![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Medicamente pentru pasari
Last Updated: Nov 04 2019 10:54, Started by
GeorgeTrisina
, Nov 04 2019 10:03
·
0

Posted 04 November 2019 - 10:03

Buna ziua
Cine imi recomanda si mie un medicament pentru limbrici la gaini (pui). Au 6 luni de cand tot mananca si nu au mai mult de 200 de grame. Am taiat unul si era plin de limbrici. cee medicament sa le dau? Multumesc. |
Posted 04 November 2019 - 10:09

Posted 04 November 2019 - 10:54

GeorgeTrisina, on 04 noiembrie 2019 - 10:03, said:
Buna ziua Cine imi recomanda si mie un medicament pentru limbrici la gaini (pui). Au 6 luni de cand tot mananca si nu au mai mult de 200 de grame. Am taiat unul si era plin de limbrici. cee medicament sa le dau? Multumesc. E cam tarziu, au pierdut timp in care puteau creste. Pe viitor da-le rombendazol preventiv. Been there... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users