Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Omul a apărut in Europa (Germania) iar nu in Africa

- - - - -
  • Please log in to reply
54 replies to this topic

#37
C8H11NO2

C8H11NO2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 528
  • Înscris: 05.07.2019
e uimitor cum omu crede ca ne tragem din Africa... si Africa e cea mai involuata parte a globului. cel mai mic iq medie de pe glob...etc...

mi se pare uluitor ca ne tragem din prostie.

#38
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,551
  • Înscris: 07.02.2003
Asa spun dovezile :)

#39
C8H11NO2

C8H11NO2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 528
  • Înscris: 05.07.2019

View Postandreic, on 14 ianuarie 2020 - 16:43, said:

Asa spun dovezile Posted Image

nu inteleg… adica imi da cu virgula chestia asta.

in sensul… daca de acolo a plecat specia… cum se face ca Africa e cea mai saraca , involuata parte a lumii? adica au avut un head start. continentul are resurse immense...

de ce au ajuns alte parti ale lumii mai sus? la cel mai de baza nivel intreb… adica… de ce nu s a nascut Einstein acolo? sau tesla? cum de au evoluat britanicii?

tre sa fie ceva. nu poate sa fie coincidenta. tre sa fie un motiv pt care britanicii au sclavagit Africa SI NU INVERS. ca daca erau evoluati africanii si ei faceau la fel. 100%. insa astia mergeau cu vapoare mari si aia din Africa erau la nivelul de cave man.

prin o minune/noroc?!  e posibil ca rasele speciei sa vina de la rase de maimuta diferite? dar sa fie 99.99% la fel pt ca toate is maimute? gen... ai maimute mai inchise la culoare… alte maimute mai albe , altele portocalii… altele cenusii???

culoarea pielii nu cred ca are nici o legatura cu clima. si nici faptul ca fiecare rasa in parte are trasaturi fizice generale similare. nu are cum sa faca clima asa ceva. india si china is vecine si de cand e lumea india au fost oamei maro , china galbeni cu trasaturi aparte la ochi. adica… daca erau aceiasi specie de maimuta in zona aia , erau toti la fel acum….



eu cred ca a existat o anumita specie de maimuta peste tot pe glob , insa cu variatii locale (zeci de mii de ani probabil) si pt ca fiecare din rasele de maimute avea trasaturi diferite , insa genetic erau similare , din astea au evoluat oamenii. si din fiecare rasa de maimuta a aparut o rasa de om...

#40
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008
Rasele umane actuale nu au legatura directa cu o continuitate evolutiva ci mai degraba cu un model al extinctiilor umane ciclice.

Fiecare rasa este o rasa pura ori aproape pura din simplul motiv ca descinde dintr-un singur grup cosangvin mic fiecare rasa in parte si care a gasit in fata continente pustite din cauza unor pandemii de tipul Zika, rabie, samd.

Nu stim exact cum arata rasa originala, dar putem banui ca era cu parul asemenea europenilor adica de la par drept la cret, pielea era probabil cafeniu deschis ori brun deschis ceva intre indieni si boshimanii san, statura medie, iar trasaturile faciale erau similare europenilor inclusiv forma ochilor, buzele, barbia, fruntea, etc.

Stramosii euro-indo-chinezilor nu sunt africanii de astazi desi africanii au asimilat populatiile africane ancestrale si de aceea au variabilitatea genetica cea mai mare.

Actualii africani bantoizi au aparut in Africa si au ocupat-o in Evul Mediu, inducand tuturor populatilor africane anterioare gena dominanta a parului cret-african, de aceea nu exista astazi africani cu parul drept, dar totusi indo-euro-chinezii au parul drept, deoarece pe atunci africanii aveau parul drept, pielea deschisa la culoare si trasaturi variate.

Populatia san si o parte dintre pigmei sunt ultimele populatii africane ante-bantoide, dar si ele destul de mixate cu bantoizii.

Pigmeii seamana mult cu melanezienii, in timp ce populatia san seamana mult cu chinezii.

Rasa asiatica pare o relicva a unui grup uman cosangvin care a supravietuit sindromului Down.

Rasa bantoida-africana pare o relicva a unui grup cosangvin care a supravietuit altor boli genetice grave si anume gigantismul, acromegalia, prognatismul facial si boala Andersen ce da pielii culoarea bruna si brun-inchis.

Rasa australiana pare a provenii din oameni care au stabilizat trasaturi somatice denisovano-neanderthaliene.

Rasa alba pare sa fi suferit de gigantism si acromegalie si leucoza, adică albirea pielii, dar nu albinism ori poate chiar si albinism.

Pigmeii si asiaticii este posibil sa fi supravietuit diferitelor forme de nanism.



Cu privire la supraoamenii britanici, totul a stat in conjunctura de moment, un moment istoric in care populatia se inmultise foarte mult in NV-Europei si manufacturile luasera avant, exista mecanizarea bazata pe forta apei si animalelor, aveau nevoie de carbune caci terminasera padurile, ... au descoperit carbune mult, la inceput l-au folosit pentru incalzire, apoi presiunea demografica, geopolitica si economica i-a determinat sa puna in practica pistonul cu abur, mai ales ca descoperisera si rezerve mari de minereu de fier.

Un alt plus al epocii a fost si migratia umana masiva spre noile colonii de peste mari, asa ca oamenii trebuiau inlocuiti cu o alta forta mecanică pentru a asigura supravietuirea si ridicarea familiei regale britanice.

Attached Files



#41
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008
Exemple de leucism iar nu albinism:

Attached Files



#42
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008
Craniul de aborigen fata de neandertal comparate cu craniul de european.

Attached Files



#43
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008
craniu de aborigen si de neandertal

Attached Files



#44
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,540
  • Înscris: 15.06.2004
Un articol nou:
https://adevarul.ro/...8ff3/index.html

#45
C8H11NO2

C8H11NO2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 528
  • Înscris: 05.07.2019
in realitate , daca orice om de stiinta spune adevarul pe tema asta , se ajunge la razboi. instant. sa spui unei rase ca e inferioara la creier fata de alta...

in momentul de fata , evreii albi tiind sa fie cei mai destepti , urmati de rasa asiatica , gen china , japonia, apoi rasa alba , urmati de rasa  celor din oriental mijlociu , apoi rasa Indiana/pakistaneza , dupa mixul dintre latini si aborigenii din America de sud , urmati de rasa neagra si pe ultimul loc aborigenii din Australia.

cam asa sta treaba in medie ca si inteligenta.

si asta se reflecta in mod direct in realitatea de azi. la nivelul de trai si la nivelul de dezvoltare.

de aia imi pare f greu de crezut ca omul a aparut in Africa. adica , nu aveau motiv sa emigreze. Africa e plina de resurse , pamant fertile , etc. la cati oameni erau atunci la inceput , nu aveau motiv sa plece. si in nici un caz nu erau atat de multi incat ocupe toata Africa.

eu cred ca omul a aparut undeva in nordul europei , ORI undeva in Peru din ziua de azi.  Ori au aparut variante de oameni diferite PUTIN in diferite parti ale globului. Ceea ce mi se pare mai plauzibil.

Mai in detaliu , a fost 1 specie 2 3 4 de maimute care au evoluat si s au imperecheat pana au ramas la homo sapiens. insa maimutele astea au emigrat peste tot pe glob si au evoluat putin diferit , adica rase diferite din aceaiasi samanta.

#46
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008
Fiecare specie umana avea rase, asadar rasele actuale nu provin direct din maimute ci au ca intermediar inca vreo 5-6 specii secundare, in plus rasele actuale au un stramos comun tot Homo sapiens recens similar indienilor fie populatiei San /boshimana.

Cat priveste superioritatea, priveste doar civilizatia egipteana si cea kushana/sudaneza, pe cand europenii si chinezii inca traiau in colibe si plimbau oile.

Edited by Infinitty, 05 March 2020 - 06:21.


#47
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,551
  • Înscris: 07.02.2003

View PostC8H11NO2, on 27 ianuarie 2020 - 22:03, said:

nu inteleg… adica imi da cu virgula chestia asta.
Se poate dar ADN-ul nu minte.

View PostC8H11NO2, on 27 ianuarie 2020 - 22:03, said:

in sensul… daca de acolo a plecat specia… cum se face ca Africa e cea mai saraca
Nu are legatura originea cu performanta actuala a somo sapiens modern din acelasi spatiu geografic.

View PostC8H11NO2, on 26 februarie 2020 - 22:07, said:

de aia imi pare f greu de crezut ca omul a aparut in Africa. adica , nu aveau motiv sa emigreze.
Migratia se face din foarte multe motive printre care si dorinta de a cunoaste ce este dincolo samd... iar ce e acum in Africa nu are legatura cu ce era acu 300000 ani sa zicem...

View PostInfinitty, on 05 martie 2020 - 06:15, said:

Fiecare specie umana avea rase, asadar rasele actuale nu provin direct din maimute
Speciile sunt una, variatiunile pigmentare sau biologice ori etnice altceva dar tot Sapiens este... rasele ca idee sunt constructuri sociale ce eticheteaza diferentele intre grupuri etnice, deci terminati cu rasismul Posted Image (sarcasm)
Sunt 2 specii de homo Sapiens, arhaic si modern... restul nu sunt Sapiens, sunt umanoizi intermediari si sunt vreo 15 specii inclusiv unele pitice dar si mai mari.
Cautati info in "Origin of human species" sau http://humanorigins....human-evolution

Edited by andreic, 05 March 2020 - 10:51.


#48
H6D-100c

H6D-100c

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,482
  • Înscris: 27.01.2017

View PostLORELYAN, on 22 decembrie 2019 - 17:29, said:

Antichitatea nu are nicio mentiune despre fosile de dinozauri.
Nu ca nu s-ar fi sapat prin diverse locuri intru construirea templelor lor !
Dupa care, aproape dupa doua milenii, a aparut teoria ....hop-topa (mai corect hocus-pocus) a existentei dinozaurilor, goana dupa fosile si marele fals chinezesc admirat astazi in oricare muzeu, respectiv reproduceri "cica" ale fosilelor originale !

Aidoma si cu oamenii !

Dupa ce teoria darwin-ista s-a impotmolit in smoala negroida a presupusilor primii humanoizi , ulterior epilati/depilati/spalati si albiti de razele soarelui in functie de latitudine, acelasi hocus-pocus a generat o cautare ulterioara furibunda a fosilelor care sa-i dovedeasca veridicitatea.

"Europa (Germania) iar nu in Africa" ...a cata oara se dovedeste incorectitudinea unei teorii menite sa indoctrineze ?

De buna seama, Pliniu cel Batran si nepotul sau, n-or fi gasit nici o fosila pe atunci, desi au descris cu lux de amanunte,pana la ultima soparla si ultima buruiana din Europa(...).

#49
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008

O alta maimuta fosila bipeda descoperita in Ungaria.

https://www.google.c.../3441568817145/


https://en.m.wikiped...ki/Rudapithecus



#50
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005

View PostInfinitty, on 05 martie 2020 - 06:15, said:

Cat priveste superioritatea, priveste doar civilizatia egipteana si cea kushana/sudaneza, pe cand europenii si chinezii inca traiau in colibe si plimbau oile.

Clima a fost factorul care a influențat evoluția oamenilor mai presus decât orice altceva.

Înainte de civilizația egipteană aproape toată Sahara era înverzită.   Oamenii au prosperat acolo timp de mii de ani.   În acest timp,  mai mult de jumătate din Europa era aproape veșnic acoperită de zăpezi.  Triburile au tot coborât spre sud atunci când se făcea frig,  când veneau perioade reci, apoi iar urcau spre nord când clima se încălzea. Nu se poate vorbi despre o civilizație de sine stătătoare veșnică într-un loc. Atunci când clima s-a încălzit,  ghețarii din nord au început să se topească,  iar Sahara să devină aridă. Milioane de oameni (un număr imens pentru acei ani) au plecat spre locuri unde aveau condiții de trai,  iar Nilul a fost acel liant care a unit (de nevoie) civilizații diferite,  adunate de pe o suprafață egală cu cea a Europei.   Acel melange civilizațional a dus la ”explozia” civilizației egiptene.   

Decăderea Egiptului a fost cauzată de același fenomen care a dus la formarea sa.   Încălzirea climei a pus populațiile rămase în nordul Africii la un efort de adaptare mult prea mare pentru a performa.

În schimb,  climatul temperat,  cu 4 anotimpuri,   a pus Europa o poziție de supremație. Așa se dezvoltă Grecia antică,  Imperiul Roman,  triburile germanice din nord se stabilizează și încep să acumuleze putere.    Totul datorită climei.   Sau,  mă rog,  aproape totul.  

Într-o lume bazată pe recoltele anuale,  clima însemna viață sau moarte. Trei recolte (3 ani) de climă nefavorabilă puteau să extermine o civilizație.  Să o ducă la dispariție,  sau să o atomizeze.

Acum 8000 - 7000 de ani  pe valea Dunării urcau populații întregi.   Găseau un loc și se stabileau acolo,  trecând de la stadiul de vânător culegător înspre stabil.  
Prima așezare stabilă din istoria omenirii se găsește puțin mai sus de Porțile de Fier I,  la Lepenski Vir.

Unde a apărut omul?
În Africa?  În Europa?   În Asia?  
Greu de spus.  Și greu de cercetat,  pentru că pacostea CP sperie nu doar cercetătorii,  dar,  mai ales finanțatorii.

Acum, pe bune,  vedeți vreun institut european sau american să aibă curajul a finanța niște cercetări serioase din care să rezulte că vâna vine de prin Germania,  nu din Africa?
Și că omul a devenit negru ca urmare a vieții sub soare puternic?   Și că inițial a fost alb,  provenit dintr-un climat moderat,  unde nu se justifica excesul de melanină? Părerea mea este că chiar dacă ar găsi dovezi științifice irefutabile,  le-ar trece sub tăcere.

Așa că ...   Posted Image

Edited by tomaso, 27 April 2020 - 22:48.


#51
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008
Da, ai dreptate, clima a variat foarte mult in timp, de exemplu avem interglaciarul Wurm-Eem in urma cu doar cateva zeci de milenii in urma pe cand Scandinavia era insula si plina de tei si aluni.

Cu ceva timp mai in spate poate chiar sub 1 milion de ani in Groenlanda existau dafini si palmieri.

Nu stiu cum explica savantii pielea deschisa a boshimanilor San?!

Nici parul cret african nu a fost explica, desi la africani este genetic dominant, dar la aborigenii australieni si chiar la melanezieni si papuasi el este recesiv.

#52
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008
Parul cret african si pielea alba par a fi trasaturi extrem de recente imprumutate de populatia bantu din Africa ecuatoriala de vest care in neolitic a cucerit continentul.

Cel putin pielea neagra pare a fi o trasatura imprumutata de la acesti bantoizi cel putin in Africa.

Populatia San este cea mai veche, asadar in Africa trebuie sa fi existat o diversitate somatica mai mare decat in prezent.

Bantu par a fi o combinatie de San plus ceva populatie neagra probabil indo-dravidiana ori malaeziano-melaneziana.

De asemenea Africa erei glaciare era un continent cu o clima variata mai mult temperata decat tropicala.



#53
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008
Parul drept este primordial adica cel mai vechi, deoarece este recesiv, adica parul cret african il inlocuieste intotdeauna.

Culoarea pielii se explica usor prin Leucism, ceea ce nu este o boala precum Albinismul.

Leucismul este o variatie normala de la primate la toate mamiferele si nu tine de clima.

Primatele au toate culorile pielii in acelasi areal african, asiatic ori american.

#54
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008
Bonobo sunt negrii, in timp ce cimpanzeii sunt albi-galbeni.

Gibonii de toate culorile, babuinii idem.

Ce ii separa pe babuinii albi de cei negrii, ambele varietati traind in Africa in aceleasi regiuni!?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate