![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Turism - situatia actuala in Franta
Last Updated: Sep 02 2022 15:03, Started by
business11
, Dec 17 2019 14:26
·
2

Posted 19 January 2020 - 22:14

Posted 20 January 2020 - 10:47

Salut, stiu ca e o intrebare subiectiva dar cate zile ar fi necesar sa stai in Paris ca sa vizitezi si sa te bucuri de experienta fara sa te grabesti? 1 saptamana, doua? Mai mult? Mersi! depinde foarte tare de tine sau de grupul tau: 1) Cat timp vrei sa petreci la fiecare atractie turistica 2) Cat de repede va miscati 3) Pe jos / transport comun / masina Eu, cu un grup de inca 5 persoane, am strabatut Parisul in 4 zile pe jos si cu hop-on / hop-off-ul pentru ca altceva nu circula. Am mers mult si eram cam rupti seara. Am vazut cam tot ce era de vizitat excluzand Versailles. Nu am pierdut mult timp la atractii, am admirat putin pe acolo si am facut niste poze. De intrat nu am intrat nicaieri si pot spune ca per total a fost putin stresant. Daca doresti sa vezi totul in liniste, poate sa intri la Louvre sau in alte atractii turistice, iti recomand 1 saptamana si vezi totul frumos fara prea mult stres si agitatie. |
Posted 20 January 2020 - 11:32

Minim o saptamana, ca sa poti si vizita ceva.
La Louvre s-ar pierde cam o zi - de exemplu. |
Posted 21 January 2020 - 07:37

Posted 21 January 2020 - 11:24

Poti sa stai si o saptamana daca esti pasionat. Si tot mai ramane de vazut.
Dar o zi o pierzi clar ca sa vezi cat de cat ce e mai important. Iei harta de la informatii si iti bifezi ce te intereseaza, dupa care te duci direct. |
Posted 25 January 2020 - 21:52

Ok din ce vad cred ca 3 saptamani ar fi totusi rezonabil ca sa nu alergi si sa ai timp sa vezi in liniste muzeele... O sa imi fac un plan si o sa va intreb mai multe atunci.., mersi!
|
Posted 30 January 2020 - 14:32

3 saptamani mi se pare enorm pentru un oras, acum nu stiu cat de detaliat doresti sa vizitezi atractiile turistice. Daca este un super pasionat de arta, pictura, etc. atunci da 3 saptamani este ok. Ca si un turist normal, atunci 7 zile maxim iti ajung. La Louvre pierzi jumatate de zi daca iti cumperi biletul online, adica intri vezi piesele de arta, faci 3 poze si pleci mai departe. Pentru mine doar Louvre si Versailles merita de vizitat in interior, in rest admiri pe exterior. Si la Lafayette o sa pierzi jumate de zi, este imens si interesant.
|
Posted 03 February 2020 - 15:20

Sincer vorbind nici eu nu as merge trei saptamani undeva. Nu e ca si cand Parisul nu ar fi accesibil peste cativa ani, deci as alege sa merg 7 zile in Paris si daca chiar vreau sa iau 3 saptamani de concediu as merge prin Franta in restul timpului. In general vad ca pentru multa lume Franta inseamna Paris, lucru gresit din punctul meu de vedere. Corect, Parisul defapt a devenit o ghena a Europei si chiar daca nu am absolut nimic cu orice tip de om, in Paris intalnesti un exces de africani si arabi care schimba strica complet toata atmosfera parizeana. Pe langa asta orasul a devenit foarte foarte murdar, Bucurestiul este un oras curat in comparatie cu Parisul. In Paris peste tot gaseai sobolani, mormane de gunoaie si jeg peste tot. Iar unele cartiere din exteriorul centrului sunt ghetto-uri. Cine vrea Franta recomand zona Bretagne si coasta de azur de la Menton pana la Toulon merita tot de vazut. Dar suntem pe off in acest moment. |
Posted 04 February 2020 - 13:32

3 saptamani e enorm. 7-10 zile maxim - daca iei in calcul si Disneyland-ul eventual.
|
Posted 08 February 2020 - 05:48

Mersi de sugestii.... o sa incerc 10 zile si restul pana la 3 saptamani pe valea Loarei.... inca fac planuri...
Edited by KING_99, 08 February 2020 - 05:49. |
Posted 01 March 2020 - 23:26

Mersi de sugestii.... o sa incerc 10 zile si restul pana la 3 saptamani pe valea Loarei.... inca fac planuri... Valea Loirei chiar merita ! Dar 11 zile mi se pare mult....De ce nu incerci si altceva, tot este timp ? Coasta de Azur cateva zile, Mont Saint Michel o zi.... |
|
Posted 26 May 2020 - 16:41

Care este situatia in Nisa momentan? Am vacanta acolo in luna iulie si m-ar interesa daca pot sa merg sau trebuie sa schimb datele. Booking este flexibil.
|
Posted 27 May 2020 - 09:48

Posted 27 May 2020 - 11:05

La inceput de iulie trebuia sa ajung si eu vreo 2 zile prin Paris.
Am amanat cu un an toata treaba. Apropo - in Nisa nu m-as duce nici gratis. Oras urat, plaja cu bolovani... Dupa ce se lasa seara si se trag obloanele la magazinele de lux nici nu stii in ce ghetou esti. Doar sa ai cazare acolo si masina sa te duci in alte parti - zona e frumoasa. |
Posted 27 May 2020 - 21:05

Mersi de sugestii.... o sa incerc 10 zile si restul pana la 3 saptamani pe valea Loarei.... inca fac planuri... |
Posted 19 June 2020 - 07:43

Posted 24 July 2020 - 15:57

Ma bate gandul de o excursie de cateva zile la Paris, cu plecare sapt. viitoare.
Vad ca restrictii nu sunt, din ce-am citit pe site-ul MAE, zboruri vad ca sunt foarte ieftine. Probabil in curand o sa ne bage ei restrictii, la cum cresc cazurile la noi. Edited by epetroiu, 24 July 2020 - 16:01. |
|
Posted 28 July 2020 - 22:36

Ma bate gandul de o excursie de cateva zile la Paris, cu plecare sapt. viitoare. Vad ca restrictii nu sunt, din ce-am citit pe site-ul MAE, zboruri vad ca sunt foarte ieftine. Probabil in curand o sa ne bage ei restrictii, la cum cresc cazurile la noi. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users