![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
seriale care sa nu fie pentru femei

Posted 02 December 2019 - 09:48

24 urma sa-l propun si eu. Te tine lipit de monitor 24/24. Seriale asemanatoare: Homeland. Tom Clancy's Jack Rian, Breaking bad, Designated survivor, Nikita, Person of interest, etc... sunt superseriale toate. dar nu vad de ce n-ar fi pentru femei, mie mi-au placut la nebunie. ![]() ![]() |
Posted 02 December 2019 - 09:50

Blacklist. Thriller. Prietenei mele nu ii place ca e prea violent. Dar e foarte mental sa zic asa, e fain, try it. Pe Netflix.
|
Posted 02 December 2019 - 09:56

Posted 02 December 2019 - 10:01

Lost
Narcos Better call saul Gow Walking dead Entourage The sopranos Star gate sg 1 Firefly |
Posted 02 December 2019 - 10:10

Nu ma deranjeaza copiii si femeile in seriale daca fac chestii normale de copii si femei. Adica sa-si manance mucii si sa spuna tampenii, respectiv sa faca ceva de mancare si sa spuna tampenii. ![]() Sper sa nu faci copii si sa nu te apropii de femei si oameni, in general, in tot restul vietii tale. |
Posted 02 December 2019 - 10:19

How To Get Away With Murder (e si cu/despre femei, dar e super interesant si incalcit in opinia mea) |
Posted 02 December 2019 - 10:20

A inceput un serial nou, este la ep. 4: The Mandalorian
Legat/inspirat de George Lucas - Star Wars. Interesant ca scenaristul este acelasi, dar la fiecare episod este un alt regizor! |
Posted 02 December 2019 - 10:26

E cu femei gay/bi care domina barbatii si nu, nu imi plac mizeriile de propaganda feministo-lgbtqxyz-ista
The Mandalorian a, am uitat, nu-mi plac scfi-urile. Edited by MembruAnonim, 02 December 2019 - 10:27. |
Posted 02 December 2019 - 11:14

The Last Kingdom, The Pillars of the Earth, Westworld, Black Mirror, Vikingii, Narcos.
Edited by neur0, 02 December 2019 - 11:15. |
|
Posted 02 December 2019 - 11:44

Posted 02 December 2019 - 12:06

Topicul e serios si aia e gluma, zici ? Nu prea se potriveste, ambele au acelasi subiect, aceeasi esenta. din prima postare reiese ca nu vreau sa ma uit la seriale cu si DESPRE copii sau femei, si ca nu imi plac soap operele postarea la care te referi tu e replica la o tampenie spusa si inca una sugerata de adm. in acea postare am spus ca in general copiii isi mananca mucii iar femeile stau in bucatarie ce esenta, ce subiect, ce nu se potriveste, de ce n-ar putea sa fie gulma a doua postare? |
Posted 02 December 2019 - 12:09

pai daca este fara femei si fara copii atunci nu-ti ramane decat un serial strict despre animale
|
Posted 02 December 2019 - 12:11

pai daca este fara femei si fara copii atunci nu-ti ramane decat un serial strict despre animale
Ideea e ca serialele sa nu fie cu si DESPRE copii (ca stranger things) sau cu si DESPRE femei (ca orange is the new black). Nu ma deranjeaza copiii si femeile in seriale daca fac chestii normale de copii si femei. Adica sa-si manance mucii si sa spuna tampenii, respectiv sa faca ceva de mancare si sa spuna tampenii. Edited by MembruAnonim, 02 December 2019 - 12:11. |
Posted 02 December 2019 - 12:14

|
Posted 02 December 2019 - 12:15

Posted 02 December 2019 - 12:16

Ce ar fi sa-ti mananci tu mucii prima data si sa nu te plangi.
Familia decor a disparut din filme de ceva vreme si n-are legatura cu PC / feminismul. Iar intr-un serial sa nu te atingi de lucrurile speciale pe care le fac membri familiei e sinucidere curata.
deci .... Rambo ? Si inteleg ca vrea chestii moderne dar totusi conservatorii. bine, acest rambo cred ca se incadreaza [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/eliQEStzhu4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by MarianG, 02 December 2019 - 12:18. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users