![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Asigurare profesionala cu raspundere fata de terti/malpraxis
Last Updated: Oct 31 2019 14:26, Started by
andrei_400
, Oct 31 2019 07:06
·
0

Posted 31 October 2019 - 07:06

Salut. Detin o firma cu 4 angajati iar ca activitate principala dezvoltam software industrial in fabricile auto din Ro si UE. Prin natura muncii putem aduce daune materiale sau morale clientilor nostri ( roboti in coliziune , motoare defecte , intarzieri de productie sau rechemari ale produselor) insa de cele mai multe ori asigurarea ar trebui sa asigure costurile reparatiilor anumitor coliziuni ce se pot intampla. Am tot incercat sa gasesc o firma de asigurare care sa ofere o polita profesionala de despagubire cu o valoare minima de 1 mil. Euro( cerinta clientului german ca si suma minima asaigurata) insa impresia lasata de piata de asigurari e ca in RO se asigura doar masini si locuinte. Ma poate ajuta cineva cu o oferta ? Multumesc
|
Posted 31 October 2019 - 08:16

Posted 31 October 2019 - 08:23

Gaseste un broker si cere-le sa iti caute. Sau ia tu fiecare asigurator din Romania la rand.
Polite malpraxis exista in Romania pentru doctori cel putin. |
Posted 31 October 2019 - 08:35

andrei_400, on 31 octombrie 2019 - 07:06, said:
Am tot incercat sa gasesc o firma de asigurare care sa ofere o polita profesionala de despagubire cu o valoare minima de 1 mil. Euro( cerinta clientului german ca si suma minima asaigurata) insa impresia lasata de piata de asigurari e ca in RO se asigura doar masini si locuinte. Ma poate ajuta cineva cu o oferta ? Multumesc Cauta la firmele de asigurari mai dichisite care ofera asigurari de raspundere civila profesionala |
Posted 31 October 2019 - 10:41

Generali are cam ce cauti tu.
Dar e doar o hartie. Lista de situatii in care nu se aplica asigurarea respectiva are 3 pagini. |
Posted 31 October 2019 - 12:05

Salut ai, nevoie de un broker serios care sa se ocupe de asigurari mari, nu cauta pe siteuri ca genul acesta de contracte se fac pe bani grei nu scrie nimeni contractul cadru pe oferta generala a asiguratorului. Exista asigurari agricole si de malpraxis medical de sute de mii de euro, sigur se poate si ce vrei tu. O sa iti dau un numar in privat, poate te rezolva.
|
Posted 31 October 2019 - 14:26

Succes. Am căutat pentru domeniul meu - arhitectură - și cum am început, așa am sfîrșit...
Teoretic există. Practic nu acoperă exact pagubele cu impact financiar major - acolo unde greșești ceva și trebuie refăcută nu atît proiectarea, cît clădirea. Costul proiectării e mic raportat la costurile de refacere a unei clădiri aflată deja în construcție plus întîrzierile aferente. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users