![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Optiune ''single click mouse''
Last Updated: Nov 12 2019 12:15, Started by
viorelgn
, Nov 12 2019 10:40
·
0

Posted 12 November 2019 - 10:40

Exista vreo optiune/metoda de a seta cu un singur click la mouse pentru a dischide fisiere, etc ?
|
Posted 12 November 2019 - 12:09

Deschizi orice folder în Explorer, te duci la fila View, selectezi Options şi, în căsuţa de dialog Folder Options selectezi opţiunea 'Single-click to open an item (point to select)'. Este buton radio (rotund), nu bifă. Apoi clic pe Apply şi apoi clic pe OK şi asta e. Uite aici discuție despre. Citește și încearcă ce zic oamenii pe acolo. https://discussions..../thread/3583627 Deși eu personal nu văd utilitatea solicitării. Quote It's not possible to open folder with one click in default "Icons" view in Finder. However switching to "Columns" view (cmd-3) will allow you to open folder with one click. Also it could be faster to just use hotkeys instead of trackpad/mouse. Use arrows to navigate inside "Icons" view, cmd-down to open selected folder and enter to rename selected file or folder. When no file or folder is selected, you could just type in file/folder name and Finder will select closest match for you. De asemenea pui în Launcher ce accesezi mai des. Cel mai tare răspuns la întrebarea asta pe net: Quote Just friggin double click. It's not hard. Edited by waterman, 12 November 2019 - 12:05. |
Posted 12 November 2019 - 12:15

Am crezut ca se subintelege ca am Mac, in sectiunea asta
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users