![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Parasite / Parazit (2019)
Last Updated: Jun 12 2020 08:08, Started by
iamback
, Nov 17 2019 00:11
·
0

Posted 17 November 2019 - 00:11

Un film senzational, am iesit din sala de cinema in stare de soc.
https://www.imdb.com/title/tt6751668/ |
Posted 17 November 2019 - 00:38

Am vazut trailerul si multi au avut exact descrierea ta.
M-ai facut curios. |
Posted 17 November 2019 - 02:18

Sunt curios cat de interesant e un film facut de Coreea de Sud.
Sper sa nu fie "specific". |
Posted 17 November 2019 - 02:28

De la care cinema, ca-i pe torrente de cateva luni?
Da, ok filmul, bun. Sincer sa fiu nu as putea sa spun de ce, dar e bun. ![]() |
Posted 17 November 2019 - 08:08

asta nu inseamna ca nu e si la cinema.
Se pare ca release date e 8.11 deci nu putea fi pe torente de cateva luni. Poate ai tu alti paraziti. Edited by chilly willy, 17 November 2019 - 08:13. |
Posted 17 November 2019 - 08:19

Spune cineva despre ce este vorba in film ? sau "discutam vorbe" ?!
|
Posted 17 November 2019 - 08:25

Sunt curios cat de interesant e un film facut de Coreea de Sud. Sper sa nu fie "specific". Fenomenal filmul ăsta. |
Posted 17 November 2019 - 10:43

Sunt curios cat de interesant e un film facut de Coreea de Sud. Sper sa nu fie "specific". Inseamna ca n-ai vazut nici unul pana acum. Au multe filme,majoritatea de altfel,care dau clasa multor altor filme "consacrate" facute de anglo-saxoni,de exemplu
Spune cineva despre ce este vorba in film ? sau "discutam vorbe" ?! Asa ceva nu se spune,ca atunci nu mai are nici un farmec. |
Posted 17 November 2019 - 12:09

E pe torrente de pe 30.05.2019 ( da, e acelasi film, nu altul ).
|
|
Posted 17 November 2019 - 12:26

Sunt curios cat de interesant e un film facut de Coreea de Sud. Sper sa nu fie "specific". Uite niste liste: https://www.imdb.com/list/ls021513363/ https://screenrant.c...-korean-movies/ Oldboy ,Madeo si Memories Of Murder sunt capodopere . Parasite e un film bun dar nu se ridica la nivelul celor mentionate mai sus. Parca e mai mult facut dupa scoala japoneza ,si de acolo au iesit filme remarcabile. |
Posted 17 November 2019 - 13:09

Da, si eu l-am vazut de ceva timp. Intr-adevar, deosebit si deloc plictisitor. Nu inteleg totusi de ce "stare de soc".
![]() |
Posted 17 November 2019 - 13:48

Spune cineva despre ce este vorba in film ? sau "discutam vorbe" ?!
Asa ceva nu se spune,ca atunci nu mai are nici un farmec. E dincolo de paroxism sa vorbesti pe langa subiect despre .... subiect ! Si 2 la mana, nu toata lumea este ca tine sa "adore calatoria mai mult decat ce este la finalul ei". Personal vreau sa stiu ce gasesc la finalul calatoriei inainte sa purced la drum. Cat despre Gisaengchung (2019), daca e din ala cu scene lungi si dialoguri sterile cu un deznodamant ce se lasa asteptat la final si nu are nici o incheiere, mai bine pas decat sa sa imi pierd timpul cu un film "psihologic" inteles numai de producator / regizor. |
Posted 17 November 2019 - 14:36

L-am văzut pe net în urmă cu câteva săptămâni. Într-adevăr, o metaforă extrem de frumoasă despre sărăcie, bogăție și inegalitatea din lumea de azi.
Cat despre Gisaengchung (2019), daca e din ala cu scene lungi si dialoguri sterile cu un deznodamant ce se lasa asteptat la final si nu are nici o incheiere, mai bine pas decat sa sa imi pierd timpul cu un film "psihologic" inteles numai de producator / regizor. Nici vorbă! E tragicomedie: jumate comedie (și chiar râzi!) și jumate tragedie. Pe scurt, e despre povestea unei familii sărace de șomeri care încearcă să își găsească joburi, se trag cu toții unul pe celălalt, prin diverse subterfugii comice, în slujba unei familii bogate și la final se declanșează un lanț de întâmplări tragice. Edited by inius, 17 November 2019 - 14:38. |
Posted 17 November 2019 - 15:37

Cu alte cuvinte , sa fie bina ca sa nu fie rau , vara nu'i ca iarna....etc
In rest la chestia cu familie saraca , someri ,lucru la o familie bogata.....parca am fi in Romania . La ce sa mai dau bani sa-l vad? Cand ies pe strada zici ca sunt in film ! |
|
Posted 17 November 2019 - 20:22

Cu alte cuvinte , sa fie bina ca sa nu fie rau , vara nu'i ca iarna....etc In rest la chestia cu familie saraca , someri ,lucru la o familie bogata.....parca am fi in Romania . La ce sa mai dau bani sa-l vad? Cand ies pe strada zici ca sunt in film ! |
Posted 17 November 2019 - 21:16

asta nu inseamna ca nu e si la cinema. Se pare ca release date e 8.11 deci nu putea fi pe torente de cateva luni. Poate ai tu alti paraziti. No, acuma trebuie sa fii si rau. ![]() [ https://i.postimg.cc/Hk4xqvt3/Parasite.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 17 November 2019 - 21:58

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users