Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Reconditionare cada baie din fonta

Problema imprimanta

Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen
 Visual Studio 2022 instaleaza Epi...

Sfat alegere parbriz

EMAG - recenzii false facute de ei?

Recomandare telefon 900-950
 Nivel de trai

Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...
 Este reconditionat acest laptop?

Prelungire fire electrice

Amintiri despre satelit si retran...

Care este cel mai bun mod de a pr...
 

windows cannot find [path to .exe] Make sure you've typed ...

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,549
  • Înscris: 07.03.2006
Salut!

Am intr-o retea un windows 8.1 cu licenta & cu ultimele update-uri la zi ce DOAR la unele aplicatii/programe (nou instalate/reinstalate sau nu, totul e random) nu poate gasi calea executabilului default.
Daca se adauga un la caracter executabil, de genul: AAAA.EXE se redenumeste in AAAA1.EXE totul merge...pana cand nu mai merge (depinde asta, 1 zi, 1 luna, 3 luni) si trebuie redenumit executabilul din nou.


Problema (se pare ca) a aparut dupa ce au fost dezinstalate  niste programe "incompatibile" (n-am idee ce programe, eu am o relatie cu "ei" doar pe partea de networking) cu ROI-ul  SRL-ului respectiv dupa un audit.
Programe au fost dezinstalate de pe vreo 6-7 laptop-uri cu win 8.1, dar numai acesta prezinta problemele prezentate mai sus.

Daca cineva are vreo idee sau s-a mai intalnit cu "probleme" de genul mi-ar fi de ajutor niste "guidance".

Atasat o poza cu eroarea completa, cu chrome ca exemplu si un output "redactat" la
systeminfo

Multumesc!

Host Name:				 XXXXXXXXXXXXXXXXXX
OS Name:				 Microsoft Windows 8.1
OS Version:			 6.3.9600 N/A Build 9600
OS Manufacturer:		 Microsoft Corporation
OS Configuration:		 Standalone Workstation
OS Build Type:			 Multiprocessor Free
Registered Owner:		 XXXXXXXXXXXXXXXXXX
Registered Organization: XXXXXXXXXXXXXXXXXX
Product ID:			 XXXXX-XXXXX-XXXXX-AAOEM
Original Install Date:	 06.01.2017, 22:01:16
System Boot Time:		 04.11.2019, 08:01:31
System Manufacturer:	 Dell Inc.
System Model:			 Inspiron 3542
System Type:			 x64-based PC
Processor(s):			 1 Processor(s) Installed.
						 [01]: Intel64 Family 6 Model 69 Stepping 1 GenuineIntel ~1900 Mhz
BIOS Version:			 Dell Inc. A14, 23.05.2018
Windows Directory:		 C:\Windows
System Directory:		 C:\Windows\system32
Boot Device:			 \Device\HarddiskVolume2
System Locale:			 ro;Romanian
Input Locale:			 ro;Romanian
Time Zone:				 (UTC+02:00) Athens, Bucharest
Total Physical Memory:	 8.096 MB
Available Physical Memory: 1.447 MB
Virtual Memory: Max Size: 13.984 MB
Virtual Memory: Available: 6.735 MB
Virtual Memory: In Use: 7.249 MB
Page File Location(s):	 C:\pagefile.sys
Domain:				 XXXXXXXXXXXXXXXXXX
Logon Server:		 XXXXXXXXXXXXXXXXXX
Hotfix(s):				 260 Hotfix(s) Installed.
Hyper-V Requirements:	 VM Monitor Mode Extensions: Yes
						 Virtualization Enabled In Firmware: Yes
						 Second Level Address Translation: Yes
						 Data Execution Prevention Available: Yes

Attached Files


Edited by ogo, 05 November 2019 - 02:52.


#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,641
  • Înscris: 30.07.2003
Suna a sistem virusat!

#3
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,704
  • Înscris: 15.06.2004
Initiator, urmeaza pasii de aici - https://forum.softpe...hide-topic-nou/

#4
costeld69

costeld69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,744
  • Înscris: 07.02.2011

View Postogo, on 05 noiembrie 2019 - 02:50, said:

Atasat o poza cu eroarea completa, cu chrome ca exemplu
Ai un folder 78.0.3904.87, vezi in el chrome.exe.
Daca e ok faci un shortcut, dupa ce mai inaite stergi deja scurtatura de pe desktop, taskbar, start...

#5
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,549
  • Înscris: 07.03.2006
Multumesc pentru hint-uri.
Revin cu detalii la sfarsitul saptamanii cand o sa fiu in locatia respectiva.


#6
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,549
  • Înscris: 07.03.2006
update
problema e de la Avast.
solutia (chiar daca este pt win10 - merge si la 8.1):
https://answers.micr...f7-2ac3d8367f26

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate