![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Recomandare supliment proteic bun
Last Updated: Mar 01 2020 12:07, Started by
Ardelean1400
, Dec 21 2019 20:24
·
0

Posted 21 December 2019 - 20:24

Salut, rog sa imi recomandati si mie un supliment proteic de calitate, cu ceva carbs in el presupun, pentru ca intentia mea este sa pun masa musculara
- Am o dieta buna, echilibrata, stiu aceste lucruri - Nu sunt incepator, deci va rog nu sariti cu piatra - Nu fac sala de ieri, stiu una alta, insa pun masa greu si vreau sa ma mai ajut (carja) cu un supliment sa pun masa mai repede Mentiuni : sunt alergic la whey / caseina/ creatina, deci fara acestea in continut Am 80 kg 1 m 92 Multumesc |
Posted 01 March 2020 - 12:07

Iar vad chestia asta cu
Ardelean1400, pe 21 decembrie 2019 - 20:24, a scris:
un supliment sa pun masa mai repede Tocmai ce am mai scris unui coleg zilele trecute. Nu exista asa ceva, sa pui masa "mai repede". Exista sa pui masa OPTIM daca respecti alimentatia, antrenamentul , odihna si refacerea. Suplimentele suplinesc si cam atat, nu grabesc cresterea. Ideea e simpla: creste caloriile, dar mai intai calculeaza-le. Ardelean1400, pe 21 decembrie 2019 - 20:24, a scris: Mentiuni : sunt alergic la whey / caseina/ creatina, deci fara acestea in continut Cam nasol. Iti ramane soia/mazare, beef si egg white. Concentrat din egg white nu prea am mai vazut pe piata de ceva ani. Beef protein spune lumea ca e din resturi ca la parizer. Iar soia....e buna doar daca e cu arome, altfel e DOAR pentru cei dedicati care trec peste incoveniente. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users