Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce e mai important pe termen lung...

Imposibil de portat vodafone-digi...

Pilotaj drone - curs obligatoriu?...

Probleme submersibila
 Utilizatorii de servicii de comun...

Notificare Anaf pentru venituri d...

Router WiFi care sa stie VLAN si ...

ETL one to many relationship from...
 Trust Wallet

Inmulțire pomi cu flori (meliferi...

Întrebare, facebook in Rusia

Excel scriere numar condensat
 Camera auto DVR PNI Voyager S1700...

PC pentru editare video si putin ...

Sistem de navigatie GPS PNI L710 ...

OnePlus Watch 2
 

Reparatie camera video MD9000 Panasonic

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
MinettoMatoi

MinettoMatoi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,948
  • Înscris: 04.09.2018
Am o camera Panasonic MD9000 din aia cu caseta mini DV, cand bag caseta si isi ia banda incepe becul rosu sa clipeasca si pe ecran apare, try to reoperate after push reset button cu rosu scrie, citisem ca e defectiune de fapt, nu exista buton de reset. are doua leduri langa butonul de rec, ala rosu cand e pe filmare chiar daca nu apesi rec, sta aprins mereu, si ala verde cand e pe vcr, eu cred ca e problema mecanica, nu ia bine banda si da eroare. Unde as putea-o duce la reparat ?! Am pe unu care repara video si din astea dar nu stiu daca stie. I-am dat o camera video 8 si zice "aaa pai nici nu se mai vedea pe ochean", pai de ce dracu i-am dat-o ? Nu sa o repare ? Deci nu a stiut sa o faca.
Cateodata ia caseta bine, dar e cam o loterie.

#2
viceroy56

viceroy56

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,897
  • Înscris: 28.10.2006
Ia legatura cu Panasonic Romania si te vor indruma ei la ce service sa o duci.
Acu vreo 10 ani sau mai mult, nu retin, am reparat eu in garantie o camera Panasonic GS 37 la Siv'Tel.
Cauta pe Google Service Panasonic Bucuresti.

Edited by viceroy56, 13 November 2019 - 16:38.


#3
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,602
  • Înscris: 23.10.2006
Asa ceva se da pe O.l.x cu ~500 lei, este posibil sa te coste reparatia mai mult decat face camera. Mai bine cauti una SH Full HD si este alta calitate a inregistrarii.

#4
XTH

XTH

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,683
  • Înscris: 23.01.2010
Introdu caseta de curatare,si fa o curățare a capului, senzori...


View Postbaribalu, on 13 noiembrie 2019 - 17:22, said:

Asa ceva se da pe O.l.x .....
Nu neaparat,poate amintirea sentimentală face mai mult decît valoarea pe olx

#5
atupi

atupi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,532
  • Înscris: 17.08.2007
Poate v-ati atasat de camera, nu stiu dar cred ca e momentul sa treceti la HD. Acum si un telefon mediu filmeaza mai bine decat acea camera DV. Va spun asta cu cele mai bune intentii.

#6
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,825
  • Înscris: 25.01.2002
@atupi
iti dau un exemplu pentru care ai filma SD: daca scopul filmarii e sa o treci pe dvd, si mai vrei si calitate, o sa injuri daca ai filmat initial HD, si o sa-ti fi dorit sa fi filmat cu minidv...

@MinettoMatoi
service-uri panasonic:
- Omicron Service, Bucuresti, 021 224 2661
- Adial, Târgu Mureș, 0265 211 002

sa nu ai asteptari mari, este posibil ca modelele mai vechi sa nu mai aiba piese de schimb, de obicei nu se repara piesa defecta, ci se inlocuieste. dar, zic eu, merita sa faci o incercare.

#7
ce10

ce10

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 269
  • Înscris: 10.04.2007

View PosttEo, on 13 noiembrie 2019 - 20:00, said:

@atupi
iti dau un exemplu pentru care ai filma SD: daca scopul filmarii e sa o treci pe dvd, si mai vrei si calitate, o sa injuri daca ai filmat initial HD, si o sa-ti fi dorit sa fi filmat cu minidv...




Poti detalia te rog?

#8
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,825
  • Înscris: 25.01.2002
Sigur. Pierderea de calitate la trecerea de la hd la sd e IMENSA, cel putin cu softul momentului. Vorbesc de o imagine incetosata, spalacita, fara pic de asemanare cu ceea ce ai filma direct la rezolutia sd.

Da, premiere are  posibilitatea sa exporte sd mai "curat" oleaca decit competitorii, cu pretul unui timp mare de procesare, si cu toate asta nici el nu se apropie de o imagine buna filmata sd. (Mentionez ca nu stiu exact cum se comporta ultima versiune de premiere in aceasta privinta, doar ce a aparut).

M-am lovit de problema asta si singura metoda acceptabila a fost o combinatie de virtual dub si scripturi avisinth, care mai reuseau sa pastreze cit de cit calitatea.

#9
MinettoMatoi

MinettoMatoi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,948
  • Înscris: 04.09.2018
E, cum sa se dea cu 500 lei ?! Eu in 2004 am luat-o cu 1415 Euro si de la cineva, nu era din magazin, dar sigur daca stiti voi, asa o fi, e vorba de amintire, nu ca trebuie neaparat alta. Nu e asa, un smart de ex M8-u meu nu filmeaza asa bine ca aia, la poze in colturi deformeaza putin la tel, sonorul nu e asa okey, insa pot zice ca filmeaza decent ptr un smart.
Mersi eto de nr de tel.

Edited by MinettoMatoi, 13 November 2019 - 23:29.


#10
atupi

atupi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,532
  • Înscris: 17.08.2007
Din pacate tehnologia se perimeaza mult mai repede in ultimii ani. apar rapid noi tehnologii. Am o camera Canon FullHD pe care tot asa am dat o groaza de bani si pe care nu stiu daca am folosit-o sa filmez 50 de ore si care acum probabil ca nu mai valoreaza nimic.

View PosttEo, on 13 noiembrie 2019 - 20:00, said:

@atupi
iti dau un exemplu pentru care ai filma SD: daca scopul filmarii e sa o treci pe dvd, si mai vrei si calitate, o sa injuri daca ai filmat initial HD, si o sa-ti fi dorit sa fi filmat cu minidv...

Cine mai foloseste DVD?

#11
MinettoMatoi

MinettoMatoi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,948
  • Înscris: 04.09.2018
Cum adica cine mai foloseste DVD ? Eu tocmai am cumparat DVD recorder nefolosit, ca sa-mi trag de la TV ce vreau fie pe HDD fie pe DVD fara sa fiu limitat la inreg pe HDD de la decodorul HD dat de firma de cablu, si de unde nu pot trage pe ceva daca nu am pe ce, iar daca nu trag, in 3 luni expira inregistrarile si nu le mai poti vedea, o idiotenie. Am si o placa din aia mica pe USB de captura cu care puteam trage pe calc ca fisiere, dar una la mana se vede ceva mai naspa la aceiasi rata de compresie, a doua la mana nu poti pune pauza inregistrare, ci doar stop, nu poti inregistra fara sa ai calcul pornit cand nu esti acasa sau vrei sa programezi ceva sa inreg de la TV, sau chiar cand vrei sa inregistrezi ceva instant care te atrage in acel moment, sa dai rec repede fara sa pornesti calcul, desi asta merge, inreg pe HDD de la decodor si apoi trag pe calc.
Asa am 4 ore de pus pe un DVD de 4,7 GB pe LP, se vede foarte bine de nu stiu care e originalul si copia (nu ma int HD si altele), e perfect, imi face format DVD si vad pe orice dispozitiv, nu fisier ca placa de captura.
Pe un DVD de 8 trag 7 ore si ceva ca popa.
Plus ca filmari si ce vrei sa tii la pastrare pe DVD le tii, nu pe stickuri, HDD, carduri mici si alte din astea.

Edited by MinettoMatoi, 04 December 2019 - 04:02.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate