![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
A doua facultate
Last Updated: Jan 17 2020 20:18, Started by
John_Delancie
, Nov 30 2019 01:24
·
0

Posted 30 November 2019 - 01:24

În prezent fac o facultate la buget cu ciclu de 3 ani, sunt primul an. De la anu vreau să încep o a2a facultate dar aceasta este de 4 ani. Întrebarea este, pot să fac primul an la a2a facultate la buget și restul de 3 ani la taxă?
|
Posted 30 November 2019 - 01:43

He, he, ca o paranteza, gases o fosta colega de facultate tehnica la o banca. O salut si o intreb ce are sula cu prefectura, isi umula decolteul cu tot cu piept si-mi raspunde ca intre timp a facut o a 2-a facultate. I-am raspuns ca si eu intre timp am emigrant si am si o alta cetatenie. Si ca in tara unde m-am dus se poste angaja lumea pe un post similar cu al ei numai cu un liceu. Zut!
Daca as fi tanar as face o scoala ce sa aibe legatura cu mecanica si electronica auto, masinile electrice vor avea nevoie de mesteri si Dorel mesterel nu va fi apt sa-si bage nasul fara a se curenta in sistemul motric. |
Posted 30 November 2019 - 01:47

Nu mă pricep la științe exacte. Urmez facultatea de istorie și voiam și Teologia de la anu, dar aia e 4 ani...
|
Posted 30 November 2019 - 01:52

No, asa e bun, toata lumea are nevoie de un parinte care sa ne povesteasca prin ce a trecut biserica dea lungul timpului.
|
Posted 30 November 2019 - 01:53

Posted 30 November 2019 - 02:01

E nice și chill dar te cam bagă în depresie faptul că poate o faci degeaba, că nu prea există locuri în învățământ ca profesor de istorie, tineret nu prea este deoarece este o facultate evitată și gagici sunt zero.
|
Posted 30 November 2019 - 02:04

În prezent fac o facultate la buget cu ciclu de 3 ani, sunt primul an. De la anu vreau să încep o a2a facultate dar aceasta este de 4 ani. Întrebarea este, pot să fac primul an la a2a facultate la buget și restul de 3 ani la taxă? Imposibil. Cum intri la a doua facultate pe buget? |
Posted 30 November 2019 - 02:04

Daca te inscrii la a doua facultate si vrei la buget, trebuie sa depui dovada/chitanta ca ai platit anii de studii la prima, altfel intri la taxa.
Nu merge combinati anii de la 2 facultati, fiecare cu anii ei, buget sau taxa.
E nice și chill dar te cam bagă în depresie faptul că poate o faci degeaba, că nu prea există locuri în învățământ ca profesor de istorie, tineret nu prea este deoarece este o facultate evitată și gagici sunt zero. Edited by claudiu1, 30 November 2019 - 02:06. |
Posted 30 November 2019 - 02:11

E nice și chill dar te cam bagă în depresie faptul că poate o faci degeaba, că nu prea există locuri în învățământ ca profesor de istorie, tineret nu prea este deoarece este o facultate evitată și gagici sunt zero. ![]() |
Posted 30 November 2019 - 02:15

Bruh, și eu mă așteptam la gagici pe istorie dar mi-am luat m**e de la viață.
Gen fix pe istorie să nu fie fete? Acum sunt un depresiv care habar nu are ce să mai facă, poate mă vrea Dumnezeu călugăr habar nu am.... |
|
Posted 30 November 2019 - 02:20

Bruh, și eu mă așteptam la gagici pe istorie dar mi-am luat m**e de la viață. Gen fix pe istorie să nu fie fete? Acum sunt un depresiv care habar nu are ce să mai facă, poate mă vrea Dumnezeu călugăr habar nu am.... ![]() |
Posted 30 November 2019 - 02:25

Nope, teologia o fac că se mai leagă cu istoria și de ce nu
|
Posted 30 November 2019 - 02:30

mergi la drept,se leaga cu istoria si gasesti si gagici
|
Posted 30 November 2019 - 02:34

|
Posted 30 November 2019 - 06:26

Ti-o spun din experienta, pentru ca am terminat o facultate cu profil umanist (limbi straine), si de acelasi lucru m-am lovit si eu. Axeaza-te sa inveti cat mai bine istorie, daca asta iti place cu adevarat. Pe langa, poti sa explorezi alte lucruri care ti-ar placea, si pe care ai putea sa le imbini cu ceea ce studiezi tu, pentru ca esti inca tanar, esti primul an si nu esti nici macar copt in ceea ce priveste viata de student si oportunitatile pe care ti le ofera.
Desi pare un domeniu mort istoria, nu este, de fapt niciun domeniu nu este daca ai putina ambitie si idei originale (nu ma refer la reinventat istoria). Incearca sa pui cat mai multe intrebari profesorilor, sa mergi la conferinte/intalniri inca din primul an, ca sa iti faci o idee cam ce ti-ar placea sa faci, unde ai putea sa lucrezi, si de ce nu, sa-ti faci cateva relatii cu oameni importanti din domeniu. Iar daca esti o persoana deschisa si fara inhibitii in a vorbi liber/in fata cuiva, esti deja cu un pas in fata altora. Nu te ajuta cu nimic sa ai "ceva la CV", indiferent ca e o diploma de la Istorie sau Teologie, pentru ca joburile care conteaza cu adevarat nu se scot pe piata, si se ofera celor care ies in evidenta prin ceea ce stiu, nu doar pentru ca au terminat o facultate si au venit la un interviu sa faca prezenta. Cum ti-am spus si mai sus, incearca sa te faci remarcat, du-te la cat mai multe evenimente, ca lumea sa inceapa sa fie constienta de prezenta ta. |
Posted 30 November 2019 - 09:51

Eu, cetatean cinstit, platitor de taxe si impozite platesc scolarizarea celor de la asemenea "specializari".
Cu inca putin ghinion, trebuie sa o fac de 2 ori? Odata la istorie si apoi la teologie?? Pacat, mare pacat. |
Posted 30 November 2019 - 11:50

Nu mă pricep la științe exacte. Urmez facultatea de istorie și voiam și Teologia de la anu, dar aia e 4 ani... Teologia alta pierdere de vreme. Numarul parohiilor este fix cu tot mai putin enoriasi. Situatia o sa se agraveze, pa masura scaderii populatiei si prin renuntarea la religie. Decat sa faci curul gras la niste boraturi de profesori universitari care manca paine dulce (vezi ce salarii au) mai bine deschide o afacere sau lucreaza ceva |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users