![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Huawei Nova 5T
Last Updated: Aug 21 2023 21:55, Started by
xperia_ray
, Dec 08 2019 15:18
·
34

Posted 02 February 2023 - 14:57

Bună tuturor! Nu mai pot trimite sms-uri. Zice "Not sent. Tap to try again". Am încercat clear cache and data la aplicația Messages și am bifat opțiunea "Use simple characters". Google mai sugerează reset phone, dar n-aș vrea să fac asta. Ce pot sa mai încerc? (rețea Vodafone, un singur SIM în telefon). Am avut o problema asemanatoare acum cateva zile, pe 27.01, parca. Seara am constatat eu, tot sim de VDF, pe cel de Orange din slot 2 mergea. S-a rezolvat dupa 2 restartari. Nu stiu ce a fost, dar a fost. |
Posted 03 February 2023 - 22:26

Am încercat și sa dezactivez funcția de Chat. Am incercat sa pun SMSC manual. Am luat aproape fiecare opțiune la rand și nimic.
L.E. După restart merge. Incredibil cât timp am pierdut pentru un rahat. Multumesc tuturor pentru răspunsuri! Edited by loccoxxl, 03 February 2023 - 22:32. |
Posted 04 April 2023 - 20:28

Buna seara. Stie cineva daca se pot muta raspunsul si respingerea unui apel, respectiv bulina verde cu cea rosie? Scuzati exprimarea.
|
Posted 05 April 2023 - 12:23

blanaru_mihai, on 04 aprilie 2023 - 20:28, said:
Buna seara. Stie cineva daca se pot muta raspunsul si respingerea unui apel, respectiv bulina verde cu cea rosie? Scuzati exprimarea. Edited by Vlad_22, 05 April 2023 - 12:23. |
Posted 05 April 2023 - 13:11

La un moment dat parca pe modelele mai vechi mergea, de asta am intrebat. Ok, multumesc.
|
Posted 21 August 2023 - 21:55

Salut, a patit cineva sa i se restarteze telefonul fara motiv? Si ce este mai ciudat daca il folosesc in orice aplicatie merge normal, cand il opresc si il pun pe masa sau in buzunar in 2 minute se restarteaza.
Softul este actualizat, aplicatiile actualizate. Ce naiba sa-i fac? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users