Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Concediu Moldova

The Beekeeper (2024)

Bielorusia - Romania (12.10.2023,...

Pe cararea muntilor
 Nu pot instala KB5030310 - cumula...

Sfat instalare Digi - nu am sunet

Ce se mai intampla cu piața ...

Cum verific un receptor Electra
 Bani blocati de Glovo, plata nefi...

VPN Romania!

Iar un topic despre achizitie tel...

Ce ghinion! Incendiu intr-un ...
 Atentionare bord

Recomandare dilutie finasterida s...

Mira feat. Vescan-Alo Alo

Samsung Galaxy S23 FE

controller sataII pe pci

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

jely

jely

Member

• Grup: Members
Vreau sa achizitionez un hdd mai mare , placa de baza nu are controller sata si nu vreau neaparat sa fac un upgrade la tot calculatorul pt ca deocamdata  rezista pe baricade dar nevoia de spatiu a aparut si nu stiu cum sa o rezolv.

1.placa sata 2 http://www.sigmanet.ro/cat.php?id=1633 (1.1 mil) + hdd wd cu 16 mb de buffer (3.8 mil)

2.hdd de 250 gb cu 16 mb de buffer ata 133

Eu as prefera sa iau sata dar placa de baza nu are suport pt sata.

Asta e tot ce am gasit pana acuma in legatura cu subiectul. http://www.cluboverc...rds/VantecSATA/

mnemos

mnemos

Member

• Grup: Members
Mergi linistit pe hdd cu ata133, nu sunt diferente atat de mari de viteza/stabilitate/etc, mai ales in cazul hdd-urilor de dimensiunile astea. Singura situatie in care ar fi meritat sata era daca mergeai pe ideea unui hdd de mare viteza, gen raptor, insa in sit aia iti schimbai sigur si comp-ul. La momentul asta, tehnologia de constructie a hdd-urilor e cam aceeasi pentru hdd, ba chiar mai mult, singura diferenta intre 2 hdd maxtor de 250 la 7200 cu 16 Mb buffer, unul cu sata si unul cu pata este... interfata.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate