 07.02.2003
Desi teoretic ar trebui sa se poata, practic digi vrea sa aibe controlul serviciilor si conexiunilor si asta o fac prin scula lor... deci cel mai probabil nu o sa mearga.

#3
mercur68

mercur68

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,449
  • Înscris: 07.08.2007
La Telekom si Orange nu merge

#4
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,539
  • Înscris: 14.10.2008
Nu merge, cu OLT-ul din statia operatorului este compatibil numai ONT-ul lor, OLT-ONT fiind configuratia unei retele GPON.

#5
smiley2

smiley2

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,534
  • Înscris: 14.05.2016
Ai primit deja raspunsul, iti zic sigur ca nu se poate.Cel putin asa stiam si eu dar prin FO nu se poate, daca era prin cablu coaxial poate.

Daca vrei sa folosesti routerul respectiv trebuie sa ii suni si sa le explici sa iti dea power.

#6
Bogotta

Bogotta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,626
  • Înscris: 24.02.2017

View Postsmiley2, on 29 decembrie 2019 - 23:21, said:

trebuie sa ii suni si sa le explici sa iti dea power.


Ceea ce clar nu se va intampla.

#7
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 24,358
  • Înscris: 22.05.2003
Nu merge, acele conexiuni le poti folosi in al tau datacenter, intre echipamentele proprii.

#8
Brojbeanu

Brojbeanu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 23.11.2011
Salut , vrreau sa va intreb :
Daca conectez pe cele doua porturi WAN ,un cablu UTP de la RDS din Router si celalalt cablu UTP  de la TELEKOM din Router ,si unul din porturile WAN conectez un cablu UTP in TvSmart Samsung,functioneaza?
Va multumesc frumos.Este vorba despre Router TP-LINK TL-R480T+, 5x LAN.

#9
Strimareanu

Strimareanu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 04.05.2009

View Postsmiley2, on 29 decembrie 2019 - 23:21, said:

Ai primit deja raspunsul, iti zic sigur ca nu se poate.Cel putin asa stiam si eu dar prin FO nu se poate, daca era prin cablu coaxial poate.

Daca vrei sa folosesti routerul respectiv trebuie sa ii suni si sa le explici sa iti dea power.

Banuiam ca e asa... dar am zis sa intreb...merci la toata lumea pt raspunsuri.

#10
ZIGZAG20

ZIGZAG20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,971
  • Înscris: 20.04.2013

View PostNeaceasca85, on 29 decembrie 2019 - 22:28, said:

Nu merge, cu OLT-ul din statia operatorului este compatibil numai ONT-ul lor, OLT-ONT fiind configuratia unei retele GPON.
Gresit :) ,se poate dar daca platesti o caruta de banii.

#11
cb_izolatii

cb_izolatii

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 29.01.2010
Salutare,
Am si eu o problema.
Am conectat o casa de marcat la un router telekom cu fibra si nu transmite datele la ANAF. La furnizorul casei a transmis datele dar el avea internet pe cablu.
Am luat casa de marcat si am mers cu ea la o locatie unde am internet tot de la telekom pe cablu. Acolo transmite datele. De mentionat este ca raportul casei de conectare la internet este OK in toate locatiile, routerul i-a atribuit ID, dar nu transmite rapoartele. Toate routerele la care m-am conectat au setarile implicite din fabrica. De la telekom nu am putut obtine nici un raspuns. Au verificat, merge internetul, nu e de la ei... .Furnizorul casei de marcat imi arata raportul, la el casa functioneaza, conexiunea e de vina. Poate are cineva vreo idee cum sa rezolv situatia.
Va multumesc!

#12
AlexRomanul888

AlexRomanul888

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 25.11.2021
Portul prin care se transmit datele e filtrat de telekom sau din router tau. Portul e 3999 daca bine imi aduc aminte, tcp si udp.

Edited by Dany_Darke, 03 December 2021 - 02:43.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate