Șpaga în spitale
Last Updated: Dec 13 2019 14:40, Started by
Deutschland19
, Dec 12 2019 13:27
·
0

Posted 12 December 2019 - 18:19

Posted 12 December 2019 - 18:26

A existat vreodata in Romania prezumtia de nevinovatie?
Eu doar de prezumtia de vinovatie am auzit, ba mai mult in ultima perioada numai asta se promoveaza. |
Posted 12 December 2019 - 19:21

In secolul XXI mai credeti in juraminte! Romanul este pupincurist si spagar.Da spaga ca sa fie bagat in seama, si pupincurist sa fie promovat.
|
Posted 12 December 2019 - 20:30

In categoria vrea sa traiasca sa scape de problema medicala.
|
Posted 12 December 2019 - 21:39

A fost unul din cazurile fericite si o exceptie. Majoritatea din momentul in care devin parte intr-un dosar penal viata lor e distrusa ireversibil, si nu ii ajuta cu nimic ca dupa ani de zile primesc verdict de achitare ca reusesc sa isi dovedeasca nevinovatia... viata lor a fost distrusa deja ireversibil si nimeni nu plateste pentru asta. Te auzi ce vorbesti? |
Posted 12 December 2019 - 21:42

Posted 12 December 2019 - 21:59

Posted 12 December 2019 - 23:21

Medicul de la mine din oras nu a fost afectat de flagrantul politie,pe toata durata procesului a continuat activitatea de medic si la final au spus ca-i nevinovat cu toate ca omu a primit bani marcati de ipj sibiu Zeci de doctori au fost inchisi pe vremea lui Ceausescu pentru avorturi ilegale. Maternitatile se pravaleau de lipsa de personal si doctori buni, ginecologi profesionisti stateau in inchisoare..... Nu stiu ce sa zic, una este recompensa pentru un chirurg care opereaza pe cord deschis si altul este plicul strecurat unui dostor de familie sau unul fara nici-o raspundere...... Asa ca spun si eu [...] De ce nu puneţi banii la un loc Pentru aflarea leacurilor bune? Ca nu atât un ne-nsemnat câştig Al vreunui doctor să ne enerveze, Ci banii daţi pe moarte şi pe frig Să pună omenirea-n paranteze. Nu-i număraţi ilustrului chirurg Banii luaţi pe grave operaţii Dacă nu ştiţi şi banii care curg Ca să distrugă rase, neamuri, naţii! |
Posted 13 December 2019 - 08:36

Posted 13 December 2019 - 12:34

Nu. Nu se incadreaza, nicaieri. Nu a re alte optiuni. Isi risca viata, in acest sistem mafiot. |
|
Posted 13 December 2019 - 13:59

Dupa cateva zile de la operatie a fost placerea mea sa onorez cu ceva doctorul. intrebare.....l-ai onorat odata fiindu-i pacient. Dece trebuia sa il "onorezi" si material ? Asta alaturi de toata stima mea pentru doctor, Cunoasc la spitalul militar, cunosc la geriatrie vis-a-vis de Otopeni doctori care nu au luat , nu sugereaza si nu ar lua spaga. Insa de la atatea "onoruri" sa nu le vina ideea......
Pacientul care da spaga,unde se incadreaza? Complice |
Posted 13 December 2019 - 14:40

Am avut un accident rutier,fractura cotil,rotula sparta,o clavicola fracurata si doua coaste rupte,am fost dus la urgenta si operat,nu ma intrebat nimeni daca am bani in buzunar. Dupa cateva zile de la operatie a fost placerea mea sa onorez cu ceva doctorul. dupa 20 ani de la operatie am facut coxatroza, am fost la spital,am fost inregistrat pentru proteza si programat pentru operatie cand vine proteza. Doctorul nu a facut nici un gest ca ar vrea vreo recompensa. Altii nu au fost asa norocosi.... |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users