![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Form 2 Mail
Last Updated: Mar 15 2006 12:06, Started by
BOGraphics
, Mar 15 2006 10:06
·
0

Posted 15 March 2006 - 10:06

Nu stiu php si nici nu am mai facut asta vreodata..... dar ma prind destul de repede
![]() <?php if(!empty($_POST['sender_mail']) || !empty($_POST['sender_name']) || !empty($_POST['sender_web'])) { $to = "[email protected]"; $s_name = $_POST['sender_name']; $s_mail = $_POST['sender_mail']; $s_web = $_POST['sender_web']; $body = stripslashes($_POST['s_message']); $body .= "\n\n---------------------------\n"; $body .= "Mail sent by: $s_name <$s_mail> <$s_web>\n"; if(@mail($to, $body)) { echo "output=sent"; } else { echo "output=error"; } } else { echo "output=error";} ?> ...si codul HTML: <form id="form2mail" name="form2mail" method=POST action=sendmail.php> <table width="540" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="2"> <tr> <td width="100"><div align="right">nume:</div></td> <td width="440"><div align="left"><input name="s_name" type="text" id="s_name" class="form_01" size="35" maxlength="100" /> </div></td> </tr> <tr> <td><div align="right"> e-mail:</div></td> <td><div align="left"><input name="s_mail" type="text" id="s_mail" class="form_01" size="35" maxlength="100" /> </div></td> </tr> <tr> <td><div align="right">adresa web:</div></td> <td><div align="left"><input name="s_web" type="text" id="s_web" class="form_01" size="35" maxlength="100" /> </div></td> </tr> <tr> <td><div align="right">mesaj:</div></td> <td><div align="left"> <textarea name="s_message" cols="50" rows="4" id="s_message" class="form_01"></textarea> </div></td> </tr> <tr> <td> </td> <td><div align="left"><input name="Submit" type="submit" class="buton_01" value="Trimite" /> </div></td> </tr> </table> </form> |
Posted 15 March 2006 - 10:15

iti lipseste parametrul "subject" din functia mail.
Description bool mail ( string to, string subject, string message [, string additional_headers [, string additional_parameters]] ) Edited by cosminnuss, 15 March 2006 - 10:16. |
Posted 15 March 2006 - 10:37

Posted 15 March 2006 - 11:18

LOLZ
Daca nu stiu php nu inseamna ca nu stiu nimic ![]() L-am rezolvat... cu un alt cod php... nu prea am gasit care era problema la codul anterior.... dar daca acum merge e tot ce conteaza.. merci mult ![]() |
Posted 15 March 2006 - 11:23

Nu stiu php si nici nu am mai facut asta vreodata..... dar ma prind destul de repede ![]() <?php $s_name = $_POST['sender_name']; $s_mail = $_POST['sender_mail']; $s_web = $_POST['sender_web']; ...si codul HTML: <input name="s_name" type="text" id="s_name" class="form_01" size="35" maxlength="100" /> <input name="s_mail" type="text" id="s_mail" class="form_01" size="35" maxlength="100" /> <input name="s_web" type="text" id="s_web" class="form_01" size="35" maxlength="100" /> <textarea name="s_message" cols="50" rows="4" id="s_message" class="form_01"></textarea> pai nu iei bine parametrii prin POST tu primest un s_name, s_mail, s_web, s_message si incerci sa iei un sender_name, sender_mail, sender_web s_message insa il iei bine. prin $_POST['s_message'] Edited by bogho, 15 March 2006 - 11:24. |
Posted 15 March 2006 - 11:42

![]() dar nu asta era problema de ce nu mergea. HTML-ul ajuta doar pentru continutul mailului EDIT: Problema insa era la primul "if" de sus de care nu putea trece Edited by cosminnuss, 15 March 2006 - 11:46. |
Posted 15 March 2006 - 12:06

Am inteles.... merci mult.. oricum se pare ca merge ok acum.
Ce-as mai vrea dar nu gasesc cum se face... e sa verifice daca adresa de mail introdusa este valida.. si daca nu e sa dea un mesaj de eroare. Eventual sa dea un mesaj si in cazul in care nu au fost introduse alte date din campuri. Codul actual php este: <?php if (!empty($_POST['s_mail']) || !empty($_POST['s_name']) || !empty($_POST['s_web'])) { $mail_to = "......"; $mail_subject .= "Contactare .... "; $mail_body = "\n".$_POST['s_message']."\n\n_____________________________________\n - nume: ".$_POST['s_name']."\n - e-mail: " .$_POST['s_mail']."\n - adresa web: " .$_POST['s_web']; $mail_header = "From:".$_POST['s_mail']; $goto_if_sent = "contact/trimis.html"; $goto_if_not_sent = "contact/netrimis.html"; if (mail($mail_to, $mail_subject, $mail_body, $mail_header)) { header("Location: ".$goto_if_sent); } else { header("Location: ".$goto_if_not_sent); } } ?> si sunt curios daca $goto_if_sent si $goto_if_not_sent ar trebui sa functioneze (nu am reusit sa uploadez fisierele pe server sa mai verific). |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users