Cine va fi noul antrenor al echipei nationale de fotbal a Romaniei ?
Last Updated: Nov 28 2019 08:51, Started by
marshall54
, Nov 22 2019 07:22
·
0

Posted 22 November 2019 - 07:22

Cine va fi noul antrenor al echipei nationale de fotbal a Romaniei ?
Mentionati doar trei nume de posibili antrenori ai echipei nationale a Romaniei. -Marius Sumudica -Gheorghe Hagi -Mirel Radoi |
Posted 22 November 2019 - 08:14

De s-ar desfiinta pt. vreo 10 ani! Cred ca azi ne chinuim sa-i batem pana si pe aia din Insula Pastelui.
|
Posted 22 November 2019 - 08:16

Dupa experienta Daum, nu cred ca e o idee buna.
Radoi inca nu e pregatit , Hagi nu e antrenor... Sumudica imi place. Rednic de asemenea - desi are un caracter care ii da si porecla, la nationala cred ca ar face treaba buna. Si desigur Petrecu - dar nu il lasa CFR-ul sa plece. |
Posted 22 November 2019 - 08:33

De ce nu aduc unu d-afara?
Buna idee,chiar excelenta,nu m-am gandit la asta...dar cine sa fie ?!...un antrenor strain care este liber de contract ! Si antrenorului sa-i punem clauza ca,daca nu ne calificam la campionatul mondial de fotbal,nu i se va plati o jumatate de contract, un contract de,sa zicem 1 000 000 de euro pe an... Ideea ta Tsunnami,este de luat serios in calcul...ma gandesc ca aducerea unui antrenor strain ar mai opri apetenta alor nostri de a-si aduce la nationala copiii (copii prietenilor,copii rudelor,copii nasilor,copii finilor,copii cunoscutilor), sau jucatorii diferitilor oameni din fotbal...relatii,cunostinte,prieteni. Ramane sa vedem ce antrenori sunt dispusi sa vina...desigur unul valoros... Din pacate lotul de jucatori ai echipei nationale duce lipsa de jucatori valorosi...ma refer,gandindu-ma la nivelul cel mai inalt,desigur...dar asta este...pe astia ii avem,cu astia jucam....dar sa fie luati la lot,numai cei mai buni...inclusiv cei din campionatul intern...sa ma mai lase ca ,,aducem la nationala numai jucatorii ce joaca afara''...este o prostie,avem jucatori buni si in campionatul intern...sau alta idee proasta...,,nu aducem jucatori pentru ca joaca in campionate indepartate'',gen Mitrita (pai asta daca ar avea cine sa-i paseze in marginea careului,iti da gol,asta este fotbalist 100%)... Acum...nu avem mijloc..nu avem aparare...doar in atac mai miscam,dar cine sa controleze mijlocul si sa paseze decisiv la un atacant ! |
Posted 22 November 2019 - 08:55

Din cei înșirați acolo doar Hagi are autoritate și se pricepe cât de cât, ceilalți sunt niște glume. De unul ca Hagi are nevoie naționala, să urle la adormiții ăia și dacă se poate să le aplice și niște corecții fizice.
![]() Edited by sandel1, 22 November 2019 - 08:58. |
Posted 22 November 2019 - 09:43

Am gasit doi antrenori care ar fi buni pentru nationala si ar fi multumiti cu o oferta rezonabila (1 000 000 pe an...desigur,contract pe doi ani 2020 (250 000 euro) si 2021 (1 750 000 euro...daca sunt sanse reale de calificare...iar in caz de necalificare sa primeasca numai 50% din contract :
1- CONSTANTIN GALCA 2- LADISLAU BOLONI Edited by marshall54, 22 November 2019 - 09:43. |
|
Posted 22 November 2019 - 09:58

eu cred ca vine unul la care nu ne gandim, vreo pleasca cum a fost si cu Daum..Rednic, ceva de genul..astia din 2014 de cand sunt la FRF nu au bunghit niciun selectioner pana acum..ceva imi spune ca nu vor incepe nici de acum incolo..
|
Posted 22 November 2019 - 10:05

Dupa experienta Daum, nu cred ca e o idee buna. Ce-au făcut ăștia e "crimă de lezmajestate" la adresa tricolorului. Pușlamale fără talent și viitor. https://adevarul.ro/...1d02/index.html Edited by ursamajor, 22 November 2019 - 10:07. |
Posted 22 November 2019 - 10:41

si cate injuraturi si-a luat Piturca
cam printre cei mai buni antrenori,rezultatele conteaza |
Posted 22 November 2019 - 10:47

La ce lot este doar Nana Falemi sau poate Luțu să facă ceva.😂
|
Posted 22 November 2019 - 10:52

Rădoi pentru campania CM 2022, dar văd pentru baraj un antrenor de tipul Rednic.
|
|
Posted 22 November 2019 - 11:09

daum a si zis la un moment ca asta e echipa, mai bine de atat nu se poate....pana la urma jucatorul e ala care e in teren...
|
Posted 22 November 2019 - 11:18

NU avem mentalitate de invingator, iar asta e cel mai greu de adus in timp scurt...unul ca Radoi, Sumudica, Rednic sau chiar (Razvan) Lucescu poate ...
|
Posted 22 November 2019 - 11:31

Nu conteaza antrenorul, ci echipa ! Cand echipa e formata din cozi de topor nu te poti astepta la rezultate.
Poa sa vina si Mourinho cu toata familia, n-are cu cine ! |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users