Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea

Telefon de budget pentru filme 10...

Recomandare serviciu / firma recu...
 La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...

La mulți ani @Ion_Bumbu!
 Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...
 Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...
 

Decodor Digi HDMI

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
Life2Live

Life2Live

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,063
  • Înscris: 26.04.2010
Buna seara, am un televizor Samsung model LE26R81B si decodor DIGI DCD4414iRR, bun, daca conectez direct prin mufa, merge analogic, dar putine canale si proasta calitate, daca conectez prin acele mufe, alb, galben si rosu, parca s-video este, am si sunet si imagine, dar se vede alb negru si nu asa buna calitate, nu stiu cum sa il fac color, daca il conectez prin HDMI apare pe ecran mod inutilizabil. Am dat refresh si a doua oara ma chinui sa scriu acest mesaj, ma ajutati si pe mine va rog? :)

#2
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Din moment ce ai HDMI pe tv, ce ii mai dai cu anticele alea de svideo?!

Selecteaza sursa HDMI la TV ;)

#3
Life2Live

Life2Live

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,063
  • Înscris: 26.04.2010

View PostMembruAnonim, on 21 decembrie 2019 - 00:26, said:

Din moment ce ai HDMI pe tv, ce ii mai dai cu anticele alea de svideo?!

Selecteaza sursa HDMI la TV Posted Image
Tocmai am precizat ca am selectat HDMI si imi scrie mod inutilizabil. Decat nimic, as folosi si s-video, daca stiu cum sa il fac color. Raspunsul tau chiar nu ajuta cu nimic, se pare ca nu ai citit ce am scris eu.

#4
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Verifica cu un alt cablu. Daca decodorul Digi are iesire HDMI iar Tvul la fel, atunci foloseste metoda asta. Daca incerci cu un alt cablu si la fel face, poate este defect decodoruL.

View PostLife2Live, on 21 decembrie 2019 - 00:32, said:

Tocmai am precizat ca am selectat HDMI si imi scrie mod inutilizabil.


N-ai scris ca ai selectat HDMI. Selectezi HDMI adica selectezi sursa din meniul tv-ului HDMI.

Edited by MembruAnonim, 21 December 2019 - 00:42.


#5
Life2Live

Life2Live

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,063
  • Înscris: 26.04.2010

View PostMembruAnonim, on 21 decembrie 2019 - 00:40, said:

Verifica cu un alt cablu. Daca decodorul Digi are iesire HDMI iar Tvul la fel, atunci foloseste metoda asta. Daca incerci cu un alt cablu si la fel face, poate este defect decodoruL.
Cablul este bun, cel HDMI, il folosesc la calculator, am dat modelul de decodor, se pare ca tu nu ai idee despre ce vorbesc, daca am spus ca am incercat HDMI este clar ca ca ambele au HDMI, decodorul nu este defect ca am incercat pe alt televizor, merge.

View PostMembruAnonim, on 21 decembrie 2019 - 00:42, said:

Verifica cu un alt cablu. Daca decodorul Digi are iesire HDMI iar Tvul la fel, atunci foloseste metoda asta. Daca incerci cu un alt cablu si la fel face, poate este defect decodoruL.




N-ai scris ca ai selectat HDMI. Selectezi HDMI adica selectezi sursa din meniul tv-ului HDMI.
Era clar ca trebuie sa pui sursa, altfel nu stiam de sursa si de la s-video, stiam ca trebuie cautata sursa, fara sa cauti sursa nu iti apare acel mesaje pe ecran.

#6
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Ai incercat decodorul pe alt tv impreuna cu cablul hdmi si mergea?

#7
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
Daca decodorul e bun si cablul e bun...mai ramane doar tv-ul.

Da-le preventiv o resetare la setarile din fabrica la amandoua
si vezi daca le vine mintea la cap. Daca tot nu si nu...aia e, ia
un ciocan mai mare.

Edited by dygey, 21 December 2019 - 00:47.


#8
Life2Live

Life2Live

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,063
  • Înscris: 26.04.2010

View Postdygey, on 21 decembrie 2019 - 00:45, said:

Daca decodorul e bun si cablul e bun...mai ramane doar tv-ul.

Da-le preventiv o resetare la setarile din fabrica la amandoua
si vezi daca le vine mintea la cap. Daca nu...ia un ciocan mai
mare.
Nu pot sa dau setare din fabrica la decodor, daca nu apare pe ecran la televizor ... Stii cumva cum sa fac sa vada color pe s- video?

#9
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Daca ai pc, conecteaza pc-ul la tv prin hdmi. Macar asa poti vedea daca tv are vreo problema cu intrarea Hdmi.

#10
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
Pai pune decodorul pe celalalt tv pe care zici ca l-ai mai testat si arde-i o resetare...

Edited by dygey, 21 December 2019 - 01:02.


#11
mariovrs

mariovrs

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,393
  • Înscris: 27.09.2013

View PostLife2Live, on 21 decembrie 2019 - 00:32, said:

Tocmai am precizat ca am selectat HDMI si imi scrie mod inutilizabil. Decat nimic, as folosi si s-video, daca stiu cum sa il fac color. Raspunsul tau chiar nu ajuta cu nimic, se pare ca nu ai citit ce am scris eu.

Pai..ce sa inteleaga omul din primul tau comentariu? Scris de 4 clase.

#12
BloodRa

BloodRa

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,989
  • Înscris: 22.04.2019
Tv-ul nu e full hd, receiverul transmite full hd si tv-ul nu știe să facă downsizeing. Leaga-l cum se poate vedea, intră în setările receiverului, vezi ce opțiuni de rezoluție de ieșire ai, dacă ai 1366×768 bifeaz-o si poate merge.

Edited by BloodRa, 21 December 2019 - 08:47.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate