![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Folie holografica imprimanta laser
Last Updated: Nov 03 2019 18:57, Started by
Tort
, Nov 03 2019 14:46
·
0

Posted 03 November 2019 - 14:46

Salut!
Caut si eu de ceva timp folie holografica ce prinde doar pe suprafata imprimata cu toner (hot stamping foil) si nu prea gasesc decat in China. Stie cineva vreo sursa prin Romania sau UK, sa nu astept 5 luni sa primesc comanda? Ma intereseaza in special folie silver, folie curcubeu si folie cu steluțe. http://www.8foil.com...ndex/id/35.html |
Posted 03 November 2019 - 16:07

Bancnote? Timbre pentru tigari? Pt bauturi? De care, pare interesant,....
|
Posted 03 November 2019 - 18:04

Vezi daca este buna aceasta folie holografica: https://www.opitec-h...x.php?tm=807495
Edited by xmanyacs77, 03 November 2019 - 18:07. |
Posted 03 November 2019 - 18:35

Doar am si lasat link cu ce anume am nevoie, din cate stiu ii spune folie holografica foliei care are acel efect de holograma, cea curcubeu.
Myshyk, daca faceam cu Franklin, Elisabeta sau ce natii mai sunt pe bancnote, ai impresia ca ma incomoda sa comand din China si sa astept o luna? Doar era profitul gros. Lasa te rog tastatura aia sa se mai odihneasca si ea... |
Posted 03 November 2019 - 18:57

Doar am si lasat link cu ce anume am nevoie, din cate stiu ii spune folie holografica foliei care are acel efect de holograma, cea curcubeu. Myshyk, daca faceam cu Franklin, Elisabeta sau ce natii mai sunt pe bancnote, ai impresia ca ma incomoda sa comand din China si sa astept o luna? Doar era profitul gros. Lasa te rog tastatura aia sa se mai odihneasca si ea... ![]() ![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users