![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Tracar
Last Updated: Nov 24 2019 11:35, Started by
dagobar
, Nov 24 2019 11:35
·
0

Posted 24 November 2019 - 11:35

Salut all
Link: https://www.traccar.org/ Folosesc de ceva timp Traccar si sunt interesat sa fac schimb de experienta cu alti administratori care folosesc in productie acesta solutie in principal pentru Romania. Ma intereseaza: 1. Unde gasesc link-uri cu POI in format KML specifice numai pentru Romania ex. cu locatiile statiilor de combustibili per marca, orar, date contact, e.t.c. Va rog sa nu-mi precizati linkuri cu POI-uri generale, nesortate, in alte formate nesuportate de traccar... pot sa le gasesc si eu pe google cu search ![]() 2. Ce dispozitive hardware folositi ex. ultimul testat de mine este cu alimentare prin OBD2, din pacate nu suporta nici un protocol OBD2 pentru monitorizare. Mersi. Am scris gresit "Tracar" trebuia sa fie "Traccar"... din pacate soft-ul nu ma lasa sa editez titlul... poate un moderator face corectarea. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users