![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Achizionare Gopro
Last Updated: Nov 11 2019 14:57, Started by
FuN-dmG
, Nov 10 2019 09:35
·
0

Posted 10 November 2019 - 09:35

Salutare,
Doresc sa achizionez un gopro, dar nu ma pot decide asupra modelului. Am citit cateva pareri despre hero 7 black si silver si am inteles ca se incalzesc cam tare. Merita diferenta pana la hero8? Camera va fi folosita pentru filmari in concedii, nimic profi. Va fi achizitionata in seara asta, cel tarziu maine de la emag/altex/flanco deorece accepta vouchere benefits. Am buget pentru toate trei variantele. As avea nevoie si de un card pentru camera..cred ca un 32-64gb ar fii suficient, ceva recomandari la capitolul asta? Multumesc anticipar |
Posted 10 November 2019 - 11:37

Am citit cateva pareri despre hero 7 black si silver si am inteles ca se incalzesc cam tare. Merita diferenta pana la hero8? Se incalzesc cand tragi in 4K.La HD nu.Eu am un Sony fdr x3000 si sunt multumit de el.L-am luat pentru ca are incorporat in el un stabilizator optic si elimina aproape total inclinatiile mainilor daca filmezi din mers.Cat priveste cardul sa nu fie sub 64Gb sa ai suficienta rezerva.La filmare 4K poti lua ca o regula grobiana 2minute pentru fiecare Gb.Si viteza de citire sa nnu fie sub 90Mb/s |
Posted 11 November 2019 - 14:57

dacă e doar pt calculatorul de acasă... nu merită diff de bani!
cardul de 32 e mic... după 10 pârtii l-ai umplut! io am o panaramă care are și cameră pe spate, și e enervant ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users