Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over
 Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...
 Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...

De unde cumparati suspensii / gar...

[UNDE] Reconditionare obiecte lemn

Infiltratii casa noua
 sugestie usa interior

ANAF si plata la selfpay

Imprimanta ciss rezista perioade ...

Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...
 

Abonati Tidal ?

- - - - -
  • Please log in to reply
576 replies to this topic

#19
tatalor51

tatalor51

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,316
  • Înscris: 01.01.2014
Am si Spotify Premium ai Tidal HI-Fi (free, inca), diferenta de calitate e infima. Posibil pe sisteme high end sa fie detectabil dar pe FiiO K3 + ATH-MSR7 sau Philips Fidelio X2HR cum am eu sunt absolut convins ca n-as face diferenta la un blind test. Si sunt destul de sigur ca nici cei care au comentat mai sus :)

Ia ce iti place ca interfata, sugestii and so on.

Edited by tatalor51, 23 November 2019 - 20:17.


#20
MCristian2k

MCristian2k

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 129
  • Înscris: 27.03.2018
pai eu nu vb de jucarele gen chinezariile de la fiio... vb de un sistem boxe plus amp. tu spui ca daca pui benzina de calitate superioara in trabant, nu simti diferenta. este si normal, fara suparare :)

#21
Reactor2015

Reactor2015

    ReMember

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,692
  • Înscris: 06.01.2015
Fiio nu sunt jucărele ;)

#22
tatalor51

tatalor51

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,316
  • Înscris: 01.01.2014

 MCristian2k, on 26 noiembrie 2019 - 09:11, said:

pai eu nu vb de jucarele gen chinezariile de la fiio... vb de un sistem boxe plus amp. tu spui ca daca pui benzina de calitate superioara in trabant, nu simti diferenta. este si normal, fara suparare :)
Omul foloseste HD 569 + FiiO Q1. N-o sa simta absolut nicio diferenta intre Tidal HiFi si Spotify Premium. Nu stiu despre ce sistem cu boxe si amp vorbesti tu si cui te adresezi. Si chiar si la boxe cu amp, diferenta aia se simte cand discutam de ordinul miilor se euro. Poate.

Si FiiO, fara sa fie high end, au un raport pret/calitate excelent, produse bune,  serviciu clienti peste medie.

Fara suparare.

#23
bibiaudiofil

bibiaudiofil

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 2,644
  • Înscris: 06.02.2011
pentru cine este interesat de un adevarat serviciu de streaming loseless cu muzica clasica ( taguri si structura cum ar fi trebuit sa fie, orientata pe compozitor / lucrare / interpretari ) va recomand idagio, de curand disponibil in Romania, abonamentul este circa 20 lei/luna


https://www.idagio.com/

Attached Files



#24
IrishRiver

IrishRiver

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,470
  • Înscris: 30.01.2014
Stiam de el dar pretul de 10 euro si fiind de nisa m-a facut sa-l evit.
La 20 lei pe luna pare ok acum.

#25
Darkman77

Darkman77

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 107
  • Înscris: 20.08.2015

 Azzalis, on 21 noiembrie 2019 - 15:12, said:

Sunt utilizator Tidal Hi-Fi (39.99 RON/luna). Am folosit si Spotify Premium in paralel pt 3 luni (era oferta 1 euro pt primele 3 luni) dar diferenta de calitate in favoarea Tidal e uriasa, in opinia mea (oricum comparatia nu e corecta, intrucat Spotify Premium ofera 320kbps, in timp ce Tidal Hi-Fi pleaca de la 1411kbps, in teorie, cel putin). In ceea ce priveste catalogul, tot Tidal sta mai bine la nr de melodii (zic publicatiile de profil). Subscriu la faptul ca muzica romaneasca este destul de slab reprezentata.

https://www.whathifi...which-is-better

Salut Azzalis, dar ce sistem super "rezolving" de audio ai tu de auzi o diferenta de calitate uriasa ? Nu ma refer aici la specificatii tehnice pe hartie ca acolo orice bitrate mai mare pare mai impresionant. Ma refer strict la ce auzi tu cu urechiile tale.  Eu sunt pasionat de Audio de cand am fost "infectat" de virusul asta pe la 17 ani in strainatate, unde am trait pana la 30 de ani ai mei ( acum am 40 ) deci de vreo 23 de ani urmaresc tot ce se misca in lumea audio/stereo/surround si am avut niste set-up uri destul de impresionante. Desi mai am si amplificatoare stereo dedicate, m-am intors la AV Receivere pentru Dolby Atmos si am pentru moment 2 Marantz-uri SR7012/SR8015 care nu sunt nici cele mai bune variante pentru ascultare in stereo, dar nici atat de slabe cat unor Audiofili ar vrea sa crezi fata de Amplificatoare Stereo care costa o avere.  Nu am loc pentru 2 set-up uri separate in sufragerie si nici nu mai vreau asa ceva, ca mai trebuie si trait acolo.  Cu 9 Boxe si 2 Sub-woofere eu zic ca cam ajunge ( si Nevasta este de acord).

Ca si boxe am un set super decent de la brandul Nemtesc Teufel, am avut si boxe(mult) mai scumpe ( si putin mai performante) dar nu ma mai indatorez pentru HI-Fi si am ajuns la concluzia ca Teufel ofera un pret/calitate optim pentru dorintele mele si un mix intre surround/stereo.

Desi nu ma mai considar un Audiofil inrait ( doresc sa savurez muzica si nu sa ma mai ocup de ce component suna mai bine decat altu) am fost destul de dezamagit cand s-au anuntat primele servicii de streaming, ca nu consideram ca MP3 ar trebui sa devina noul(desi vechi) standard pentru a savura muzica.  Am zis totusi sa incerc un abonament Spotify fiind relativ ieftin.  Ambele receivere au Spotify Connect si pot spune ca am fost foarte placut impresionat de la bun inceput cu performanta lor.  Nu am mai stat sa compar CD-uri cu Spotify Premium, dar muzica prin Spotify ma satisfacea, imi punea sangele in miscare si asta conteaza pana la urma cel mai mult.

Intre timp Tidal ofera abonamente Hi-Fi care au 16bit44.1Khz ca si quality ceea ce este egal cu RedBook CD. deci intre cele si un CD n-ar trebui sa existe nici-o diferenta. Acum de black friday au oferta de 3.99 Ron/4 luni. Asa ca am zis hai sa incercam si Tidal.  N-am stat sa fac comparatii A/B cu CD-uri pe care le detin fata de stream-urile Tidal de 16/44.1, dar am facut comparatii directe prin HEOS pe Marantz-urile mele  intre Spotify Connect si Tidal Hi-FI prin HEOS.  Am auzit diferente dar evidente ? Nicicum. Nu mai am urechiile pe care le aveam la 20 de ani ( e normal si natural ca auzul ti se deterioreaza in timp) , dar sunt antrenat sa ascult critic la piese cu o atentie pentru micro-detalii.

Eram pregatit sa fiu uimit de calitatea superioara RedBook prin Tidal, dar .. nu m-a dat pe spate. Sunt diferente foarte mici de soundstage, uneori am avut impresia ca Tidal ar avea un soundstage foarte usor mai expandat, dar la Spotify mi s-a parut ca suna usor mai bine datorita soundstage-ului mai forward/mai agresiv putin.  Astea sunt insa concluzii subiective dar ideea este ca ma pot bucura de muzica prin ambele platforme, iar atunci castiga Spotify cu un app superior si ca Spotify connect merge cu foarte multe aparate, iar pentru Tidal ai nevoie de aplicatii precum HEOS sau ce aplicatie de streaming ar oferii device-ul tau. Asta ingreuneaza grav operatiuniile de cautare /redare ca trebuie facut toate astea prin aplicatia respectiva.  Si tidal ofera Tidal Connect dar este disponibil doar pentru niste brand-uri de Nisa precum Cambridge Audio/Arcam etc.

Acum o sa zici.. da.. dar Tidal ofera si MASTER quality prin codec proprietar MQA. Am citit mult si bine despre MQA si inca nu sunt hotarat daca e ceva bun sau rau, precum multi experti din domeniul Audio. In teorie este ceva Lossy, desi unii spun ca partea lossy este abia peste 45Khz in domeniul inaudibil. Eu imi facusem Abonamentul de trial tidal Hi-Fi culmea, ca sa vad despre ce este vorba cu MQA, ca apoi sa aflu ca pentru a decoda MQA ai nevoie de aparatura compatibila deoarece se platesc licente pentru MQA, si nu este nicicum gratuit ca la FLAC ( Free Lossless Audio Codec) prin urmare, daca tu redai un Master prin Tidal iar aparatul tau nu stie sa citeasca MQA, defaulteaza la 16bits/44.1 Khz, deci tot cam ca si Redbook CD.  Sincer ultimul lucru pe care as vrea sa-l fac este sa cumper ALT device doar ca sa pot decoda MQA ca sa vad daca aud diferente fata de RedBook CD quality).  Am citit insa parerile multor experti pe care ii respect si care vorbesc din experientele lor ca nu prea aud mare diferenta intre 16 bit /44.1 si MQA, Iar ei au sisteme mult mai "rezolving" adica daca ar fi diferente sistemele lor clar ar fi trebuit sa le redea.  Fondatorul PS Audio care face DAC-uri cu MQA a zis ca nu este fan MQA, fiind un format lossy, chiar daca este dezvoltat de un prieten de al lui.  A zis ca daca MQA arunca doar informatii peste 45khz, atunci el de ce aude ca ceva se pierde in rezultatul final fata de FLAC 24/192 khz ?  Chiar si asa, ei ofera totusi MQA in DAC-urile lor, ca asa cere piata...

Am fost de mic fan al (atunci doar disponibl ca si revista scumpicica) What-HiFi, si au avut o perioada in care au fost foarte obiectivi, scriau review-uri de incredere.  Am observat de al lungul timpului insa cum au devenit niste c*rv* al capitalismului si cum si-au vandut sufletul diavoluiu pentru niste bani in plus. Nu ii mai considar de loc obiectivi, sunt cateva branduri la ei care orice ar face, tot 5 stele primesc, iar altele care nu vor lua nici-o data peste 3/4 stele. Un reviewer bun este mereu Obiectiv si nu ca ei.  Claim-ul lor ca Tidal suna mai bine decat Qobuz  care ofera FLAC 24/192 LOSSLESS fata de 24/96 MQA Lossy la Tidal este deja pe hartie absurd.   Ceea ce se stie la MQA prin Tidal este ca sunt mastered cu 10-12 DB peste celalalte servicii, asa ca fara sa umblii la controlul de volum suna mai voluminos.   Se stie de foarte mult timp ca daca vrei ca ceva sa para mai calitativ, atunci cresti volumul.

A devenit deja un post foarte lung, dar pot spune ca diferentele sunt mult, mult mai mici decat diferentele "Imense" pe care unii sustin ca le aud, si acele diferente mici se aud doar pe aparatura de super calitate, nicicum niste casti sub 300 de euro.  Cei care sustin ca aud diferente imense cand volumul este controlat sunt convins ca s-ar face mega de rusine in teste Blind in care nu stiu prin ce streaming service ascult aceeasi piesa.

Prin urmare eu as alege serviciul de streaming care functioneaza cel mai bine si intuitiv si acela pentru moment este, Surpriza dar nu prea, Spotify.

Eu o sa mai experimentez pana expira acest abonament Trial Tidal Hi-Fi dar sunt ferm convins ca n-as platii 40 de Ron pe luna pentru avantaje mai mult teoretice pentru mine cel putin cand am Spotify Premium Duo ( pentru mine si nevasta) pentru care platesc 6,50 euro pe luna.

In ziua de azi unde avem banda cacalau nu vad de ce ar trebui ca fisiere lossless sa fie encodate lossy prin MQA ca sa le faci mai mici.
O sa fiu interesat sa incerc si Qobuz cand se va putea ca acolo primesti fisiere 24/192 FLAC care sunt compatibile cu orice device deci pentru care nu este nevoie de nici o licenta/device in plus.

Edited by Darkman77, 24 November 2020 - 13:27.


#26
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,002
  • Înscris: 16.07.2015

 Darkman77, on 24 noiembrie 2020 - 13:14, said:



Salut Azzalis, dar ce sistem super "rezolving" de audio ai tu de auzi o diferenta de calitate uriasa ? Nu ma refer aici la specificatii tehnice pe hartie ca acolo orice bitrate mai mare pare mai impresionant. Ma refer strict la ce auzi tu cu urechiile tale.  Eu sunt pasionat de Audio de cand am fost "infectat" de virusul asta pe la 17 ani in strainatate, unde am trait pana la 30 de ani ai mei ( acum am 40 ) deci de vreo 23 de ani urmaresc tot ce se misca in lumea audio/stereo/surround si am avut niste set-up uri destul de impresionante. Desi mai am si amplificatoare stereo dedicate, m-am intors la AV Receivere pentru Dolby Atmos si am pentru moment 2 Marantz-uri SR7012/SR8015 care nu sunt nici cele mai bune variante pentru ascultare in stereo, dar nici atat de slabe cat unor Audiofili ar vrea sa crezi fata de Amplificatoare Stereo care costa o avere.  Nu am loc pentru 2 set-up uri separate in sufragerie si nici nu mai vreau asa ceva, ca mai trebuie si trait acolo.  Cu 9 Boxe si 2 Sub-woofere eu zic ca cam ajunge ( si Nevasta este de acord).

Ca si boxe am un set super decent de la brandul Nemtesc Teufel, am avut si boxe(mult) mai scumpe ( si putin mai performante) dar nu ma mai indatorez pentru HI-Fi si am ajuns la concluzia ca Teufel ofera un pret/calitate optim pentru dorintele mele si un mix intre surround/stereo.

Desi nu ma mai considar un Audiofil inrait ( doresc sa savurez muzica si nu sa ma mai ocup de ce component suna mai bine decat altu) am fost destul de dezamagit cand s-au anuntat primele servicii de streaming, ca nu consideram ca MP3 ar trebui sa devina noul(desi vechi) standard pentru a savura muzica.  Am zis totusi sa incerc un abonament Spotify fiind relativ ieftin.  Ambele receivere au Spotify Connect si pot spune ca am fost foarte placut impresionat de la bun inceput cu performanta lor.  Nu am mai stat sa compar CD-uri cu Spotify Premium, dar muzica prin Spotify ma satisfacea, imi punea sangele in miscare si asta conteaza pana la urma cel mai mult.

Intre timp Tidal ofera abonamente Hi-Fi care au 16bit44.1Khz ca si quality ceea ce este egal cu RedBook CD. deci intre cele si un CD n-ar trebui sa existe nici-o diferenta. Acum de black friday au oferta de 3.99 Ron/4 luni. Asa ca am zis hai sa incercam si Tidal.  N-am stat sa fac comparatii A/B cu CD-uri pe care le detin fata de stream-urile Tidal de 16/44.1, dar am facut comparatii directe prin HEOS pe Marantz-urile mele  intre Spotify Connect si Tidal Hi-FI prin HEOS.  Am auzit diferente dar evidente ? Nicicum. Nu mai am urechiile pe care le aveam la 20 de ani ( e normal si natural ca auzul ti se deterioreaza in timp) , dar sunt antrenat sa ascult critic la piese cu o atentie pentru micro-detalii.

Eram pregatit sa fiu uimit de calitatea superioara RedBook prin Tidal, dar .. nu m-a dat pe spate. Sunt diferente foarte mici de soundstage, uneori am avut impresia ca Tidal ar avea un soundstage foarte usor mai expandat, dar la Spotify mi s-a parut ca suna usor mai bine datorita soundstage-ului mai forward/mai agresiv putin.  Astea sunt insa concluzii subiective dar ideea este ca ma pot bucura de muzica prin ambele platforme, iar atunci castiga Spotify cu un app superior si ca Spotify connect merge cu foarte multe aparate, iar pentru Tidal ai nevoie de aplicatii precum HEOS sau ce aplicatie de streaming ar oferii device-ul tau. Asta ingreuneaza grav operatiuniile de cautare /redare ca trebuie facut toate astea prin aplicatia respectiva.  Si tidal ofera Tidal Connect dar este disponibil doar pentru niste brand-uri de Nisa precum Cambridge Audio/Arcam etc.

