Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Taxa pe soare

din greseala am stropit pomii cu ...

Branduri de card acceptate la pla...

Doctoratul sau al 2-lea masterat ...
 Reparatie tabla smulsa in jurul u...

W11 home , problema cu limba engl...

De unde cumpar o tigaie wok?

Modem 4G LTE (USB) cu sim Vodafone
 Cartela cu numar pentru activarea...

Cablu ingropat

Presiune/amenințari

Sapatura de jur imprejurul casei
 Adaptor pt casti

În UE, permis digital de conducato...

Spalatorie auto profesionala in I...

Anxietate si Safety behaviors OCD.
 

EdgeRouter X - Ubiquiti - (ER X)

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
567 replies to this topic

#541
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,699
  • Înscris: 30.08.2017
Sunt pe v2.0.9 hotfix4, nu am wireguard. Returneaza asta:

~$ sudo dpkg-query -l | grep ubnt-util   
ii  ubnt-util    0.1.31+t5521898.dev.stretch.v2.0.9.84fe6
b87    mipsel    The ubnt-util package

Edited by george_alexandru, 12 November 2023 - 16:33.


#542
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,506
  • Înscris: 07.03.2006
Multumesc!

#543
tmihai20

tmihai20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,092
  • Înscris: 11.12.2007
Și al meu are v2.0.9-hotfix.7 și nu am wireguard instalat.

sudo dpkg-query -l | grep ubnt-util																							
ii ubnt-util						 0.1.31+t5622726.dev.stretch.v2.0.9.84fe6b87			 mipsel	 The ubnt-util package


Edited by tmihai20, 14 November 2023 - 15:30.


#544
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,699
  • Înscris: 30.08.2017
Intr-un final cred ca mi-am dat seama la mine de unde vine problema cu caderea conexiunii. Eu am un satelit Deco M5 in acelasi switch in care intra conexiunea. Conform site-ului Tp-link, asta face un loop de 1-2 secunde cand schimba backhaul de pe wifi pe cablu. Iar switch-ul meu avea loop detection activat.

Quote

A: Deco switching from Wi-Fi backhaul to Ethernet backhaul may create a short loop in the network for 1~2s. If your switch supports loop detection, it may block the port used by Deco. Please turn off the loop detection function on your switch, then reboot your switch and try again.


#545
Bennedict

Bennedict

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 29.09.2008
EdgeOS 3.rc6 este acum disponibil in EA si vine cu o interfata stilizata in maniera Unifi si support nativ WireGuard.
Totodata vine si cu un kernel nou

4.14.54-UBNT #1 SMP Thu Jan 4 11:02:57 UTC 2024 mips GNU/Linux

Edited by Bennedict, 15 January 2024 - 14:22.


#546
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,506
  • Înscris: 07.03.2006
kernel nou doar pt cele cu procesoare mediatek :)

#547
tmihai20

tmihai20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,092
  • Înscris: 11.12.2007
Care sunt routerele care au procesoare Mediatek? Pentru că al meu EdgeRouter X sigur nu are (Dual-Core 880 MHz, MIPS1004Kc). E foarte stabil așa cu ultima versiune RC 2.0.9.

#548
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,506
  • Înscris: 07.03.2006
E mediatek.
Lista completa:
ER-X
ER-10X
ER-X-SFP
EP-R6

#549
tmihai20

tmihai20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,092
  • Înscris: 11.12.2007
Se pare că am o problemă cu un Dynamic DNS pe care nu-l pot accesa cât timp sunt conectat la rețeaua locală (portul e 80). Nu pot folosi nici telefonul, nici PC-ul. Nu știu de ce a apărut problema, nu am modificat nimic recent și Port Forwarding e activ. Se pare că există problema doar dacă intru din rețeaua locală și doar pe portul 80. Se face Port Forward și la alte porturi pe același Dynamic DNS și acele servicii funcționează.

#550
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,506
  • Înscris: 07.03.2006
configure
show port-forward
discard ; exit


paste aici :)

#551
kretzu77

kretzu77

    Custom title

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,268
  • Înscris: 06.06.2006
In primul rand vezi daca ip-ul dat routerului se pupa cu cel al ddns-ului rcs (ping la adresa .go.ro pe care o ai acolo).
Eu am avut supriza de vreo cateva ori sa fie diferite.

#552
tmihai20

tmihai20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,092
  • Înscris: 11.12.2007
Nu folosesc DDNS Digi, ci altul. Doar pe partea de HTTP sau HTTPS nu funcționează cum trebuie serviciul, pe restul de porturi pot accesa serviciile.

Loguri:
Spoiler

Edited by Ravy, 01 February 2024 - 16:13.
spoiler


#553
Xelo

Xelo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 687
  • Înscris: 12.05.2005
Daca e pe go.ro, da un telefon la DIGI sa reseteze nodul de fibra optica, aceeasi problema am avut-o si eu si si-a revenit dupa un reboot.
Fusese o pana de curent si probabil a ramas ceva "agatat".... nu spun ca e acelasi lucru si la tine, dar merita sa intrebi.

*ah acum am vazut ultimul post, ignore.

Edited by Xelo, 01 February 2024 - 11:47.


#554
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,506
  • Înscris: 07.03.2006
@mihai
si la
configure
show service dns dynamic
discard; exit


ce output ai? pune **** la parrola/credentiale daca sunt in clar.

#555
tmihai20

tmihai20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,092
  • Înscris: 11.12.2007
Output-ul e mai jos, marcat cu spoiler.


Spoiler


#556
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,506
  • Înscris: 07.03.2006
ssh la router si doar:
show dns dynamic status
?
pare un config custom, pt ca noip are default in edgeos optiune de setare (adica de ce apare custom-noip la service, asta intreb) pt ca ar trebui sa fie de genul:
+interface pppoe0 {
+ service noip {
+	 host-name hostname.test
+	 login ogo
+	 password parola-mea
+	 protocol noip
+	 server dynupdate.no-ip.com
+ }
+}



Edited by ogo, 02 February 2024 - 10:37.


#557
tmihai20

tmihai20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,092
  • Înscris: 11.12.2007
Știu că are config custom, doar așa am putut alege protocol noip. Dacă alegeam config noip, la protocol apărea o liniuță. Refac configul cu noip la serviciu și las restul așa cum se prezintă, dacă asta ar putea fi cauza problemei.

interface : pppoe0
ip address : x.x.x.x
host-name : xxx.xxxx.xxx
last update : Thu Feb 1 00:07:56 2024
update-status: good


Edited by tmihai20, 02 February 2024 - 10:58.


#558
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,506
  • Înscris: 07.03.2006
nu nu
ideea e alta: ca iti merge tot inafara de 80...
ti-a mers vreodata din lan sa te conectezi la 80 via ddns?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate