![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
sheet excel, blocare copiere-cu VisualBasic?
Last Updated: Mar 20 2006 13:37, Started by
chitanr
, Mar 14 2006 11:22
·
0

Posted 14 March 2006 - 11:22

Problema sta cam asa:
Vreau sa blochez pagina din excel pt copiere(adica informatiile din sheet sa nu fie copiate cu "click_dr_copy"), vreau sa fie doar printata si nu multiplicata informatia. Eu am incercat mai multe variante dar nu ma multumeste rezultatul: 1.protection sheet(imi blocheaza modificarea dar nu copierea...asa ca eu pot copia informatiile in alta pagina cu "copy_paste_value" si gata) 2.protection workbook(blocheaza sheeturile din bara de jos sa fie redenumite, copiate sau mutate in alta parte.....dar tot nu rezolva problema cu copiatul) 3.Am incercat prin "export web page"...mai bun rezultatul, caci atunci cand se da select all si copy intr-o pagina excel iti cere sursa pt formule si dispar valorile...dar nu pot printa la fel ca din excel. 4.Oare nu se poate din visualbasic editor? stiu ca acolo se pot adauga noi comenzi, formule.... |
Posted 20 March 2006 - 13:34

Incerca sa dai block pe sheet dar nu da voiu utilizatorului sa selecteze celulele blocate
|
Posted 20 March 2006 - 13:37

acum am testat si chiar merge
faza este ca pe ultima celula selectata inainte de blocare sheetului... iti da voie sa copy.. Daca muti sau copii sheetul cu totul... poti.. dar nu poti midifica nimic |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users