![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Taxe vamale
Last Updated: Feb 22 2020 15:59, Started by
tonio
, Mar 15 2006 10:03
·
0

Posted 06 December 2013 - 17:06

Salut,
Planuiesc sa merg in SUA pentru 3-4 luni cu programul Work and Travel la vara. Imi poate spune cineva cam cu cate electronice m-as putea intoarce de acolo fara sa zica cineva ceva ? |
Posted 17 December 2013 - 15:47

azi am primit si eu un telefon de la dhl..imi cere dovada platii bun daca eu o scot din paypall si o modific in photoshop cu valoare declarata pe factura chinezului..poate sa imi verifice dhl tranzactia paypal? valoare colet declarat este 80$ eu am platit 300$ Dovada platii o cere vama nu cei de la DHL - tu poti sa trimiti orice dovada a platii dar daca vama are suspiciuni atunci poate transmite mai departe la Politia de Frontiera care poate sa-ti verifice si conturile
Salut, Planuiesc sa merg in SUA pentru 3-4 luni cu programul Work and Travel la vara. Imi poate spune cineva cam cu cate electronice m-as putea intoarce de acolo fara sa zica cineva ceva ? Daca bate la ochi , s-ar putea sa te puna sa platesti taxe. Edited by URARAS, 17 December 2013 - 15:44. |
Posted 18 December 2013 - 17:55

Am fost ieri sa scot niste pachete, era cea mai mare coada pe care am vazut-o la posta vamala vreodata. Dar tot raul spre bine ca nu mai statea sa deschida pachetele, sa scape rapid de noi.
In schimb in fata mea era o blonda aspra, genul de afacerista ce-a ajuns departe in viata batand din gura, nu pe alte cai. I-a venit un pachet de prin Canada cred, cu valoare $300 si nu voia vamesul sa i-l dea pana nu platea TVA la el. Vreo 20 de minute s-au tot certat. Tipa era cu sotul, cred, dar n-am stiut asta pana n-au iesit pe usa, ca doar gura ei am auzit-o (bietul om). I-a cerut vamesului sa se identifice (ca pe un agent de circulatie) si a zis ca face plangere pe undeva, nu stia nici ea unde. Pana la urma i-a dat asta numele si adresa de la Vama, iar spre iesire i-a zis pentru a 5-a oara tipei ca pachetul ala nu-l va ridica niciodata decat decat plateste TVA, ca asa e legea. |
Posted 14 January 2014 - 17:28

Sunt niste idioti astia de la vama. Program de lauza de la 9 la 13. Daca merge altcineva cu buletinul tau in original nu ii da pachetul si daca tu nu poti ajunge, ghinion, asta e romania.
|
Posted 22 January 2014 - 11:52

Daca comand carti de pe amazon.com, cat ar urma sa platesc vama? Cum se procedeaza: ajunge direct acolo pachetul si merg eu sa-l iau/platesc?
Dar daca comand dvd-uri (filme)? Stiu ca exista si amazon in europa, dar unele carti costa mai mult de dublu pe batranul continent. |
Posted 11 March 2014 - 12:08

Dacă cineva dintre voi este interesat să cumpere marfă direct din China, o cantitate suficientă încât să umple cel puțin un container 20GP vă rog sa ma contactați pe Skype: asiamediator.hk sau WhatsApp: +393409613234. Asigur negociere directă cu producătorul, gestionez plata, efectuez control de calitate și organizez transportul. Locuiesc în China. Skype:asiamediator.hk
WhatsApp: +393409613234 (Florin). |
Posted 17 August 2015 - 00:54

Am sa ajung cu aprox 30.000 euro in germania, cum trebuie sa procedez la aeroport, daca ii declar cat % imi opreste ?
|
Posted 18 August 2015 - 03:02

Posted 17 September 2015 - 07:47

Daca am un produs cumparat din SUA pentru care am platit taxe vamale, dar care apoi s-a defectat si a fost trimis inapoi pentru a fi inlocuit, cand o sa-l primesc o sa trebuiasca sa platesc din nou taxe vamale?
Nu gasesc nicaieri informatii referitoare la acest caz |
Posted 22 February 2020 - 15:59

Buna, urmeaza sa plec in concediu si vreau sa iau cu mine vreo 2-3 pliculete de Kamagra, stie cineva daca trebuie sa platesc ceva pt el, sau daca nu le declar risc ceva amenda?
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users