![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Problema excel data
Last Updated: Dec 13 2019 12:01, Started by
mirel3003
, Dec 12 2019 14:51
·
0

Posted 12 December 2019 - 14:51

Salutare,
Am si eu o problema in excel si anume Intr-o coloana am data text de formatul ZZ/LL/AAAA si excelul sub nici o forma nu vrea sa il transforme in data. Ca sa il schimb in formatul LL/ZZ/AAAA ca excelul sa mi-o recunoasca ca data folosesc Concatenate(MID,LEFT,RIGHT) si imi creez o coloana asa cum am nevoie. Dupa ce imi creeaza noua coloana nu mi-o transforma automat in data si trebuie obligatoriu sa dau ENTER dupa fiecare data sa o transforme in data. Problema e ca tabelul are ~ 4000 linii si sa fac manual asta imi ia cel putin o ora. Se poate face altfel? Edited by mirel3003, 12 December 2019 - 15:01. |
Posted 12 December 2019 - 15:08

DATE( year, month, day ).
[ https://exceljet.net/sites/default/files/styles/original_with_watermark/public/images/functions/main/excel_date_function.png?itok=1QDSgyn3 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by Gif2D, 12 December 2019 - 15:08. |
Posted 12 December 2019 - 15:10

DATE( year, month, day ). Nu imi vine sa cred ce simplu era... Acum data respectiva o sparg in 3 coloane imi compun o coloana cu data... Formula pt mine arata asa si se pare ca functioneaza =DATE(RIGHT(G2,4),MID(G2,4,2),LEFT(G2,2)) Multumesc, caz rezolvat Edited by mirel3003, 12 December 2019 - 15:15. |
Posted 12 December 2019 - 15:19

Nu neapărat, se pot prelua ZZ, LL, AAAA la fel cu MID, LEFT, RIGHT…
![]() Doar dacă ziua, respectiv luna, au în permanență două caractere alocate. ![]() |
Posted 13 December 2019 - 12:01

Salutare, Am si eu o problema in excel si anume Intr-o coloana am data text de formatul ZZ/LL/AAAA si excelul sub nici o forma nu vrea sa il transforme in data. Ca sa il schimb in formatul LL/ZZ/AAAA ca excelul sa mi-o recunoasca ca data folosesc Concatenate(MID,LEFT,RIGHT) si imi creez o coloana asa cum am nevoie. Dupa ce imi creeaza noua coloana nu mi-o transforma automat in data si trebuie obligatoriu sa dau ENTER dupa fiecare data sa o transforme in data. Problema e ca tabelul are ~ 4000 linii si sa fac manual asta imi ia cel putin o ora. Se poate face altfel? https://support.offi...95-db95123d273e |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users