![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Feriti-va de Euro Building... JALE!
Last Updated: Jan 20 2020 13:49, Started by
MCristian2k
, Dec 28 2019 15:36
·
0

Posted 07 January 2020 - 14:21

au doar nuc. sper sa fie ok. Multumesc pentru raspuns!
|
Posted 07 January 2020 - 14:46

Nuc e in romana.Nussbaum 21 parca e denumirea de catalog
|
Posted 20 January 2020 - 13:18

da, am comandat. e foarte ok. multumesc
PS: am sunat la ei sa vad ce se mai intampla (acum 2 luni trebuiau sa vina cu acel creion sa corecteze lipitura) raspuns: nu este in stoc ![]() le-am arata comanda si livrarea in 24 de ore a produsului. Cu alte cuvine, imi mentin parerea. Feriti-va de gunoaile astea. Spor! |
Posted 20 January 2020 - 13:49

asa se pare, scump si prost. asta e, teapa mea. scopul este sa nu se arda si altii ca mine... sper macar 2,3 care citesc sa se fereasca de ei. am cerut oferte la mai multe firme. asta a fost singurul care a avut rabdare sa imi faca calculele dorite (probabil foamea si lipsa de clienti) Noi sa fim sanatosi! Edited by misu183, 20 January 2020 - 13:50. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users