![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Formular Multilingv pentru Inregistrarea Certificatului de Casatorie in Italia
Last Updated: Dec 12 2019 14:28, Started by
Eloquent
, Nov 11 2019 18:02
·
0

Posted 11 November 2019 - 18:02

Bună ziua
Noi ne-am căsătorit pe 26/10/2019 în România, suntem cetățeni Români cu reședința în Italia. Vrem să ne înregistrăm Certificatul de Căsătorie în Italia, pentru a beneficia de 15 zile calendaristice consecutive de concediu, pentru asta trebuie sa ne schimbăm statutul civil de la necăsătorilt la căsătorit. Ne-am informat la Primaria din Italia si au spus ca au nevoie de certificatul de casatorie Tradus si Apostilat, pe siteul Consulatului Roman am gasit acest link: https://roma.mae.ro/node/471, pe scurt: Quote Misiunile Diplomatice și Oficiile Consulare începând cu data de 16 februarie 2019, la cerere, pot elibera formulare standard multilingve pentru documentele oficiale referitoare la certificatul de naștere, certificatul de căsătorie ... Aceste formulare standard multilingve pot înlocui apostila atunci când documentele urmează să fie prezentate autorităților publice din statele Uniunii Europene. Vreau să știu dacă cineva a mai folosit aceste forumare, dat fiind că sunt relativ noi si dureaza 90 de zile pentru obtinerea lor. Va mulțumesc. |
Posted 11 November 2019 - 19:25

Poti incerca ... ce ai de pierdut in afara de timp...?
|
Posted 11 November 2019 - 20:04

Pai nu-i mai usor sa faci in Romania traduceri legalizate, cu apostila cu tot?? Dureaza cel mult de pe o zi pe alta.Si cred ca ti le poate face si altcineva, nu trebuie sa te prezinti personal cu ele.
Edited by myshyk, 11 November 2019 - 20:05. |
Posted 12 December 2019 - 14:28

Extrasul multilingv se elibereaza la starea civila pe loc si este gratuit, si asta de cativa ani ( in 2012 a aderat si Romania la CIEC).
Prin consulat dureaza prea mult. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users