![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Torn City
Last Updated: Dec 02 2021 00:47, Started by
VladBull
, Nov 19 2019 11:47
·
0

Posted 19 November 2019 - 11:47

Salut, mai joaca cineva Torn City?
Nici nu stiu exact unde sa in incadrez in forum deoarece este un Text-Based MMORPG, se poate juca pe Android sau browser. jocul este foarte compelx dupa ce ajungi la nivel mai mare, primele 1-2 saptamani este destul de boring si incet, dar dupa ce se deblocheaza anumite beneficii (factiuni,companii, zboruri, cazino, etc) incepe sa te prinda si sa nu il mai lasi. Este genul de joc pe care il joci cu anii si in care ai nevoie de rabdare si mult timp ca sa faci level/bani/respect. Sunt jucatori in factiunea mea de Romani care joaca de peste 10-14 ani. Incept cu un caracter in orasul Torn, level 1, fara statusuri si cu nimic in mana ![]() Daca vi se pare interesant sau daca deja il jucati si vreti o factiune de romani, va astept in joc si va pot ajuta cu sfaturi si pe cei noi cu bani in caz ca aveti nevoie de una alta:) Desigur, daca nu ati auzit inca de joc si vreti sa il incercati, o sa va rog sa intrati pe referall-ul meu dand click pe link-ul de mai jos si va ajut cu ce pot ![]()
Edited by Karhu, 19 November 2019 - 14:02.
|
Posted 19 November 2019 - 12:08

Daca iti place, imi zici si te ajut cu ce pot ca sa treci peste prima parte mai inceata si boring
![]() ![]() Zi frumoasa! |
Posted 19 November 2019 - 13:33

pai in primul rand, ai putea sa editezi link-ul si sa scoti referral-ul. daca vrea cineva sa-ti dea referral, ii dai link-ul pe privat. e o chestie de bun simt pe forum.
|
Posted 19 November 2019 - 19:19

pai in primul rand, ai putea sa editezi link-ul si sa scoti referral-ul. daca vrea cineva sa-ti dea referral, ii dai link-ul pe privat. e o chestie de bun simt pe forum. Salut, scuze dar nu vad de ce sa fie o chestie de bun simt sa pui fara referral. Sunt multi neatenti care o sa isi faca cont fara referral si nu o sa ii pot ajuta. Am considerat ca link-ul cu referral este cel mai ok ca sa stiu cine intra prin mine si pe cine sa ajut. Again, daca am gandit prost, scuze. dar dupa mintea mea cu sau fara referral este egal pt restul si un beneficiu pt mine ![]() Dar asa o sa fac, fara referral link. Cine vrea sa intre prin referall-ul meu si sa fie ajutat in joc cu bani si sfaturi, poate sa scrie aici inainte sa faca cont! O zi frumoasa. Edited by VladBull, 19 November 2019 - 19:23. |
Posted 06 December 2019 - 00:08

Salut, mai joaca cineva Torn City? Nici nu stiu exact unde sa in incadrez in forum deoarece este un Text-Based MMORPG, se poate juca pe Android sau browser. jocul este foarte compelx dupa ce ajungi la nivel mai mare, primele 1-2 saptamani este destul de boring si incet, dar dupa ce se deblocheaza anumite beneficii (factiuni,companii, zboruri, cazino, etc) incepe sa te prinda si sa nu il mai lasi. Este genul de joc pe care il joci cu anii si in care ai nevoie de rabdare si mult timp ca sa faci level/bani/respect. Sunt jucatori in factiunea mea de Romani care joaca de peste 10-14 ani. Incept cu un caracter in orasul Torn, level 1, fara statusuri si cu nimic in mana ![]() Daca vi se pare interesant sau daca deja il jucati si vreti o factiune de romani, va astept in joc si va pot ajuta cu sfaturi si pe cei noi cu bani in caz ca aveti nevoie de una alta:) Desigur, daca nu ati auzit inca de joc si vreti sa il incercati, o sa va rog sa intrati pe referall-ul meu dand click pe link-ul de mai jos si va ajut cu ce pot ![]() Jocul asta e ideal. |
Posted 06 December 2019 - 11:20

Posted 06 December 2019 - 11:28

Posted 06 December 2019 - 12:18

Posted 06 December 2019 - 12:55

|
Posted 06 December 2019 - 23:07

Da, este si browser based si aplicatie pe telefon.
Este text based, de aia am specificat, nu toti apreciaza astfel de jocuri. Mersi oricum de incercare. ![]() Daca mai incercati sa il instalati, va rog sa imi bagati numele la referral, ca cel de pe forum, va mai ajut daca va place jocul ![]() Edited by VladBull, 06 December 2019 - 23:09. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users