Vecin - apartament murdar, gandaci...unde reclam ?
Last Updated: Dec 07 2019 23:34, Started by
pinguinul666
, Dec 06 2019 23:58
·
0

Posted 06 December 2019 - 23:58

Salut!
Prietena mea din sectorul 4 (capatul lui 381), are un vecin de scara nesimtit, genul imputit din al carui apartament pleaca gandaci in toate partile. Problema e cunoscuta pe scara ei. Intrebare: unde se face reclamatia, pentru a avea sorti de izbanda ? Da da, inteleg, apartamentul meu - casa mea, dar deja e pericol public! Multumesc |
Posted 07 December 2019 - 00:18

Slabe sanse de izbanda.
Azi citeam de un tip care se spala la lighean ca sa nu-si inunde vecinul nesimtit de sub el care a taiat tevile de scurgere neplacandu-i designul. Ghici ce? Legal vorbind autoritatile au o mare durere in coor de aceasta situatie. https://m.digi24.ro/...lighean-1227073 Personal, eu as pune dopul la cada, apoi as face kk in cada... inmuiat bine cu apa calda si apoi as scoate dopul. Dupa ce fac chestia vreo 3 zile, cred ca ala ar pune tevile inapoi. Referitor la dilema ta, cred ca Directia de sanatate se ocupa de chestii de genul asta. Edited by dan1980_25, 07 December 2019 - 00:30. |
Posted 07 December 2019 - 00:27

Direcția de Sănătate Publică ar avea competențe. Fă și tu o plângere, vezi dacă se mișcă ceva.
|
Posted 07 December 2019 - 07:08

Daca este asa mare curatenie la prietena in apartament de ce are si ea gandaci?deratizeaza bine in locurile prin care iti vin in casa si n-ai probleme.atentie la coloana de apa.
Si mai ales in subsol.de acolo incepi |
Posted 07 December 2019 - 08:43

Am avut un astfel de vecina și pe lângă faptul că trăia în mizerie mai arunca oala cu pipi în ușa altei vecine pe care o acuza că îi face farmece și mirosea pe toată scara.
Am făcut plângeri peste plângeri toți vecinii din scară. Singurul lucru a fost că i-au făcut un consult psihiatric și au concluzionat că este sănătoasă. Așa că a trebuit să consumăm multe bidoane cu clor și fiecare plecare de acasă o foloseam pentru a da cu Regent (singurul care ținea gândacii la un nivel acceptabil). Problema s-a rezolvat pe cale naturală, nu s-a mai putut deplasa și statul a luat-o într-un centru pentru bătrâni. |
Posted 07 December 2019 - 09:37

Asigurarea casei este o variantă , iar după , lași gazele deschise și pleci de acasă .
Te întorci după ce afli de la TV că totul s-a terminat . Dă-l in mă-sa pe jegos , merită să se ducă într-o lume mai buna ![]() Evident , totul e un pamflet . Sau nu ![]() |
Posted 07 December 2019 - 11:16

Urmarit cand pleaca de acasa, gauri prin planseu de fi 6 mm sa nu rupa tare la iesire, 40 litri de K-othrine pro ec 250 turnat cate 10 l in fiecare camera si gata( vorbesc de solutie preparata nu concentrata) . Daca sta la parter se poate injecta de jos in sus cu aceeasi metoda , gauri date apropiat de colturi nu la candelabru sa intre pe instalatia electrica . Daca are usa de lemn acolo sunt rosturi mari care permite deversarea unor cantitati impresionante de solutie . Daca face scandal spuneti ca s-a inundat de deasupra si ii platiti vopseaua si un zugrav , dupa 4 ore de la aplicare nu mai are miros .
Edited by ldpe, 07 December 2019 - 11:17. |
Posted 07 December 2019 - 11:26

Nu corectez de obicei greselile pe forumuri si nu am ceva cu tine @EMPP, dar pentru ca tot am auzit si la TV in ultima vreme exprimarea asta gresita in care deratizare se foloseste pentru insecte:
deratizare = starpire a soarecilor si a sobolanilor (e usor de tinut minte deratizare, rat = sobolan in engleza) dezinsectie = distrugere a insectelor parazite (dezinsectie, iar e usor de tinut minte, gandacii sunt insecte) Bonus: dezinfectie, dezinfectare = operatie destinata distrugerii microorganismelor patogene vii (microbi) din medii biologice sau de pe diverse obiecte ![]() Bonus 2: pentru gandaci am folosit insecticid Max Force IC gel, nu trebuie stropit / pulverizat, doar pui cate o picatura de gel pe podea pe dupa mobila, nu trebuie sa parasesti camera (blocul ![]() Edited by Master_Yoda, 07 December 2019 - 11:40. |
Posted 07 December 2019 - 11:44

Sau direct cu aruncatorul de flacari... faci sterilizare totala dupa ce-i spargi usa
|
Posted 07 December 2019 - 14:51

Asociatie, directia sanitara.
Si izoleaza tevile si tot ce ar putea trece pe la vecin. |
Posted 07 December 2019 - 23:34

Inca un vot pentru Max Force IC gel.
Profund recunoscator celui care mi l-a recomandat. De un an de zile am scapat de ei ... si sper sa dureze cat mai mult chestia asta. |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users