Acum o sa zici.. da.. dar Tidal ofera si MASTER quality prin codec proprietar MQA. Am citit mult si bine despre MQA si inca nu sunt hotarat daca e ceva bun sau rau, precum multi experti din domeniul Audio. In teorie este ceva Lossy, desi unii spun ca partea lossy este abia peste 45Khz in domeniul inaudibil. Eu imi facusem Abonamentul de trial tidal Hi-Fi culmea, ca sa vad despre ce este vorba cu MQA, ca apoi sa aflu ca pentru a decoda MQA ai nevoie de aparatura compatibila deoarece se platesc licente pentru MQA, si nu este nicicum gratuit ca la FLAC ( Free Lossless Audio Codec) prin urmare, daca tu redai un Master prin Tidal iar aparatul tau nu stie sa citeasca MQA, defaulteaza la 16bits/44.1 Khz, deci tot cam ca si Redbook CD.  Sincer ultimul lucru pe care as vrea sa-l fac este sa cumper ALT device doar ca sa pot decoda MQA ca sa vad daca aud diferente fata de RedBook CD quality).  Am citit insa parerile multor experti pe care ii respect si care vorbesc din experientele lor ca nu prea aud mare diferenta intre 16 bit /44.1 si MQA, Iar ei au sisteme mult mai "rezolving" adica daca ar fi diferente sistemele lor clar ar fi trebuit sa le redea.  Fondatorul PS Audio care face DAC-uri cu MQA a zis ca nu este fan MQA, fiind un format lossy, chiar daca este dezvoltat de un prieten de al lui.  A zis ca daca MQA arunca doar informatii peste 45khz, atunci el de ce aude ca ceva se pierde in rezultatul final fata de FLAC 24/192 khz ?  Chiar si asa, ei ofera totusi MQA in DAC-urile lor, ca asa cere piata...

Am fost de mic fan al (atunci doar disponibl ca si revista scumpicica) What-HiFi, si au avut o perioada in care au fost foarte obiectivi, scriau review-uri de incredere.  Am observat de al lungul timpului insa cum au devenit niste c*rv* al capitalismului si cum si-au vandut sufletul diavoluiu pentru niste bani in plus. Nu ii mai considar de loc obiectivi, sunt cateva branduri la ei care orice ar face, tot 5 stele primesc, iar altele care nu vor lua nici-o data peste 3/4 stele. Un reviewer bun este mereu Obiectiv si nu ca ei.  Claim-ul lor ca Tidal suna mai bine decat Qobuz  care ofera FLAC 24/192 LOSSLESS fata de 24/96 MQA Lossy la Tidal este deja pe hartie absurd.   Ceea ce se stie la MQA prin Tidal este ca sunt mastered cu 10-12 DB peste celalalte servicii, asa ca fara sa umblii la controlul de volum suna mai voluminos.   Se stie de foarte mult timp ca daca vrei ca ceva sa para mai calitativ, atunci cresti volumul.

A devenit deja un post foarte lung, dar pot spune ca diferentele sunt mult, mult mai mici decat diferentele "Imense" pe care unii sustin ca le aud, si acele diferente mici se aud doar pe aparatura de super calitate, nicicum niste casti sub 300 de euro.  Cei care sustin ca aud diferente imense cand volumul este controlat sunt convins ca s-ar face mega de rusine in teste Blind in care nu stiu prin ce streaming service ascult aceeasi piesa.

Prin urmare eu as alege serviciul de streaming care functioneaza cel mai bine si intuitiv si acela pentru moment este, Surpriza dar nu prea, Spotify.

Eu o sa mai experimentez pana expira acest abonament Trial Tidal Hi-Fi dar sunt ferm convins ca n-as platii 40 de Ron pe luna pentru avantaje mai mult teoretice pentru mine cel putin cand am Spotify Premium Duo ( pentru mine si nevasta) pentru care platesc 6,50 euro pe luna.

In ziua de azi unde avem banda cacalau nu vad de ce ar trebui ca fisiere lossless sa fie encodate lossy prin MQA ca sa le faci mai mici.
O sa fiu interesat sa incerc si Qobuz cand se va putea ca acolo primesti fisiere 24/192 FLAC care sunt compatibile cu orice device deci pentru care nu este nevoie de nici o licenta/device in plus.
Sunt și din ăștia obsedați de calitate audio, care ar vrea niste căști, un sistem audio, soundbar ceva etc. sa redea calitatea auditiei, de parcă ai fi acolo, fix in primele rânduri, langa scena.
Da, oferta Tidal de BF, cu 4 luni Premium, 0 Ron si 4 luni Hi-Fi, 4 Ron. Oferta e doar pt conturile noi, nu abonați existenți. Săriți.

Edited by Vlad_22, 25 November 2020 - 00:31.


#27
Reactor2015

Reactor2015

    ReMember

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,692
  • Înscris: 06.01.2015
Unde e oferta asta? Eu nu am găsit-o.

L.E. cautare cu google și s-a dus pe ea. Am făcut hifi pe 4 luni. Reminder pe telefon :D

Edited by Reactor2015, 25 November 2020 - 07:51.


#28
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,863
  • Înscris: 25.01.2007
Am primit pe mail și pentru cont vechi, e drept, nefolosit de cam an. 4 luni, hi-fi, 0 lei. Premium-ul era 1.99 lei.

#29
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,002
  • Înscris: 16.07.2015
Aici e oferta:
https://tidal.com/offers/blackfriday

A incercat cineva Tidal, pe un TV sau orice altceva, care suporta Dolby Atmos? Am instalat app pe un Philips Ambilight 2019 și am primit mesaj după logare, că TV-ul suporta Atmos, bine știam asta deja. Dar nu știu cat poți profita de tot ce poate acest standard, pe un TV, care e decent la sunet, dar nu e sistem dedicat, totusi. Observ că sunt câteva piese, in Atmos. Oricum, e mai dificil sa te bucuri de o experiență Dolby Atmos autentică, în locuința, fiindcă nici soundbar-urile, sistemele audio, TV-urile etc. certificate Atmos, nu redau chiar cum trebuie, de multe ori.

Edited by Vlad_22, 25 November 2020 - 15:01.


#30
Mr. Incredible

Mr. Incredible

    It's showtime!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,639
  • Înscris: 07.10.2005
Dolby Atmos autentic e doar cu sistem minim 5.1.2, de preferat 5.1.4 sau mai mult. Asta nu se obtine cu scule ieftine oricate sigle atmos au pe ele.

#31
IrishRiver

IrishRiver

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,470
  • Înscris: 30.01.2014
Am avut 4 luni abonament hi-fi la 8 lei (atat imi amintesc ca am dat). A expirat de prin octombrie si nu am reinnoit iar astazi am primit oferta pe mail, 4 luni premium hi fi la 4 lei.
Se pare ca este pentru toata lumea.

Edited by IrishRiver, 25 November 2020 - 15:34.


#32
Mr. Incredible

Mr. Incredible

    It's showtime!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,639
  • Înscris: 07.10.2005
Da, pentru toata lumea care nu il are activ.

#33
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,669
  • Înscris: 23.10.2006
Confirm. Am primit si eu pe mail oferta pentru un cont folosit in primavara. Dar deja am alt cont cu cele 4 luni/4 lei...
Daca le este asa de foame poate mai reduc si ei din abonament, la nivelul Spotify... Si atunci raman abonat permanent la el.

Edited by baribalu, 25 November 2020 - 15:42.


#34
IrishRiver

IrishRiver

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,470
  • Înscris: 30.01.2014
Inca o chestie.
In mail scrie, 3.99 lei.
Sub Reedem Offer scrie "You will be charged $1.99 up front."
Up front inseamna "la inceput".

3.99 acum si 1.99 $ (adica 8 lei) dupa cele 4 luni ?
Ma gandesc prea departe, asa-i ?Posted Image


Editare:////
Am dat click pe Reedem offer si ma costa 1.99 lei iar dupa 19.99 lei.

Edited by IrishRiver, 25 November 2020 - 15:50.


#35
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,863
  • Înscris: 25.01.2007
dai pe redeem, te duce intr-o pagina unde ai select your plan. alegi intre premium si hifi
premium e 1.99 lei acum, pentru 120 zile. dupa aia, 19.99 pe luna.
hi-fi  e 0 lei acum, pentru 120 zile. 39.99 lei dupa aia.

activat hi-fi, nu au luat bani de pe card. au doar o tranzactie cu 0 lei, au verificat cardul.

au cam balbait mailul, cu ce strie la steluta aia, si cu ooferta din realitate. nu pupa nici o suma cu alta, dar ma rog, esential e ca e gratis.

#36
IrishRiver

IrishRiver

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,470
  • Înscris: 30.01.2014
Ce idiot sunt, am luat-o pe aia cu 2 lei in loc sa iau hi fi.
Se poate face "upgrade" ?
Acum am citit comentariile de mai sus, of. Posted Image

////
Da, au balbait rau mail-ul.
Pe site scrie ca Premium este gratis iar Hifi costa 3.99 https://tidal.com/offers/blackfriday
Defapt, este invers, Premium costa 1.99 lei iar hifi este gratis.

Edited by IrishRiver, 25 November 2020 - 16:09.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate