Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Respins la interviuri

* * * * - 3 votes
  • This topic is locked This topic is locked
265 replies to this topic

#1
syris

syris

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 14.12.2019
Am o facultate absolvita si un masterat in curs.
Am doi ani de voluntariat la redactii.
Am mers la toate targurile de joburi si la conferinte de cariera in ultimii 3 ani.  
Am 7 luni de experienta pe piata muncii in diverse locuri de munca non-Call Center. Nu ma intrebati de ce am plecat de acolo, pur si simplu n-a fost sa fie.

Si sa nu ma angajeze nicio companie CALL-CENTER pe un post amarat de customer service sau agent vanzari?
Am inceput sa am o scarba fata de recrutoare.
Nu mai suport sa mai merg la niciun interviu, plus ca cheltui aiurea 5 lei pe metrou ca pana si parintii s-au saturat sa mai imi plateasca calatoriile.


1. Telus  - aplicasem pentru un post de agent vanzari part time ( limba romana).
Recrutorul de la Telus imi tot punea intrebari despre ce am facut, ce am realizat, care sunt calitatile mele. Eu am incercat sa fiu cat mai sincer si m-am purtat normal. Numai ca tipul, genul ala de tip chipes dupa care s-ar bate toate fetele, dar arogant si  al dracu, m-a oprit si mi-a spus sa incetez cu raspunsurile pregatite acasa. Mi-a spus ca m-a analizat atent, rezultand ca eu nu sunt facut sa vand cosmetice, ca nu am nicio calitate de a convinge telefonic clientii sa le cumpere. Ca mai degraba m-ar vedea ca ghid turistic, fie si ca freelancer.

2. Regina Maria-presupunea sa preiau apeluri pentru cei care voiau sa-si programeze consultatiile.  Am  trecut de testul de gramatica, interviul s-a desfasurat normal, cu toate ca ambele recrutoare se holbau ciudat la mine. M-au respins

3. Lugera- tot pentru un post de agent vanzari la ProCredit Bank in limba romana am dat de altul care la fel, m-a analizat mai atent,si mi-a spus ca am o personalitate prea incompatibila pentru marketing, pentru domeniul vanzarilor, ca sunt prea cuminte si prea inteligent pentru domeniul asta. Poate a zis-o la misto ca sa scape de mine mai repede, poate ca a fost sincer, cert e ca mi-a recomandat...nu sa emigrez, ci efectiv sa o rup la fuga din "mizeria" asta de tara cat mai sunt tanar si in putere, ca nu mai are rost sa stau in cloaca asta, printre niste romani care nu ma vor respecta niciodata. Ca m-ar vedea mai degraba student doctorand cu bursa la o facultate prestigioasa din Germania sau activand prin mediul academic decat sa stau sa fiu injurat de clienti la telefon pe 1500 lei

4. La Orange am aplicat pentru un post de specialist customer support in limba romana. Dupa ce am trecut de probele scrise, am sustinut interviul cu o recrutoare de la HR si doi team-leazi.Imi cerea sa adresez o intrebare recrutoarei de la HR in ce tara a fost ultima oara. Fara sa mentionez numele tarii, ci doar sa dau un indiciu. Tipa, efectiv o copilita abia iesita din liceu, se uita ciudat la mine, cei doi team-leazi erau fara chef. Evident ca n-am putut raspunde la asa intrebare tampita. Dupa trei zile primesc mesajul "multumim pentru interesul acordat, dar am decis sa mergem mai departe cu un alt candidat".

5. La Vodafone am aplicat pentru un post de agent vanzari la un magazin de telefoane si am sustinut un interviu chiar cu managera. Aia mi-a pus doua intrebari: " cum as putea sa o conving sa cumpere o saltea alaturi de un birou pentru firma ei de avocatura" si "cum as putea sa o conving sa cumpere apartament in loc de garsoniera".
I-am raspuns la prima intrebare "ca poate folosi salteaua pentru odihna in pauza", iar la doua intrebare "ca apartamentul e mai spatios, mai incapator, ca ar putea organiza petreceri" . M-a oprit, mi-a spus ca nu sunt bun pentru asa ceva. Bine ca a fost sincera si chiar mi-a spus ca daca ma angajam si atinteam spre bonus si faceam o singura greseala, imi anula tot bonusul lunar si luam doar salariul de baza. Am plecat usurat de acolo stiind ce job mizerabil era.
Emag

6. Optima Solutions - o mimoza care imi da aceleasi intrebari tampite. Nici in ziua de azi n-am primit raspunsul.  

7. La CGS m-au respins pentru ca nu stiu sa vorbesc limba engleza cu dictie, ca postul meu presupunea sa interactionez cu americani cu dialecte diferite, fiindu-le frica ca as putea isca greseli.

8. Coca Cola HBC - am mai aplicat pentru un post de agent vanzari si logistica si m-au respins din start prin mail zicand ca nu sunt potrivit.

9. RCS&RDS - dau de o recrutoare fara niciun chef, vizibil obosita, pus intrebari tampite mie, evident ca atunci cand o intreb de salariu imi zice ca e CONFIDENTIAL. Nici azi n-am primit raspuns.  

10. Lidl  - postul era de customer service, limba romana, program part time 4 ORE.  Am dat peste doua mimoze. Am incercat sa fiu scurt si concis la raspuns intrebari. Si din nou, au refuzat sa-mi comunice salariul.  
Am primit raspuns cum ca n-am trecut de selectie si au decis sa mearga mai departe cu alt candidat.

11. La Samsung m-a luat cu "vinde-mi acest pix" si "unde te vezi peste 5 ani". Nici nu s-a obosit sa-mi dea un raspuns.

12.  Telekom am aplicat pentru agent back office . Am sustinut interviul cu supervisorul si team-leaderul, probabil singurul interviu degajat la care am fost vreodata. M-au angajat, nu mi-au oferit instruire insa, dar dupa trei saptamani m-au dat afara pe motiv ca nu fac fata cererilor si sarcinilor repetitive, ca nu sunt potrivit pentru acest post.

13. La Emag ,Valoris, Provident, BRD, ING, Optima Solutions, Cel.ro la fel, vesnic am dat peste aceleasi HR-iste gretoase care veneau doar sa-si atinga targetul de interviuri sustinute.

14. La Mega Image am incercat sa ma angajez part-time in anii de facultate, am fost la interviu, cazusem de acord, dar apoi mi-a transmis la telefon ca nu ma mai vrea fiindca angajeaza doar cu full time.
Am mai aplicat la Carrefour si la Lidl, dar nu m-au chemat.
La Auchan am candidat pentru un post de lucrator comercial la raionul de peste, m-a respins fiindca nu ma vedea rezistent (adevarul e ca salariul era prea mic, de 1000 lei), asa ca am incercat la raionul de jucarii unde mi-a dat test de matematica. Nici in ziua de azi n-am primit raspuns.
La Decathlon m-a respins fara sa-mi zica altceva.
La Kaufland m-am angajat la raionul de fructe si legume si cand managera m-a vazut cat de greu ma misc si cat de rapid obosesc, plus ca colegii de acolo incepeau sa ma injure fiindca veneam greu cu marfa, m-a dat afara dupa o saptamana. Mi-a spus ca daca vreau sa lucrez, trebuie sa-mi gasesc postul potrivit.
Am aplicat si la Altex si la Mediagalaxy pentru postul de lucrator. Dar cand au vazut in CV ca sunt absolvent de facultate umanista, m-au respins. Probabil ca nici nu sunt potrivit daca presupune sa ai cunostinte tehnice despre aparaturi electrocasnice, computere, telefoane, televizoare etc.


15.Am evitat sa aplic la KFC , McDonald's si Taco Bell pentru ca nu pot sa stau in picioare prea multe ore, si nu pot sa fac fata efortului, stresului, caldurii si mirosului, plus ca s-ar putea sa ies mai obez de acolo decat sunt acum la cat de pofticios sunt. Adevarul e ca nici ei nu m-ar angaja daca m-ar vedea.
Pe langa faptul ca HR-istele au basini in cap in loc de creier si voiau sa ma repartizeze la MALL BANEASA.

Edited by syris, 24 December 2019 - 18:18.


#2
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,839
  • Înscris: 14.10.2017
daca zici ca ai terrminat ceva din domeniul umanist de ce nu te orientezi spre profesorat? salariile au crescut, nu presupune sa faci efort fizic mult. nu esti nevoit sa interactionezi cu clienti etc etc....

te apuci de exemplu de istorie.....te faci muzeograf sau cercetator din ala care merge la situri arheologice.... ori la romana te faci scriitor sau poet...te muti in alta tara unde se citeste mult si gata

#3
Kres

Kres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,314
  • Înscris: 21.03.2019
@syris

Interviurile sunt o jungla corporatista dar participând la ele îți poți găsi cândva locul. Cam toate joburile enumerate sunt pentru sclavi, adică joburi de recrutare de masa, de care fug toți, fara satisfactii deosebite.

#4
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,540
  • Înscris: 04.01.2006
Salut si sarbatori fericite.
Nu incerc sa-ti zic chestii motivationale, ca nici eu nu cred in chestiile alea idealiste si bla bla.
Dar incearca sa fii mai pozitiv, sa gandesti ceva gen - ba, ma duc la interviul asta, sunt pregatit, e cat de cat OK pentru ce vreau.
Felul cum scrii imi inspira mult negativism si pesimism, si un pic de pasiv-agresiv. Daca aceste chestii se simt la un interviu, fata in fata, recrutorul te respinge instant.
Despre calitatea profesionala a persoanelor care recruteaza, eu stiu bine, rar am vazut o persoana competenta.

Din enumeratia joburilor pe care le-ai avut, vad deja doua unde ai fost dat afara rapid. Asta e rau si daca mai si spui asta la interviu, nu stiu cine te ia.Trebuie sa inveti sa te integrezi, sa iti evaluezi CORECT limitele - fizice si psihice. Daca mergi la un interviu la un job pe care il vezi de rahat, plictisitor, prea greu si prin minune esti acceptat, ce asteptari ai cand incepi efectiv munca?

Eu am fost intr-o situatie similara, dupa un prim job in care mi s-a aratat usa dupa o luna, am petrecut 9 luni cautand, si cand gaseam, era ceva neserios. Experienta ioc, stima de sine si optimism ioc (si se simtea) plus job de o luna ma trageau in jos puternic.
Am lucrat un pic la asta, mi-am setat un target clar - ce pot si ce nu pot, si am reusit sa gasesc un job normal.

Edit - sa nu uit. Pentru joburi din astea de entry level pe birou, cauta coleg/amic sa te recomande. Ai mai mari sanse sa fii selectat pentru interviu si apoi admis, decat daca aplici tu personal.

Edited by ambr0zie, 24 December 2019 - 18:40.


#5
vata_pa_batz

vata_pa_batz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,602
  • Înscris: 28.07.2004

 syris, on 24 decembrie 2019 - 18:18, said:

Ca m-ar vedea mai degraba student doctorand cu bursa la o facultate prestigioasa din Germania sau activand prin mediul academic decat sa stau sa fiu injurat de clienti la telefon pe 1500 lei

Nu ai zis nici ce facultate ai absolvit, sau poate ca imi scapa mie ideea. Intrebarea e, daca e cazul sa-si bata joc de tine niste idioti. Dar ti.am pescuit ideea. In Germania studiile sint gratis. Mai faci un job pe linga, mai primesti o bursa de imprumut cu zero dobinda si evident studiezi ceva serios. Merita efortul, mai bine decit sa lucrezi pentru o mizerie numita pompos "salariu" ;)

#6
vata_pa_batz

vata_pa_batz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,602
  • Înscris: 28.07.2004
Si citeva indicatii de la mine pentru voi
https://forum.softpe...rajesti__st__54

 vata_pa_batz, on 13 iulie 2008 - 00:24, said:

Este prea tirziu probabil, dar poate pentru cei care se vor mai interesa de tema asta:
Cel care te-a invitat la interview este perfect constient de faptul ca exista o oarecare nervozitate si daca are tact va incepe cu banalitati menite sa usureze intrarea propriuzisa.
1. In primul rind interview-ul incepe deja de acasa cu pregatirea minutioasa a CV-ului. Trebuie sa-ti cunosti perfect fiecare amanunt chiar daca vei fi trezit din somn. Este foarte posibil sa fii invitat sa povestesti tot ce-i facut pina la data respectiva. Treaba asta se petrece cursiv si in nici un caz in ritm de mitraliera. Dezvolti deci liber cronologia.
2. Trebuie sa cunosti exact cerintele firmei din anunt in cele mai mici amanunte si evident sa cunosti obiectul de activitate al firmei, trenduri, filosofia firmei. Asta te va ajuta sa stii ce te asteapta, ce profil de candidat cauta firma, ce rezultate poate avea negocierea salariului (cit poti cere), si in special sa demonstrezi din start, ca esti realmente interesat de job
3. Ajungem in biroul secretarei. Mare atentie cum te comporti. Parerea secretarei despre tine s-ar putea sa fie ceruta dupa si sa conteze mai mult decit crezi tu. Este foarte posibil ca acest preludiu sa fie voit.
4. Interview-ul propriuzis incepe. Desigur exista interes, pentru ca altfel nu ai fi fost invitat, dar si aici depinde de tipul interlocutorului. Aici se poate intra intr-o discutie mai ampla, dar nu insistam pe moment mai mult decit abordind citeva exemple:
a) jovialul
acesta va incerca sa-si cucereasca auditoriul. Daca exista simpatie se va ajunge la cochetarie si lupta este aproape cistigata. De regula sansele sunt maxime, daca avem de-a face cu sexul opus
B) arogantul
Nu crede nimic din principiu. De fapt este convins ca nimeni nu poate fi mai bun decit el. Aici poate ajuta o oarecare doza de obraznicie, eventual chiar o oarecare doza de aroganta din partea ta. Oricum in functie de situatie te poti intreba daca vei dori sa-l ai drept sef si poate ca din momentul in care raspunsul este negativ, ramine eventual numai experienta discutiei. Singurul lucru cu care poti impresiona realment acest gen de interlocutor sunt rezultate speciale in domeniile tale de activitate, notele foarte bune din timpul studiului si cunostintele speciale.
De regula acest tip de interlocutor nu va permite apropierea fizica. Probabil va pastra maxima distanta pe care i-o permite incaperea. Este bine sa observi acest aspect inca de la inceput, moment in care iti stabilesti strategia
c) Tipul intelegator, maleabil
Acesta te va ajuta sa iesi din situatii neplacute in timpul discursului. Atentie insa la ton. Asa cum el nu va depasi marginile politetii, tot asa asteapta de la tine respect. Cea mai mica urma de obraznicie il va enerva si discutia este pierduta irevocabil.
d) Vorbaretul
Discutia cu acest gen este usoara, pentru ca in general nu te va lasa sa participi la discutie, dar dupa discutie nici nu vor ramine prea multe amintiri. Aici este bine sa folosesti fiecare moment in care-si trage sufletul, ca sa participi activ la discutie prezentindu-i tu la rindul tau persoana ta, astfel incit sa se dezvolte o discutie interactiva
e) Dezinteresatul
Acesta este oarecum imprevizibil. Este foarte probabil, ca nu el sa fie cel care va hotari in final rezultatul. Probabil ca tine locul altuia la discutii si nefiind implicat direct, evident nu-l intereseaza situatia in amanunt. Cum insa trebuie sa rezolve intr-un fel problema, isi va face notite in cele mai mici amanunte. Genul asta de om trebuie trezit. Aici poti sa-ti permiti chiar sa exagerezi fara sa sari insa prea tare peste cal. Nu uita ca fiecare amanunt va fi notat si este posibil sa aiba loc un al doilea interview, de data asta adevarat.
f) Interviewatorul nesigur
Acesta nu stie cum se procedeaza, dar daca preiei initiativa, iti va fi chiar recunoscator. Acest gen este de fapt cel mai usor de convins. Ramine sa te pui in scena cu siguranta si batalia este cistigata. Este foarte posibil sa observi acest lucru deja din momentul in care ti-a strins mina, ca de fapt o face fara vlaga.
________________________________________________________________________________
_
Nici o secunda nu ai voie sa neglijezi reactiile interlocutorului. In functie de ele iti vei da seama:
a) cind ar dori sa puna o intrebare, moment in care te opresti ("pot sa va ofer informatii mai detaliate in legatura cu..."?)
B) ai facut vreo afirmatie gresita?
c) arata interes special pentru un anumit amanunt?
d) ai exagerat?
e) ai uitat ceva?
Nu te grabi cu raspunsul. Apeleaza la cele 5 secunde de liniste si raspunde exact la obiect fara sa lungesti povestea plecind de la Adam si Eva
Ingradeste-ti gesticulatia la un minim necesar si numai pentru a da o greutate marita unor amanunte foarte importante
Atentie la exprimare. Evita folosirea formularilor de genul: "si in situatia in care va veti hotari pentru persoana mea..."
Nu raspunde la provocari "umoristice", moment in care te apuci sa povestesti un banc  :nonobad:
Nu sta strimb, nu te labarta indiferent, daca interlocutorul te "invita" prin comportamentul propriu.
Daca ai de-a face cu mai multi interlocutori adreseaza-le la absolut toti atentie egala in timpul discutiei. Este foarte posibil ca cel care sta in incapere cel mai la distanta si participa cel mai putin, sa fie exact cel care are dreptul la hotarire.
Se subintelege ca la intilnire stringi mina viguros :)
Ia cu tine citeva exemplare de CV-uri chiar daca ai aplicat prin internet. Treaba asta face impresie si daca ai si o mostra din fostul obiect de activitate, in masura in care asa ceva este posibil, atunci esti profi :)
Fereste-te sa vorbesti urit despre firma de la care tocmai urmeaza sa pleci. Gindeste-te la un raspuns plauzibil la intrebarea referitoare la motivele schimbarii.
Fie la inceput in timpul prezentarii firmei, fie la sfirsit vei fi invitat sa formulezi tu la rindul tau intrebari. Este bine sa ai o lista pregatita in prealabil, deoarece datorita stress-ului este posibil sa uiti amanunte importante. In afara de asta lasi o impresie buna. Noteaza-ti fiecare raspuns. Asta te va ajuta sa sortezi ulterior informatiile, in special daca ai mai multe interview-uri. Fereste-te sa pui intrebari al caror raspuns se afla pe homepage. Poti pune intrebari de genul componenta team-ului, obiectul concret al activitatii viitoare, planuri de dezvoltare a directiei de activitate...dar daca intrebarile ti se cer la inceput, atunci cele referitoare la conditiile de lucru de gen scolarizari, bonusuri, programe sociale samd ti le rezervi pentru sfirsitul discuitiei. Fereste-te sa intrebi un lucru, care ti-a fost explicat deja in decursul discutiilor.
Cere sa ti se prezinte viitorul loc de munca in masura posibilitatilor. Din ceea ce vei vedea, vei extrage extrem de multe informatii incepind cu atmosfera existenta in firma si pina la potentialul financiar al firmei (echipamente, mobilierul de birou...).
Cit sa ceri? Daca ceri prea putin se pune la indoiala pregatirea profesionala. Daca ceri prea mult, nu esti economic. Aici trebuie sa cunosti oferta de pe piata in concordanta cu nivelul de cunostinte, experienta ta, pozitia in firma, situatia financiara a firmei, raspundere...Indiferent, daca-ti vor spune din start ca este prea mult, nu te grabi sa fii obraznic. Acesta poate fi ultimul test, de care sa ai parte la discutii. Nu uita ca indiferent de rezultat, firma respectiva poate ramine un potential pe viitor, deci este bine sa nu trintesti usa!
Si mai sunt dar sunt obosit. Am stat de ambele parti ale gardului si pot sa spun cu mina pe inima, ca situatia interview nu este usoara nici de o parte nici de cealalta.
Bafta la toti cei care sunteti implicati!


#7
sorin147

sorin147

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,364
  • Înscris: 11.08.2003
Ai permis de conducere?

#8
tioopedi

tioopedi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,730
  • Înscris: 01.12.2018
renunta sa mai mentionezi in cv, facultatea
mentioneaza doar ca esti absolvent de liceu.
chiar si diploma de bacalaureat poti sa o lasi in sertar.
carte multa NU se cere, prost sa fii dar sa ai putereeeeeee

#9
Cinevadragsiiubit

Cinevadragsiiubit

    PLOIEȘTI CITY

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,755
  • Înscris: 18.01.2019
La Penny n-ai încercat ?

#10
Kres

Kres

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,314
  • Înscris: 21.03.2019
Sunt joburi demotivante pe salarii mici și munca de rahat, cele înșirate in primul post. Munca de vânzări nu aduce satisfactii decât dacă crezi in produs și ai comision baban, altfel nu merită.

#11
atupi

atupi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,583
  • Înscris: 17.08.2007
Nicio intrebare la un interviu nu e tampita. Adica pare ea tampita dar pentru ei e importanta. Trebuie sa intelegi cam ce vor ei ca sa le dai raspunsul dorit, chestia asta trebuie sa fie cumva in linie si cu jobul ptr care aplici. De exmplu la intrebarea "Imi cerea sa adresez o intrebare recrutoarei de la HR in ce tara a fost ultima oara." au vrut sa vada cat esti de creativ, cum te descurci sa improvizezi, e si asta un skill.
Sa stii ca nici in vest interviurile nu sunt cu mult diferite, de fapt sunt si mai frustrante mai ales daca mergi pentru joburi "de birou" ca la muncile cu carca e usor. Asadar fiind la inceput nu te impacienta si incearca sa te intelegi tu pe tine, cam ce fel de job ti s-ar potrivi. Poate sa gasesti pe cineva ca un fel de consilier/coach care sa stea de vb cu tine si sa te ajute sa mai lamuresti chestiile astea. Ceva din abordarea ta creeaza probleme dupa cum vezi.

Edited by atupi, 24 December 2019 - 18:58.


#12
Stecheru

Stecheru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 804
  • Înscris: 16.09.2007

 syris, on 24 decembrie 2019 - 18:18, said:

Si sa nu ma angajeze nicio companie CALL-CENTER pe un post amarat de customer service sau agent vanzari?

[...] Eu am incercat sa fiu cat mai sincer [...]
Mi-a spus ca [...] nu am nicio calitate de a convinge telefonic clientii sa le cumpere.
Pai eu zic ca avea dreptate.
Omul voia sa te vada cum bagi "bullshit" cu lopata si incerci sa-l convingi indiferent de context.
Ca altfel, avea CV-ul tau in fatza, stia ca n-ai inca nicio experienta in domeniu.

Oricum, indiferent de pozitia pt. care aplici, toti contracandidatii umfla la greu ce fac si ce dreg, incat recruterii automat in mintea lor presupun la toti ca sunt si fac cam doar jumate din ce zic.
Exact ca "regula de 3" din filmul "Amerian Pie": El se lauda ca a babardit 3 fete peste vara, iar fetele cand il barfeau aplicau "regula de 3" si ajungeau la concluzia ca a fost doar una, si nici aia poate n-a fost deloc.

Edited by Stecheru, 24 December 2019 - 19:05.


#13
vata_pa_batz

vata_pa_batz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,602
  • Înscris: 28.07.2004

 Kres, on 24 decembrie 2019 - 18:56, said:

Sunt joburi demotivante pe salarii mici și munca de rahat, cele înșirate in primul post. Munca de vânzări nu aduce satisfactii decât dacă crezi in produs și ai comision baban, altfel nu merită.

Crezi in produs? Ti-ai luat brainwashing cu furtunu de 10 toli Posted Image

#14
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,822
  • Înscris: 10.12.2006
Adevaru' e ca daca ma mai pune careva sa-i vand un pix i-l arunc in fata si plec. Exista intrebari si intrebari, iar o intrebare tampita ca asta scoate in primul rand in evidenta calitatea angajatorului.

#15
eugeniusro

eugeniusro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 21.08.2005
Încearcă și la ăia care te întreabă de ce capacele de canalizări sunt rotunde, poate ai mai multe șanse.

#16
vata_pa_batz

vata_pa_batz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,602
  • Înscris: 28.07.2004

 Mizu, on 24 decembrie 2019 - 19:06, said:

Adevaru' e ca daca ma mai pune careva sa-i vand un pix i-l arunc in fata si plec. Exista intrebari si intrebari, iar o intrebare tampita ca asta scoate in primul rand in evidenta calitatea angajatorului.

Intrebarea e, de ce te-ai fi prezentat din start la un interviu, unde era clar ca trebuie sa vinzi un pix. In rest bravura subliniata e de rahat. Nu doare pe nimeni ca un rupt in koor face pe lebada neagra ;)

#17
eugeniusro

eugeniusro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 21.08.2005

 Mizu, on 24 decembrie 2019 - 19:06, said:

Adevaru' e ca daca ma mai pune careva sa-i vand un pix i-l arunc in fata si plec. Exista intrebari si intrebari, iar o intrebare tampita ca asta scoate in primul rand in evidenta calitatea angajatorului.

Îi dai pixul și îi spui că e cadou din partea firmei și că îl aștepți bucuros oricând pentru momentul când se hotarește să cumpere și alte produse, clientul va folosi pixul pe care este inscripționată marca sau brandul pe care îl oferi la vânzare și i se va inscipționa latent subliminal acea denumire în creier deoarece o vede des, după un timp va începe să cumpere produsele mărcii respective.

Edited by eugeniusro, 24 December 2019 - 19:17.


#18
Tudorcristi

Tudorcristi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,645
  • Înscris: 07.11.2018
Primul meu interviu a fost catastrofal, am fost asa sincer si emotiv, ca daca ma intreba ce culoare au chilotii de pe mine, n-as fi ezitat sa-i dau si marimea... m-a respins instant:)))
Al doilea interviu la Vodafone a fost simpatic, am fost lejer, jucaus, am raspuns la toate intrebarile - m-am simtit ca la psiholog. Tre' sa pui si putina drama cand vorbesti cu ei, ca sa vada motivatia cumva. Mno... acum lucrez acolo, pt un retard ca mine sa am un job... e chiar ok.

Parerea mea: incearca sa lucrezi la atitudinea ta.

Edited by Tudorcristi, 24 December 2019 - 19:19.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate