![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
allview viva h1001lte
Last Updated: Oct 30 2019 13:12, Started by
florinioan
, Oct 29 2019 18:51
·
0

Posted 29 October 2019 - 18:51

Ar putea sa-mi spuna cineva ce tableta este aceasta tableta Allview Viva H1001 LTE in China, sau pe ce site-uri as putea sa-i caut corespondentul? Sau cum i-as putea gasi corespondentul ? Ma intereseaza in principiu sa-i gasesc stock rom-ul pe care l-am cautat dupa numele tabletei pe mai multe site-uri de acest gen, dar nu l-am gasit si am inteles ca il pot gasi dupa numele tebletei chinezesti.
|
Posted 29 October 2019 - 20:28

poate reusesti sa o desfaci sa vezi ce scrie pe placa de baza
|
Posted 30 October 2019 - 11:10

Daca tu ne spui care este linkul de download, noi punem mina de la mina si-ti luam un premiu.
Jos de tot scrie "Coming soon", deci 99.999999999% nu exista nici un donwload acolo, doar o tona de reclame (cu ad b lock activ, deci e nasol rau). |
Posted 30 October 2019 - 11:39

Descarca aici https://en.usb-drive...oad-usb-driver/
Trebuie sapat , sunt pe net dar acum nu ma apuc sa descarc tot, multe dau erori la prima incercare, trebuie insistat , dezactivat blokerul ca nu te lasa plus e si riscant...in 3 minute poti sa faci o tava de servit cafeaua dintr-o tableta ![]() |
Posted 30 October 2019 - 13:12

OK, nu descarci tot, dar macar de citit poti sa citesti ?!
Download Allview Viva H1001 LTE USB Driver (official) for Windows Acolo e doar driverul |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users